Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 790
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ами няма да намерите, защото не се прави така. Въпросите, които задавате са основателни. Коя е тази клиника? Съветвам ви да я смените. Искайте само един ембрион, доколкото съм чела, вероятността за успех е по-висока.
прави се на много места.
добре е човек като се изказва категорично по разни теми поне маалко информация да има.
никой нищо не убива.

# 106
И вероятността да се имплантират, ако са два, е по-висока. Т.нар. ембриони-братя.

Вие откъде знаете как се прави? Репродуктивен специалист ли сте?

# 107
Може и да греша, но касетите са по нечувствителни от лентичките. Според мен изпробвай след 2 или 3 дни с друг тест.
Аз за ранно тестване си използвам обикновени лентички с чувствителност 10. После вече ако видя втора чертичка правя всички възможни възможни тестове, които намирам на пазара тук, но това вече е личностна лудост и не препоръчвам.

# 108
Сутринта препишках един тест-8 ден  от трансфер на 4 дневни ембриони.Тестът беше отрицателен.Разочаровах се,защото ми беше последен опит.Ще продължа лекарствата още 2 дни все пак.
Раничко е още, пробвайте след два дена и с тест с чувствителност под 10. Успех!

# 109
Аз също се чудя дали да не направя един домашен утре на 8 ми ден. Адски ми е нетърпеливо и напрегнато, но може да изчакам и 10 дни не знам. Имам леки боли от вчера ,ниско долу ,поносими са де. Дано е добър знак.... 🤔🤔🤔

# 110
Някой попадал ли е на такава информация, къде мога да прочета нещо?
Благодаря

# 111
аз не съм репродуктивен специалист, а вие ако сте, напишете. Също обяснете защо вероятността, според вас, е по-висока, ако се направят два трансфера.
Някой може да иска и 4 ембриона да си сложи, но дали вероятността за успех ще се качи 4 пъти?
В случая как втория ембрион ще 'помогне' на първия и в края на краищата каква е целта, близнаци ли?

# 112
  • София
Не в крайна сметка е целта да се захване поне 1. С напредването на възраста качеството на ембрионите пада затова се препоръчва да се слагат по 4 ембриона, при 3 не е много сигурно. Поне на мен така ми обясниха ембриолозите, които се занимават с това и да допълня с напредването на годинките да се трансферират 3-дневни, защото са много чувствителни и най-добре ще се развиват в естествената си среда, защото те въобще не стигат до 5-ти ден. Ако жената е по млада и има качвество е желателно ембрионите да се изчакват до 5-ти ден тогава се трансферират по 2 за по добра имплантация, а ако е съвсем млада се препоръчва да се трансферира по 1 ембрион за да се избегне многоплода бременност.
Затова всеки сам си преценява според годините, резерва и качеството.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 13:45 от pepita5

# 113
аз не съм репродуктивен специалист, а вие ако сте, напишете. Също обяснете защо вероятността, според вас, е по-висока, ако се направят два трансфера.
Някой може да иска и 4 ембриона да си сложи, но дали вероятността за успех ще се качи 4 пъти?
В случая как втория ембрион ще 'помогне' на първия и в края на краищата каква е целта, близнаци ли?
Потърсете в гугъл отговорите на въпросите на английски, ще намерите много информация и ще си отговорите на въпросите.

# 114
  • София/Севлиево
И аз съм от рано тестващите-на ден 8 Престо ми бе категоричен още на 2-рата минута и добре,че лабораторията е до вкъщи та бързо потвърдих резултата,щото още същия ден ми зацапа (оказа се от Акарда в съчетание с нисък прогестерон,ама закрепихме нещата) и днес поръсвам всички чакащи с 20+ седмичен синичък прашец Blue Heart

# 115
Ели ще събера малко от пръшеца ще ми трябва

# 116
Момичета има ли ли сте придърпвания ниското ,или по-скоро тръпнеща болка. Днес ми е 7 ден от трансфера, много ми е любопитно дали всичко е наред?

# 117
Момичета има ли ли сте придърпвания ниското ,или по-скоро тръпнеща болка. Днес ми е 7 ден от трансфера, много ми е любопитно дали всичко е наред?
И аз съм седми ден и имам напрежение ниско, не мога да го нарека болка, май ми прилича, като на преди цикъл. Кога ще пускаш тест?

# 118
И аз съм седми ден и имам напрежение ниско, не мога да го нарека болка, май ми прилича, като на преди цикъл. Кога ще пускаш тест?

Еми да нещо като преди цикъл , ама аз нямам такива болки като цяло преди цикъл. Мисля утре един домашен, а ти?

# 119

Еми да нещо като преди цикъл , ама аз нямам такива болки като цяло преди цикъл. Мисля утре един домашен, а ти?
Мисля, направо кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт