Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 774
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Момичета има ли ли сте придърпвания ниското ,или по-скоро тръпнеща болка. Днес ми е 7 ден от трансфера, много ми е любопитно дали всичко е наред?
И аз съм седми ден и имам напрежение ниско, не мога да го нарека болка, май ми прилича, като на преди цикъл. Кога ще пускаш тест?

Еми да нещо като преди цикъл , ама аз нямам такива болки като цяло преди цикъл. Мисля утре един домашен, а ти?
Мисля, направо кръвен.
За мен е рано и двата теста да се правят, ама е така да вида какво ще покаже. Пустото нетърпение.

# 121
  • София
По повод на забременяването от въздуха. Разказвала съм го преди години...ще го кажа и сега. След 12г.опити по нормален път с двама партньори не ми се получаваха нещата. Тогавашната ми гинеколожка, едно светило на бул.Витоша, ме успокояваше ,че нищо ми няма.Просто са ми "куци конете" Wink Приключих с втората връзка и се хванах с трето момче. 2 години не сме правили опити, първо защото бях супер уморена от всичко...като БТ, цервикална слуз, тестове за О и второ защото си бях казала ,че явно не ми е писано. Не на последно място този човек не беше моят на 100%. Нямаши тази тръпка ,която търсех. Месеца в който отношенията ни бяха вече критични имахме 1 контакт, предна вечер се напихме яката/ това го казвам по повод на изказването           " пият и пушат"/, на сутринта имахме контакт, след който станах веднага и си направих промивка с душ. 13 дни по-късно имах + тест за бременност, абсолютно неочаквано и невъзможно по Човешките закони!
Детето ми вече е на 9г. Да ...трудно се гледа дете, понякога дори  е било отчайващо положението, но то си е от дете до дете. Някои са палави , други кротки. Едни боледуват често, други не. Едни ревят от зъбки, други не. И така. Каквото ти се падне. Не е всичко под общ знаменатал. От 6г.опитвам за второ, вече с репрудуктивни специалисти. И не става и не става. И по естествен не става, и на пияно не става Wink
Стигаме до извода ,че когато най-малко очакваш ,когато не се вторачваш и не ти е на 100% , май тогава става Wink  Но детето ми си е моето бижу ! Бурно, проклето, злоядо,инатливо, изкарва ме извън кожата, но не мога да си представя живота без него!
Края на този месец е поредния ми трансфер. Гледам с надежда, но вече не с онази...с искрите в очите.
Късмет на всички от Вас!

Върнах се 2 пъти да проверя, че това не съм го писала аз 😉 Късмет и дано скоро да се похвалиш 🙂

# 122
Момичета, ако пускате домашни тестове, то нека да са след 8ми ден на 5дневни, с първа сутрешна урина и с чувствителност под 10. Иначе може да ви дадат грешно отрицателен резултат. Успех на всички! ♥️

# 123
Момичета здравейте, както споменах предните дни днес трябваше да е моят дълго чакан трансфер, но още преди започването му, той приключи. Час преди да вляза в залата ми се обадиха, че нашият бластоцист не е преживял размразяването ( не беше с перфектно качество). Беше ни единствената снежинка. Плаках, плаках, някакси не очаквах точно така да се развият обстоятелствата. Нооо стягам се и до края на другата седмица подавам документите и живот и здраве с нови сили август стартираме отново. Пожелавам на всички успех в борбата да станем майки!

# 124
Само не се отказвай

# 125
със сигурност няма да се откажа, на 27 съм, но все пак се чувствам зле от случилото се днес. Никой, никога за нищо на света не трябва да се отказва от тази битка,колкото и да е тежко и трудно.Рано или късно ще бъдем възнаградени! Simple Smile

# 126
ddd29 наистина съжалявам,  при първата ми стимулация изобщо не стигнахме до трансфер, защото ни накараха да държим 3те ни ембриончета до 5ти ден и нито едно не оцеля Sad знам колко е гадно, стискам палци за Август да е твоя път ❤❤❤
Момичета моя първи преглед мина!!!
Леко си отдъхвам, 2, 3 часа преди него беше кошмар, сърцето ми беше в петите. Видяхме сакче, жълто тяло и пулсираща точка, лекаря каза, че съм 6г.с, още не е истински пулс , а заченки на такъв, след 10 дни пак на преглед дай Боже да чуем вече пулса 🍀🍀🍀
Поплаках си, този път от радост и още си ме е страх много, но една идея ми се отпусна душичката Simple Smile
Утре, ако не се бъркам Мария е на първи преглед, стискам силно палци!

# 127
ddd29 , много съжалявам! Горе главата и с надежда и вяра към следващия старт!🍀

Lolitka678 , страхотни новини и пулс ще чуете, не е останало. Всичко ще е наред Simple Smile 🍀🍀

# 128
ddd29 наистина съжалявам,  при първата ми стимулация изобщо не стигнахме до трансфер, защото ни накараха да държим 3те ни ембриончета до 5ти ден и нито едно не оцеля Sad знам колко е гадно, стискам палци за Август да е твоя път ❤❤❤
Момичета моя първи преглед мина!!!
Леко си отдъхвам, 2, 3 часа преди него беше кошмар, сърцето ми беше в петите. Видяхме сакче, жълто тяло и пулсираща точка, лекаря каза, че съм 6г.с, още не е истински пулс , а заченки на такъв, след 10 дни пак на преглед дай Боже да чуем вече пулса 🍀🍀🍀
Поплаках си, този път от радост и още си ме е страх много, но една идея ми се отпусна душичката Simple Smile
Утре, ако не се бъркам Мария е на първи преглед, стискам силно палци!
.                                                                                   Утре е моя 1 преглед незнам,как ще заспя едва ли ще ме хване сън, дано всичко е наред! Вчера ходих да пусна чгх с стойности 4208 това ме крепи за момента. 😊

# 129
Всичко ще е наред, сигурна съм просто с това високо ЧХГ, много, много ти стискам палци, пиши после Flowers Four Leaf Clover

# 130
Всичко ще е наред, сигурна съм просто с това високо ЧХГ, много, много ти стискам палци, пиши после Flowers Four Leaf Clover
.                                                                                Задължително ще пиша! Благодаря много за подкрепата. 🥰🥰🥰

# 131
Момичета здравейте, както споменах предните дни днес трябваше да е моят дълго чакан трансфер, но още преди започването му, той приключи. Час преди да вляза в залата ми се обадиха, че нашият бластоцист не е преживял размразяването ( не беше с перфектно качество). Беше ни единствената снежинка. Плаках, плаках, някакси не очаквах точно така да се развият обстоятелствата. Нооо стягам се и до края на другата седмица подавам документите и живот и здраве с нови сили август стартираме отново. Пожелавам на всички успех в борбата да станем майки!

Съжалявам и аз за което, от това ме е най-страх. Какво нещо е. Бъдете силни и ще стане сигурна съм. 🍀🍀

# 132
Аз днес бях на преглед, да видим защо не стана, та видима причина няма, всичко сме направили както трябва, но прогестерона ми беше 8,14 преди трансфера, и доктора реши да направим биопсия и МБ на лигавица, имплатаиционен прозорец и на следващ Ц трансфер.

# 133
Аз днес бях на преглед, да видим защо не стана, та видима причина няма, всичко сме направили както трябва, но прогестерона ми беше 8,14 преди трансфера, и доктора реши да направим биопсия и МБ на лигавица, имплатаиционен прозорец и на следващ Ц трансфер.

Прогестерона преди трансфер, не трябва ли да е по-нисък там до определени граници за самата имплантация или греша?

# 134
  • София
Прогестеронът в деня на овулацията трябва да е под 1,5.Но след прием на прогестеронов препарат,в деня на трансфера трябва да е поне 15.

Общи условия

Активация на акаунт