Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, на 14ти ден от трансфер на два 5 дневни ембриона резултатът на уринен тест е отрицателен, лекарят ми обаче настоява да си пия лекарствата до 20ти ден, когато ми е назначил кръвен тест и преглед. Според вас има ли шанс да се окаже положителен въпреки всичко, вече се превърна в кълбо от нерви. На четвърти ден след трансфера ме удари зверски ларингит и явно прецаках всичко.
За мен е безсмислено да се пият 20 дена след трансфер лекарства, ако няма бременност (бих пуснала ЧХГ на твое място и ако и там резултатът е нула, бих спряла лекарствата).
Искрено ти съчувствам за случилото се🙏
Може ли да споделиш,това кой опит ти е? С какъв фактор сте и малко подробности.Предварително се извинявам,ако си разказала,но от днес се присъединих тук и още не мога да се ориентирам🙂
От сърце ти желая следващият опит да е твоя!❤❤❤
Имам 2 инвитро процедури - от първата след свеж трансфер имам дете, а от второто инвитро - не направихме свеж трансфер заради опасност от хиперстимулация, направихме 4 замразени трансфера, които бяха неуспешни /с мъжки фактор сме, но и аз си имам кусури, които не подпомагат забременяването и задържането на бременност - инсулинова резистентност, килца в повече, хипофункция на щитовидната жлеза/.

С женски фактор сме, отстранени фалопиеви тръби. Всички други изследвания са отлични. Досега съм имала две симулации, като това ми е 3ти трансфер ЗЕТ. Не съм имала свеж трансфер, Тъйкато реагирам много бурно на стимулациите и има опасност от хиперстимулация. Имам замразен още един бластоцист от последната стимулация. Все пак ще си изчакам до събота когато ми е теста и прегледа, не бих спряла лекарствата, Тъйкато лекарят ми изрично ме е предупредил, по-скоро питането ми беше далие възможно да съм подранила с уринарен тест на 14ти ден?! То нали надеждата си умира последна.

# 166
Момичета, на 14ти ден от трансфер на два 5 дневни ембриона резултатът на уринен тест е отрицателен, лекарят ми обаче настоява да си пия лекарствата до 20ти ден, когато ми е назначил кръвен тест и преглед. Според вас има ли шанс да се окаже положителен въпреки всичко, вече се превърна в кълбо от нерви. На четвърти ден след трансфера ме удари зверски ларингит и явно прецаках всичко.
Според мен изчакай,докато си направиш кръвен тест.Има случаи в които уринарните не отчитат! Късмет!🙂

# 167
Здравейте, искам да пожелая успех на всички чакащи, на момичетата които не успяха сега ще кажа, че чудесата се случват.
Днес ми е 11 ден от трансфера на 2 пет дневни, пуснах ЧХГ, но резултат утре. Правих уриниране от най - евтините на 9ти ден бледа 2ра черта, на 10 хубава ясна чертичка,но утре ще се знае.

# 168
Здравей! И аз съм със запушени две тръби и ендометриоза и никога съм нямала  естествена бременност. След трансфер на един петдневен бластоцист и първи опит дадох положителен тест. Сега съм в чакане до първи преглед. Много късмет ти пожелавам 🍀🍀🍀
Привет от мен!🙂 За първи път пиша,но искам да споделя и моята история.Стигнахме до тук заради запушени тръби, установени след цветна снимка и последвала лапароскопия,както и хистероскопия за премахване на малък полип.Никога съм нямала бременност,нито аборти.След пункцията имах 16 фоликула,от които 12 яйцеклетки.Всички се оплодиха.На 3ят ден след обаждане от ембриолог,казаха че всички се развиват добре и ще ги оставят до 5ти ден.На 5ят ми се обадиха и ми казаха че са останали 3 с много високо качество и още 1Я,която ще оставят до 6ти ден,след което и тя беше замразена.Наложи се замразен трансфер,заради тънка лигавица.Още на следващият цикъл започнахме подготовка за трансфер,като всичко мина по план и всичко беше в норма.
В момента съм 6ти ден след ЗЕТ на два 5-дневни бластоциста.Това ми е първи опит инвитро и надявам се последен🙏❤
Времето наистина е спряло в този период и нямам търпение да видя така желаният положителен резултат!
Успех на всички,които са в очакване!!!

# 169
Mialma  и  bam bam,страхотни новини! Наистина се усмихнах до уши...Нямам търпение да разбера и моят резултат.Трансферът ми беше на 04.юни и трябва да направя кръвен на 16.юни.Всички ли правите по-рано тестове преди указаната дата? Доста трудно се издържа наистина..И защо ако наистина показват на 9-10ти ден,от клиниката ни карат да чакаме до 12ти ден?

# 170
Знам,че не винаги уринарните тестове показват. Днес пуснах кръвен л, но резултатът ще излезе утре.

# 171
Знам,че не винаги уринарните тестове показват. Днес пуснах кръвен л, но резултатът ще излезе утре.
🙏 Пожелавам ти късмет и стискам палци днес! Пиши като излезне резултата да се радваме заедно🙂

# 172
Моят трансфер беше на 07 юни на 2 петдневни ембриончета.Казаха ми на 21 кръвен, което си е реално на 14- тия ден.Нз дали ще издържа и към края на др.седмица да не си направя един уринатен.Само се притеснявам, че си слагам овитрел последната инжекция ми е на 13- ти и да не покаже фалшиво пол.резултат.Ако има по-запознати ще се радвам да споделите

# 173
Добро утро момичета! Денят ми започна с хубави новини от вас, стискам ви палци на всички!
Deizy04 аз мисля да направя по-рано кръвен тест от датата,също. Четейки от момичетата,разбрах,че и по-рано ще си покаже ,ако е станало Simple Smile

# 174
И аз трябва реално на 21-вия ден да направя първи тест с урината ,но не се издържа. Всеки ден правя да следя чертата как се показва.🤭🤭🤭 Днес ми е 10 ден от трансфера, много се вълнувам, дано всичко е наред. Успех на всички ! ❤🤗

# 175
Моят трансфер беше на 07 юни на 2 петдневни ембриончета.Казаха ми на 21 кръвен, което си е реално на 14- тия ден.Нз дали ще издържа и към края на др.седмица да не си направя един уринатен.Само се притеснявам, че си слагам овитрел последната инжекция ми е на 13- ти и да не покаже фалшиво пол.резултат.Ако има по-запознати ще се радвам да споделите
Според мен,ако мислиш да си правиш по-рано тест си направи кръвен,не уринарен.Всички точно това казват,че уринарният може да те заблуди и да не покаже вярно.А иначе за Овитрела до колкото съм запозната тук от форума ако последният ти е на 13ти,мисля че до края на следващата седмица няма да се отрази на резултата.

# 176
Реално кръвен може да си направиш още на 17, за да знаеш има ли имплантация. В нашата клиника искат кръвен тест на 12 ден на 3-дневни.

# 177
Beny177 ,  как е чертата? Става ли все по-наситена?
Аз обмислям утре направо кръвен да пусна, но мъъничко ме е страх от резултата. Но каквото такова. Ще ви пиша щом си науча резултата, 9ти ден ще ми е Simple Smile

# 178
Beny177 ,  как е чертата? Става ли все по-наситена?
Аз обмислям утре направо кръвен да пусна, но мъъничко ме е страх от резултата. Но каквото такова. Ще ви пиша щом си науча резултата, 9ти ден ще ми е Simple Smile

Да имам днес вече по-тъмна чертичка. Иначе на 8-ми ден поне при мен беше много светла, вече с всеки ден става по-наситена. Утре пак ще си направя ,за да видя. И идната седмица ще ида на кръвен, живи и здрави. И аз нямах смелостта да го направя,но наистина не издържах от любопитство...🙊🤗🤗

# 179
🤗🤗🤞🍀 Браво на теб!
Аз имам един пиклив тест, но не знам колко искам да го направя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт