За тези, които четат любовни романи № 39

• 59 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
Имам едно въпросче, към четящите на английски - откъде си издирвате книги? Предадох всяка надежда да прочетем Братството на български, а вече съм 3 книги назад и колкото и да викам неволята, тя няма да ми свърши работа, та реших да си я свърша сама. Само дето досега на английски книги не съм издирвала и не знам накъде да се насоча. Благодаря.

# 76
  • София
В първи пост има линкове.

# 77
Имам едно въпросче, към четящите на английски - откъде си издирвате книги? Предадох всяка надежда да прочетем Братството на български, а вече съм 3 книги назад и колкото и да викам неволята, тя няма да ми свърши работа, та реших да си я свърша сама. Само дето досега на английски книги не съм издирвала и не знам накъде да се насоча. Благодаря.
Кое братство търсиш? Имам доста книги от Братството на черния книжал на български, мога да пратя ако търсиш нещо от тях. Иначе на английски свалям от тук
http://libgen.rs/fiction/?q=Keeland%2C%20Vi&criteria=authors

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
Кое братство търсиш? Имам доста книги от Братството на черния книжал на български, мога да пратя ако търсиш нещо от тях. Иначе на английски свалям от тук
http://libgen.rs/fiction/?q=Keeland%2C%20Vi&criteria=authors
о то и аз ги имам всичките на български, благодаря много за предложението - тези, които ги няма на БГ търсех, но ги намерих.

# 79
От всичките 800 заглавия в списъка ми не мога да избера какво да зачета.. Искате ли всеки да изстреля по някоя най-любима своя книга, за да можем да си набележим нови/стари неща за четене:) За мен най-любими са например:
Лондон Роуд на Саманта Йънг,
Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън,
Виолетов Огън на Бренда Джойс
Неприлично предложение на Мерди Джо Пътни
Кралството на мечтитер на Джудит Макнот
Без Хоуп на Колийн Хувър

# 80
  • Бургас

Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън,

Само тази не съм чела, но обезателно ще се поправя. Иначе, най-любими от любимите са ми Годениците на Леърд /   Венчило с дявола и Венчило с варварина/ на Джули Гарууд. Май всяка година ги препрочитам. Препрочитам и някоя на Джулия Куин. От съвремените имам любими, но май нищо не съм чела повторно. Много бих искала да дам по-пълен списък с любими книги, но не мога. Смятам да прочета отново и серията Викинг на Джоана Линдзи. Четат ми се хубави исторически романи, каквито скоро не съм чела и за това ми се налага да препрочитам.

# 81
Аз не съм чела само "Виолетов огън" или поне не си спомням. "Без Хоуп" я четох много отдавна, но ми хареса много и я помня, защото ме изненада сюжета. Останалите съм ги чела , но ги помня смътно. Общо взето като се заровя на тема исторически любовни романи и в главата ми става каша , кой граф, кой херцог 😂

От историческите като първи спомен ми излизат
"Брачна авантюра" и "Мъжът на моите мечти".
От съвременните:
- "Игра на омраза" Сали Торн
- "Бий се или бягай" на Саманта Йънг
- "Закони на привличането" на Джули Джеймс (общо взето всичките й книги са ми харесали, но тази най-много)
- С.Е.Филипс - "Бебето е мое" и "Знойни сънища"
- "Обяснения в омраза" на Ви Кийланд и П.Уорд
- К.Хувър - "Без Хоуп" и "Жестока любов"
- "Морето на спокойствието" Катя Милей

# 82
Неверни кафяви очи на Ханде Аталай
Не ме забравяй -Марлис Мелтън
Време за бягство-Марлис Мелтън
Специална съботна нощ- Сандра Браун

# 83
  • Бургас
Преди 10 мин руснаците качиха Чудовището на Шен във вк Love Letter

# 84
“Сладък лъжец” от Джуд Деверо, първа тя изникна в съзнанието ми, може би е време да я препрочета.
“Шефът” на Ви Кийланд и “Най-доброто в теб” от Колийн Хувър. Всичко на Сюзън Елизабет Филипс.
“Сребърният ангел” и “Прелъстена невинност” на Джоана Линдзи и “Вълкът и гълъбицата” на Катлийн Удиуиз. От тези още имам Simple Smile.

# 85
Аз я свалих от eBookHunter ❤️
Почвам я ❤️

# 86
  • София
Какво е вк? Relaxed

# 87
  • Варна
В контакте.
https://vk.com/