Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 771
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
По повод на забременяването от въздуха. Разказвала съм го преди години...ще го кажа и сега. След 12г.опити по нормален път с двама партньори не ми се получаваха нещата. Тогавашната ми гинеколожка, едно светило на бул.Витоша, ме успокояваше ,че нищо ми няма.Просто са ми "куци конете" Wink Приключих с втората връзка и се хванах с трето момче. 2 години не сме правили опити, първо защото бях супер уморена от всичко...като БТ, цервикална слуз, тестове за О и второ защото си бях казала ,че явно не ми е писано. Не на последно място този човек не беше моят на 100%. Нямаши тази тръпка ,която търсех. Месеца в който отношенията ни бяха вече критични имахме 1 контакт, предна вечер се напихме яката/ това го казвам по повод на изказването           " пият и пушат"/, на сутринта имахме контакт, след който станах веднага и си направих промивка с душ. 13 дни по-късно имах + тест за бременност, абсолютно неочаквано и невъзможно по Човешките закони!
Детето ми вече е на 9г. Да ...трудно се гледа дете, понякога дори  е било отчайващо положението, но то си е от дете до дете. Някои са палави , други кротки. Едни боледуват често, други не. Едни ревят от зъбки, други не. И така. Каквото ти се падне. Не е всичко под общ знаменатал. От 6г.опитвам за второ, вече с репрудуктивни специалисти. И не става и не става. И по естествен не става, и на пияно не става Wink
Стигаме до извода ,че когато най-малко очакваш ,когато не се вторачваш и не ти е на 100% , май тогава става Wink  Но детето ми си е моето бижу ! Бурно, проклето, злоядо,инатливо, изкарва ме извън кожата, но не мога да си представя живота без него!
Края на този месец е поредния ми трансфер. Гледам с надежда, но вече не с онази...с искрите в очите.
Късмет на всички от Вас!

Върнах се 2 пъти да проверя, че това не съм го писала аз 😉 Късмет и дано скоро да се похвалиш 🙂
Значи трабва да се запознаем със сигурност Wink

# 136
Момичета някоя от вас слагала ли си е овитрел след трансфер?
Сложиха ми в деня на трансфера после имам на 3- ти и 6-ти ден.
Четох информация, но все пак да питам

# 137
И на мен снощи за първи път ми зацапа оплашихме се много, прегледаха ме всичко беше наред. Не съм пиша снощи аспирина и сега съм много притеснена
И аз съм от рано тестващите-на ден 8 Престо ми бе категоричен още на 2-рата минута и добре,че лабораторията е до вкъщи та бързо потвърдих резултата,щото още същия ден ми зацапа (оказа се от Акарда в съчетание с нисък прогестерон,ама закрепихме нещата) и днес поръсвам всички чакащи с 20+ седмичен синичък прашец Blue Heart

# 138
Здравейтр и аз се тествах вкъщи, но в тази аптека в която бях, имаше само Шуър чек и го взех просто така. Показа се втора бледа черта,все още не съм сигурна какво се случва. Утре ще направя друг ,но не същия тест.🙃🙃

# 139
Стискаам палци! Утре да е по-ярка! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Твоя тест днес е на 8ми ден ,нали?

Здравейтр и аз се тествах вкъщи, но в тази аптека в която бях, имаше само Шуър чек и го взех просто така. Показа се втора бледа черта,все още не съм сигурна какво се случва. Утре ще направя друг ,но не същия тест.🙃🙃

# 140
.                                                                                  8,9 ден ще покаже дори и чертата да е бледа,аз бях по същия начин. Стискам ти палци! 😊😊😊

# 141
  • Пловдив
Ако искаш качи снимката Simple Smile
Тук има много желаещи да я видят Simple Smile

# 142
Стискаам палци! Утре да е по-ярка! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Твоя тест днес е на 8ми ден ,нали?

Да, 8 ми ден ми е . Не знам дали ще се види добре чертата, че камерата не я улавя. Иначе бих я качила, почти не се вижда на снимка. Simple Smile

# 143
Момичета, днес ми е 6ти ден, по принцип трябва да ми дойде утре и аз имам чувството,че наистина ще ми дойде. Приемам Циклогест и естрофем. Има ли наистина шанс да ми дойде? 🤔🙄😬

Beny177 с твоята новина днес ,се реших на 9ти ден да си направя и аз пиклив тест Simple Smile

# 144
Момичета, днес ми е 6ти ден, по принцип трябва да ми дойде утре и аз имам чувството,че наистина ще ми дойде. Приемам Циклогест и естрофем. Има ли наистина шанс да ми дойде? 🤔🙄😬

Beny177 с твоята новина днес ,се реших на 9ти ден да си направя и аз пиклив тест Simple Smile

Аз знам ,че с Циклогест не би трябвало да идва цикъл веднага, дори ако няма положителен тест. Но не съм сигурна. Надявам се всички да видят двете черти и аз утре да видя по-наситена. Много се притеснявам. Събудих се в 6 ч. и след теста повече не заспах от вълнение.

# 145
Beny177 ,благодаря за утехата. Simple Smile
Мисли положително и бъди спокойна. Вярвам,че с всеки изминал ден,ще е по-наситена! Simple Smile 🍀 🤞

Желая на всички ни , да ни се случат нещата по-скоро. Да имаме едно хубаво лято,ходещи по прегледи да слушаме тонове,да гледаме как расте животът в нас и т.н. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞

# 146
Beny177, тихичко ЧЕСТИТО! ❤Втора, бледа чертичка е сигурен знак за бременност!❤
По мои изчисления днес ти е 8-ми ден от трансфера?
Аз за жалост не мога да се похваля, 7-ми ден от ЕТ, напишках една лентичка и НИЩО! ☹ Рано е,зная, но смятам, че ще бъде следващия път...
Нямам никакви усещания...

Аз знам ,че с Циклогест не би трябвало да идва цикъл веднага, дори ако няма положителен тест. Но не съм сигурна. Надявам се всички да видят двете черти и аз утре да видя по-наситена. Много се притеснявам. Събудих се в 6 ч. и след теста повече не заспах от вълнение.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 13:31 от Simon_

# 147
Simon_  ще стане ,просто е раничко. Благодаря ,че ми честитиш ,но много ми е притеснено и не мога да се зарадвам още. Леко така се усмихнах, с висок пулс след теста. Аз също не мога да кажа за симптоми, гърдите са ми едри и болезнени,но е от Циклогеста. Не знаю са симптоми толко рано дали може да се говори. 🍀🍀

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 14:58 от Beny177

# 148
Моят преглед е на 11.06. Толкова много се вълнувам, че искам да проспя тази седмица. Simple Smile
.                                                                                  Моят преглед е на 09.06 вече сън не ме лови.
.                                                                                 Прегледа мина повече от добре,и важното е че сърцето ми вече тупти по спокойно 😊 и по радостно от всякога очакванията ми се оказаха верни,за мойте 2 снежинки. 🥰🥰🥰

# 149
Моят преглед е на 11.06. Толкова много се вълнувам, че искам да проспя тази седмица. Simple Smile
.                                                                                  Моят преглед е на 09.06 вече сън не ме лови.
.                                                                                 Прегледа мина повече от добре,и важното е че сърцето ми вече тупти по спокойно 😊 и по радостно от всякога очакванията ми се оказаха верни,за мойте 2 снежинки. 🥰🥰🥰

Браво, всичко най-добро и само хубави моменти. 🤗🍀💐

Общи условия

Активация на акаунт