Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 837
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, вчера ми беше трансфера, а от днес имам силни болки като при цикъл. Звънях на доктора и каза да пия но шпа.
При предишния трансфер нямах никакви симптоми.. знаете ли на какво се дължат, притеснявам се.
Здравей, аз все още имам такива болки, пък днес ми е 15-и ден. Казаха ми, че е нормално, организмът още се чуди какво става. Май било заради естрадиола. Ще намалеят болките, не се притеснявай. Около датата на цикъла също може да те боли (стискам палци да не ти идва Blush).

Благодаря ти много! Честно казано не е просто лек дискомфорт, а болка, ако не беше ЗЕТ щях да помисля , че ще ми дойде всеки момент.. не са постоянни обаче. Ти направи ли си тест? 🙏🍀🍀🍀
Да, малко по-нагоре писах - 1432.2 е ЧХГ от днес Blush Другата седмица съм на преглед.

Супер ЧХГ е това Simple Smile Честито! Да не са близначета?

# 406
  • Пловдив
Момичета, вчера ми беше трансфера, а от днес имам силни болки като при цикъл. Звънях на доктора и каза да пия но шпа.
При предишния трансфер нямах никакви симптоми.. знаете ли на какво се дължат, притеснявам се.
Здравей, аз все още имам такива болки, пък днес ми е 15-и ден. Казаха ми, че е нормално, организмът още се чуди какво става. Май било заради естрадиола. Ще намалеят болките, не се притеснявай. Около датата на цикъла също може да те боли (стискам палци да не ти идва Blush).

Благодаря ти много! Честно казано не е просто лек дискомфорт, а болка, ако не беше ЗЕТ щях да помисля , че ще ми дойде всеки момент.. не са постоянни обаче. Ти направи ли си тест? 🙏🍀🍀🍀
Да, малко по-нагоре писах - 1432.2 е ЧХГ от днес Blush Другата седмица съм на преглед.

Супер ЧХГ е това Simple Smile Честито! Да не са близначета?
Благодаря! Ами 2 ембриончета ми върнаха, но е рано да се каже дали и двете са се захванали. Ще почакам и ще разбера.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 16:48 от me4eto__

# 407
Смесен трансфер 🤔Прави се втора пункция и СЕТ + ЗЕТ ли? Кога и защо се прилага? Може ли малко повече инфо?
Чувала съм само, че се прави за по-голям шанс за имплантиране. А на мен ще ми върнат замразен ембрион на 6 ден, може би докторът е преценил така спрямо случая ми. Иначе мисля, че ще имам втора пункция+СЕТ+ЗЕТ, както предполагаш. Ще пиша пак, когато разбера повече.

# 408
Здравейте момичета, вчера ми беше първият трансфер на 3 ден. Казаха ми тест след 16 дни, но виждам тук, че след 11 може да се направи. Вие изкючихте ли напълно кафето?

# 409
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета, вчера ми беше първият трансфер на 3 ден. Казаха ми тест след 16 дни, но виждам тук, че след 11 може да се направи. Вие изкючихте ли напълно кафето?
Моят тест беше на 12ти ден, показа категорично.
Относно кафето, пиех, докато ми си пие. А това беше до около теста. После един ден забравих да си направя, на следващия усетих, че май не ми се пие. И просто спрях да си правя. Мислех, че е временно и ще ми се допие. Но не, даже вече не понасям как мирише, а обичам много кафе.

# 410
И аз като Блу правих на 12 ден на 3-дневни, защото сме в една клиника, но още на 10 ден уринният тест ми показа бледа чертичка. Кафе не бях пила над 10 години и пропих след положителния тест - всеки ден по едно слабичко лате .

# 411
  • София/Севлиево
Кафе пиех до около 5 г.с.После почна да ми се гади от аромата му.След 15-16 г.с пропих по едно съвсем късо с много мляко и то на около 5-6 дни...

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 10:31 от Елислава

# 412
Благодаря, момичета! Преди сме правили инсеминации няколко пъти, така че имам опит в дългото чакане. Но сега вълнението е друго. Направо не мога да си събера мислите Simple Smile

# 413
Здравей! Аз съм на четвърти ден от ЗЕТ трансфера и също имам болки. Док каза, че било нормално и да пия нош па и ако не изчезнат да отида на преглед в понеделник. Каза, че можело да се дължи на естрадиола и ако имам запек, подуване и газове. Успех!

# 414
Здравей! Аз съм на четвърти ден от ЗЕТ трансфера и също имам болки. Док каза, че било нормално и да пия нош па и ако не изчезнат да отида на преглед в понеделник. Каза, че можело да се дължи на естрадиола и ако имам запек, подуване и газове. Успех!

Мерси много за информацията! ☺ Значи най- вероятно е заради това, защото имам и трите - запек, подуване и газове, но днес е по-добре от вчера.

# 415
Момичета, записвам се при чакащите Simple Smile Днес си прибрахме две 5-дневни снежинки. През Април ЕТ приключи с биохимична бременност и се надявам, че сега отпочинала след пункцията и емоциите, нещата ще се развият положително Simple Smile

# 416
Здравейте момичета,
14 ден чхг-49.99
16 ден чхг-40.24
Доктора каза да не спирам лекарствата и във вторник на преглед, според мен няма надежда но защо ме ми спря лекарствата.
Има ли момичета в подобна ситуация.
Успех на всички чакащи.

# 417
Мисля, че не ги спират в случай, че е някаква грешка или нещо подобно. На мен ми ги спряха при 33, 26.

# 418

Здравей. Аз си направих кръвен на 10ти ден /след трансфер на 2 броя 4-дневни ембриони/ и показа категорично ЧХГ 448.96. За кафето - аз си пия по едно на ден с голяма чаша по-мазно мляко. След трансфера също си пиех по едно на ден. Като в периодите, когато ми се повдигаше, не съм го допивала. С ниско кръвно съм и отделно помага за тоалетната. В момента /23та седмица/ си позволявам от време на време и един пръст бяло вино /от проверен източник/ с парченца ябълки. Специално за виното изчаках да ми се допие мното силно и тогава си позволих, преди това не ми се пиеше.

# 419
Здравейте! Утре ми е 6 ден на 2 броя 4-дневни ембриончета/ЗЕТ/ и нямам търпение вече. Още от деня на трансфера съм с придърпвания долу, лека и тъпа болка в слабините, и ми е мн притеснено. В понеделник съм рожденичка и мисля да си пусна един кръвен, дано да е подарък за рд. Стискайте ми палци.Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт