Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Мария, повече от страхотна новина! На мен ми остават още 2 дни до прегледа. Simple Smile

# 151
Мария, повече от страхотна новина! На мен ми остават още 2 дни до прегледа. Simple Smile
.                                                                                   Хайде,ще тръпнем в очакване и ще ти стискаме палци! 😊😊😊

# 152
  • София
Моето дълго чакане приключи - след трансфер на 3 петдневни ембриончета на 31 май, днес ЧХГ-то е нула, дори до имплантация не се е стигнало. Спирам си лекарствата, ще се почерпя с няколко студени бири за утеха и другата седмица ще събера и внеса документи в ЦАР за следваща заповед.

Успех на всички - като дойда с новата заповед, не ща да виждам познати никове тук - всички да сте се видели двете чертички дотогава Heart

# 153
Lorena много съжалявам Sad следващия път да е успешен 🍀

# 154
  • София
Lorena, съжалявам много! Почини си физически и емоционално и с нови сили напред! 🍀🍀🍀

# 155
Много, много късмет, всичко ще бъде наред 🍀🍀🍀

# 156
Привет от мен!🙂 За първи път пиша,но искам да споделя и моята история.Стигнахме до тук заради запушени тръби, установени след цветна снимка и последвала лапароскопия,както и хистероскопия за премахване на малък полип.Никога съм нямала бременност,нито аборти.След пункцията имах 16 фоликула,от които 12 яйцеклетки.Всички се оплодиха.На 3ят ден след обаждане от ембриолог,казаха че всички се развиват добре и ще ги оставят до 5ти ден.На 5ят ми се обадиха и ми казаха че са останали 3 с много високо качество и още 1Я,която ще оставят до 6ти ден,след което и тя беше замразена.Наложи се замразен трансфер,заради тънка лигавица.Още на следващият цикъл започнахме подготовка за трансфер,като всичко мина по план и всичко беше в норма.
В момента съм 6ти ден след ЗЕТ на два 5-дневни бластоциста.Това ми е първи опит инвитро и надявам се последен🙏❤
Времето наистина е спряло в този период и нямам търпение да видя така желаният положителен резултат!
Успех на всички,които са в очакване!!!

# 157
Здравейте бих искала да помоля малко за помощ.При цикъл 24 дни направих ме трансфер на 13 ден на 3 дневни дали не е много рано опита е контролиран с екстрофем.Благодаря и всичко добро

# 158
Моето дълго чакане приключи - след трансфер на 3 петдневни ембриончета на 31 май, днес ЧХГ-то е нула, дори до имплантация не се е стигнало. Спирам си лекарствата, ще се почерпя с няколко студени бири за утеха и другата седмица ще събера и внеса документи в ЦАР за следваща заповед.

Успех на всички - като дойда с новата заповед, не ща да виждам познати никове тук - всички да сте се видели двете чертички дотогава Heart

Искрено ти съчувствам за случилото се🙏
Може ли да споделиш,това кой опит ти е? С какъв фактор сте и малко подробности.Предварително се извинявам,ако си разказала,но от днес се присъединих тук и още не мога да се ориентирам🙂
От сърце ти желая следващият опит да е твоя!❤❤❤

# 159
Здравейте бих искала да помоля малко за помощ.При цикъл 24 дни направих ме трансфер на 13 ден на 3 дневни дали не е много рано опита е контролиран с екстрофем.Благодаря и всичко добро

Аз също съм с много кратък цикъл около 24-26 дни. Но трансфер на 13 ден ми се струва рано. Това ЗЕТ ли беше? Моя успешен Зет беше на 20 ден. Но щом лекар го е преценил нищо не мога да кажа. Успех!

# 160
# 161
  • София

Не обръщайте внимание кой ден от цикъла се пада! Докторите следят лигавицата и структурата й,таймират от деня на поставянето на прогестеронов препарат нататък.Успех!

# 162
# 163
Момичета, на 14ти ден от трансфер на два 5 дневни ембриона резултатът на уринен тест е отрицателен, лекарят ми обаче настоява да си пия лекарствата до 20ти ден, когато ми е назначил кръвен тест и преглед. Според вас има ли шанс да се окаже положителен въпреки всичко, вече се превърна в кълбо от нерви. На четвърти ден след трансфера ме удари зверски ларингит и явно прецаках всичко.

# 164
  • София
Момичета, на 14ти ден от трансфер на два 5 дневни ембриона резултатът на уринен тест е отрицателен, лекарят ми обаче настоява да си пия лекарствата до 20ти ден, когато ми е назначил кръвен тест и преглед. Според вас има ли шанс да се окаже положителен въпреки всичко, вече се превърна в кълбо от нерви. На четвърти ден след трансфера ме удари зверски ларингит и явно прецаках всичко.
За мен е безсмислено да се пият 20 дена след трансфер лекарства, ако няма бременност (бих пуснала ЧХГ на твое място и ако и там резултатът е нула, бих спряла лекарствата).
Искрено ти съчувствам за случилото се🙏
Може ли да споделиш,това кой опит ти е? С какъв фактор сте и малко подробности.Предварително се извинявам,ако си разказала,но от днес се присъединих тук и още не мога да се ориентирам🙂
От сърце ти желая следващият опит да е твоя!❤❤❤
Имам 2 инвитро процедури - от първата след свеж трансфер имам дете, а от второто инвитро - не направихме свеж трансфер заради опасност от хиперстимулация, направихме 4 замразени трансфера, които бяха неуспешни /с мъжки фактор сме, но и аз си имам кусури, които не подпомагат забременяването и задържането на бременност - инсулинова резистентност, килца в повече, хипофункция на щитовидната жлеза/.

Общи условия

Активация на акаунт