За тези, които четат любовни романи № 39

• 59 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Аз започнах трета книга на Лусинда Райли - Среднощна роза и определено много ми харесва.

# 91
Тези дни прочетох и финалните две книги от поредицата Royal Elite от Рина Кент. Книгата за Ронан - Vicious Prince беше интересна, определено ми хареса, въпреки по-занижените ми очаквания за нея, защото Ронан винаги ми е бил най-безинтересния от "конниците".  Обаче книгата за Коул и Силвър - Ruthless Empire  така ме погълна, че просто не можех да я оставя. Определено е една от любимите ми книги от поредицата. Започнах я също с доста ниски очаквания, защото не харесвах Силвър от предишните книги, но тази книга напълно преобърна мнението ми за нея.
Сега остана само да завърша с книгата с епилозите за всички двойки, но преди да стигна до нея съм решила първо да прочета и поредицата за Джонатан Кинг.
Искам да попитам, някой ако е чел поредицата има ли представа Нокс ще има ли своя книга? Порових се в goodreads, но не открих нищо за него, а в края на  Ruthless Empire, се загатва леко, че има някаква история и около него.

# 92
  • Бургас
Вчера приключих с Чудовището.Рейтингът е неочаквано нисък и усещам някаква неразбираема за мен кампания срещу Шен. Да, Сам се държи лошо и неуважително към Аш, но дали пък някой е очаквал нещо различно. Да, езикът му е груб и вулгарен, но пък трудно мога да си представя как би могъл да я отблъсне ако е мил и нежен, а все пак той това цели. Аш търпи всичко за да може да краде кратки мигове с него, но той е нейната детска любов, единствената и любов. Единствено не можах да я видя като чудовище, което Шен се опита да ни внуши. Книгата не се различава по нищо от предишните нито като взаимоотношения между двамата главни герои, нито като изказ, така че ако харесвате тях  ще харесате и тази. Аз я харесах.  
Сега очаквам Бел и Девън. Не са ми особено любопитни като двойка.Той – английски аристократ, избягал от „нещо си” – семейство?!, отговорности?! в Щатите, Тя, еманципирана, разкрепостена  Барби със страх от обвързване. В Епилога на Чудовището имаше
Seeing as Aisling wasn't the only person to get married today.
Сега разсъждавам, дали се има предвид, че много хора се женят във Вегас или, че конкретната двойка се е оженила?! В същото време Бел беше много щастлива на сватбата на Аш и Сам, а  с нейният страх от връзки ....... едва ли, ако беше направила такъв олимпийски скок в тази посока.
Искам да попитам, някой ако е чел поредицата има ли представа Нокс ще има ли своя книга? Порових се в goodreads, но не открих нищо за него, а в края на  Ruthless Empire, се загатва леко, че има някаква история и около него.
Кой беше Нокс?

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 10:24 от . Яна .

# 93
  • София
Аз прочетох Чудовището непосредствено след The Devil wears black, на чиито герои Сам и А. са по-безцветни и малко самоцелно свръхдраматизирани копия. Много подобен сюжет, грижите за терминално болни и травматични реакции, главния с комплекс страх от обвързване, но диалозите са много по-свежи, действието по-динамично, без изнасилени dark-drama нюанси. Иначе, да, на Шен диалозите са си ми ОК, без сладникава сантименталност, хапливи и бързи. И не запълва паузите с мучене, многоточия и възклицания, като Ашли 😀

# 94
Прочетох "Среднощна роза" на Лусинда Райли, много ми хареса - и историята, и езикът, и описанията, и развитието на самата история. Все повече ми харесва как пише тази жена.

# 95

Искам да попитам, някой ако е чел поредицата има ли представа Нокс ще има ли своя книга? Порових се в goodreads, но не открих нищо за него, а в края на  Ruthless Empire, се загатва леко, че има някаква история и около него.
Кой беше Нокс?

Нокс е приемния брат на Елза. Единия от близнаците, които бащата на Елза открива в мазето си измъчвани от майка й. Сестра му Тиел, е главната в Vicious Prince.

Прочетох "Среднощна роза" на Лусинда Райли, много ми хареса - и историята, и езикът, и описанията, и развитието на самата история. Все повече ми харесва как пише тази жена.

Отдавна планирам да прочета книга от тази авторка, доста ми хвалят книгите й. За съжаление онзи ден прочетох новината, че е починала. Светла й памет.

# 96
Отдавна планирам да прочета книга от тази авторка, доста ми хвалят книгите й. За съжаление онзи ден прочетох новината, че е починала. Светла й памет.

О колко жалко, не знаех Sad Толкова млада Sad на 55 е починала от рак Sad Светъл й път!

# 97
  • Euskal Herria
Гея, благодаря, че препоръча "Завинаги мое момиче". Хареса ми.

# 98
Радвам се, че ти е харесала Simple Smile Интересно дали се намират другите някъде или дали ще преведе някой поредицата? Явно е приятна.

# 99
  • Бургас
mi666i, сетих се кой е Нокс. И аз не съм видяла книга за него. Аз пък се надявах да развият малко сюжета с девствената приятелка на Елза с мръсната уста и баща и ли беше или охранителят?! по който тя точеше лиги?
Дочитам Бенет Мафия на Тижан! Отварат, кой дава тоя висок рейтинг. Големи тъпотии пише тази жена.

Вратата щракна след него нежно, но окончателно

Тя вдигна глава и прочетох в очите й молба
Сега той ме погледна и видях в очите му съжаление, преди да го прикрие

Тия хора с пантомима ли се занимават?! толкова изразителни лица, постоянно чета израженията им, които често са абсолютно неадекватни.

и разни такива безсмислици
Вече ме нямаше, тичах към гардеробната, за да се преоблека. Нямаше време да съм скромна. Брук щеше да ме види гола, прерових дрехите и бързо хвърлих необходимото в стаята.
Кооооооооооооо? Тия момичета са били съквартирантки в пансион?! В една стая?! Пък и да не говорим, че горното няма никаква връзка с историята. Ей така просто изпляскано ... да се чудиш защо?!

# 100
Що бе, я колко бисери е снесла?! Поне е забавно.
И аз не знам откъде тия рейтинги напомпани, но вече видя ли над 4.2 ми светла лампата .. червената.

# 101
Абсолютно съгласна съм за Тижан - Бенет мафия ..
толкова съм разочарована ..имам още по-малко от 20%, ще я дочета, но ..кофти привкусът остава! Текстът...самата история, нищо не е ок

# 102
  • София
Добре, че не съм започнала. Ще я оставя за по-нататък.

# 103
И аз прочетох "Чудовището" на Шен. Не знам защо е толкова нисък рейтинга, книгата за мен е на същото ниво като предната. Може би защото са много подобни, не знам... 🤷

# 104
  • Бургас
Добре, че не съм започнала. Ще я оставя за по-нататък.
Аз я започвам два пъти и не става и не става. Много ми е тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт