За тези, които четат любовни романи № 39

• 59 646
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Аз също няма да довърша "Бенет мафия". Трудно се чете и сюжета не ме грабна. Стигнах до половината, но чета насила.

# 106
  • Варна
Прочетох двете книги на Меган Шепърд за Мрачните красавци и не ми хареса. Много детско ми дойде. Хайде първата до някъде ми хареса, но втората нямах търпения да я прочета. Във втората половината герои липсваха през половината книга и главната отива на едно място да свърши нещо. Виси там и така и не го свърши това нещо, но приятелката и успя. Човек остава с впечатлението, че е там за да види успеха на приятелката й, която между другото е родена мъж, но после станала жена. Не видях смисъл главната да е там. Другия ми проблем е любовната история. Щеше да ми е по интересно, ако главната се влюби в Рен. Не че не харесвам Бо ,но той е толкова пасивен, че няма накъде.

# 107
  • Бургас
В Рулит качи на три книги от серията Магдалийн на Кирстен  Ашли. Чели ли сте ги? Какво мислите за тях?

# 108
  • в сърцето на един мъж...
В Рулит качи на три книги от серията Магдалийн на Кирстен  Ашли. Чели ли сте ги? Какво мислите за тях?

Хубави са, малко пространствени, но са хубави Simple Smile

# 109
Аз прочетох на Шен Sinners of saint, All saints high и Спароу. Сега почнах В случай на чудо. Нещо не ми вдъхва доверие, но да видим. Чудя се дали след това да мина на Boston Belles или малко да сменя автора. Иначе определено Шен ми допадна като автор.

# 110
От книгите на Шен (които ги има има на бг), В случай на чудо и Разгневеният бог, за мен са най-слаби. От последната, особено, съм крайно разочарована.
С нетърпение очаквам на българския пазар да излязат Boston Belles, The devil wears black

# 111
Да, и аз не харесах Разгневеният бог. Двете поредици бяха толкова силни,но с последната книга се изложи

# 112
  • В къщурката на хълма на феите
От книгите на Шен (които ги има има на бг), В случай на чудо и Разгневеният бог, за мен са най-слаби. От последната, особено, съм крайно разочарована.
и аз така .. прочетох и Вишъс - добре, че съседката си купува, та и аз да ги прочета, иначе за мен не си струва инвестицията ..

# 113
^ Какво ви е мнението за Вишъс?

# 114
^ Какво ви е мнението за Вишъс?

Първата, която прочетох, и на-много ми хареса. Слидващата, която харесах, беше за самотния татко, май третата се падаше. Другите даже не ги помня.

# 115
  • Euskal Herria
Аз се чудя дали да купувам "Вишъс", вече я има електронна.

# 116
  • В къщурката на хълма на феите
Аз се чудя дали да купувам "Вишъс", вече я има електронна.
аз не бих .. в смисъл .. ми посредствена ми се стори на мен, макар моя приятелка да каза, че по-хубава книга не е чела .. аз не съм от болните фенове на авторката, но примерно Ранения рицар ревах на нея .. аз заради тази купих другите две книги от поредицата .. обаче Бог-ът направо ме удари в земята .. аз рядко оставям книга, но тази още на 100тната страница някъде ме отказа ..

# 117
На мен Вишъс ми е любимата книга от Шен, тя ме и запали по авторката. Все още не съм я купувала и чела на български за да видя как е превода й обаче. Но за мен си остава една от най-добрите книги на Шен.

# 118
  • Euskal Herria
Аз затова се чудя - защото всички казват, че серията за родителите била по-хубава от тази за децата. А и от Сиела бяха писали, че от екипа на авторката са ги посъветвали да почнат с "Вишъс", а не с друго от серията.
На Шен като че ли повече ми харесват самостоятелните романи- "Спароу" и "Крадецът на целувки".

# 119
  • Бургас
Аз съм чела на Шен, всичко, което е излязло на български, без Вишъс. Единствено Разгневения бог ми се запъна, но го изкарах докрай. Другите ги изчетох за ден.

Общи условия

Активация на акаунт