Магията на изтока - тема 65

• 28 657
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Мислиш ли,че има шанс тези националисти да му дадат читава роля?Някаква роля?
Незнам.
Грабнал е шанса.И да го слушаш на тайландски пак е ОК.

# 61
  • BG
2в1, благодаря за темата и за музикалните новости. 2РМ не са мръднали милиметър назад от сексапила, който излъчваха  преди. Много приятна изненада, за тях не се бях сещала отдавна. Не съм гледала нищо, но съм се амбицирала да си наваксам с Ходещите.
Tuon, похвалиха ми тези двата, познати ли ти са- The Stand и War of the Worlds

# 62
Гост,War of the Worlds не съм го гледала,а The Stand не го завърших,защото е .... Astonished По роман на Стивън Кинг с участието на Сашо  Скарсгорд,а аз обичам Сашо,но не и в тази роля.Почна интерсно и после стана брутално,сюреалистично,мрачно,тегаво.В темата "Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural" му писаха ревю.Пак зависи какво искаш да гледаш.По-скоро е хорър.Ако си търсиш сериал по Кинг по ми хареса Castle Rock сезон 1 с друг брат Скарсгорд - Бил.

антиспам Heart Eyes Тайландче.Не е Тик.
Скрит текст:

# 63
Гостче, твойто Чани в момента се подвизава в So I Married an Anti-Fan, ама го играе гаднярче. Ако решиш можеш да го пробваш. Няма болести, няма големи драми, бих казала, че си е чиста романтика, но е някак си по-обрана. В смисъл, че я няма класическата корейска кифла с нейните лиготии.

............ 2РМ не са мръднали милиметър назад от сексапила, който излъчваха  преди. ..............
А, мръднали са.... напред. Станали са още по-сексапилни newsm48.

П.П. "Статията" дори няма да я коментирам. Който я е писал хал хабер си няма от корейския начин на живот.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 22:41 от 2в1

# 64
  • DE
Е, това не е ли Люк, той не е тайландец Thinking

# 65
Stuck Out Tongue Тайладче е. Живее е в Тайланд,говори тайландски.Съпругът ти е прав.Всички азиатци са китайци,но той е тай.
По същата логика Годзила срещу Конг със Сашо е японски филм,защото участва
Шун.

# 66
  • MJF

Нещо се сетих за моите пиано приятели и се натъкнах на това.

Пак аз Simple Smile

Renai Mangaka 9
Драма в предпоследния епизод. Аман от това клише. За него автоматично намалявам една единица на екипа, да си знаят. Очаквам пълен позитив в последния епизод. Измъкнаха се евтино така с цялата таз мелодрама
Скрит текст:
Двамата главни в паузата ще работят над себе си и ще се срещнат като променени/ надградени персони. Хепи енд.

Ichikei no Karasu 9  След многото смях в предишния епизод очаквах че почти ще липсва в следващия. Нещо не ми допадна много този епизод. Казуса бе голяма мелодрама, пък и тоз дето нападна съдия Сакама, .... драмата ми бе в повече. В следващия епизод очаквам да се върнем обратно както си трябва. А и къде "затриха" племенника на Ирума, с него завърши епизод 8 Naughty , измъкнаха се с един майтап за племенничка творческия екип. Stop така не играя.

Въобще уморих се с тези два драматични епизода и в двете заглавие Tired . Ненужна драма и в двата случая според мен.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 22:40 от Шошулчо

# 67
  • MJF
Okaeri Mone 16-20  Голям позитив и островна идилия в тези епизоди. Направо джапанки, шапка,  кърпа ...и на плажа/ в морето/океана. Мда Satisfied
Скрит текст:
Какви приятелчета са Мицуо и таткото на Моне Smile .  Мичи и тез нейни стриди. Въобще дядото и родителите на Моне и Мичи са гооолеми симпатяги. Стриди не съм яла.
Днес преди обед при мен имаше много и различни облаци. И аз като Моне имам навика да се заглеждам в небето, в подходяща локация съм за тази работа, имам достатъчно открити а и не ниски пространства в ежедневните ми маршрути та имам поглед в/у достатъчно небе. Днес точно се любувах на разнообразните облаци от сутринта а то взе че лисна обилен дъжд преди малко.
Точно като в сериала SmileSatisfied
Рос, детектив Югами тук в ролята на отчаян, пропил се човек. Да видим нататък как ще е, ще се вземе ли в ръце.
Виждам Котаро готов за мен , следва.

# 68
Godzilla vs. Kong
Защото е един японски филм Joy
Мислех въобще да не го коментирам.То и няма какво толкова да се пише.Влечуго срещу бозайник,а хората пъплят покрай тях. ОК за жанра си ефектите са уау и едва ли някой очаква някакъв огромен смисъл и дълбоко проникновение. Всъщност феновете на Шун не трябва да очакват нищо.Нищо. Четири или пет сцени,но общо във филма  е по-малко от 10 минути и няколко изречения.

The Climbers
Показва първото изкачване на  Еверест от китайски алпинисти.От събирането на екип,тренировките,атакуването на върха,загубите и успеха.
Те са пътвите,които изкачват по северния маршрут.
Филмът е красив.Историята е интересна,но филма е правен за годишнината на ККП и носи пропаганда.Много възможно някои от сцените да са там за повече ефект и емоционалност.

The Box
Приятен и вдъхновяващ филм.Позитивен и зареждащ.За вътрешната сила,за вярята,борбата и мечтата.
С много музика и храна (в добрия смисъл). Пътешествие от уличен музикант скрит в кутия до музикант,който може да погледне публиката си в очите и да се усмихва.
Тук го гледах,заслужава си да се види
https://newasiantv.biz/watch/the-box.11406.195043.html
ОСТ-то от филма
След тази песен наистина хапваха пилешко за вечеря Scream Joy

# 69
  • Разпиляна във въображението
Приключихме със "Секретарката Ким" Simple Smile  Много свежарски сериал.

Сега само преглеждам различните събрани сериали и се чудя какво да гледаме.

# 70
  • гр. София
"Какво не е наред със секретар Ким" е страхотен сериал, ако ви се гледа нещо с подобна тематика може да видите китайския сериал Well dominated love. Аз го започнах, защото ми напомни именно на корейския сериал Simple Smile

# 71
Предположих, че ще е нещо подобно, но искам да разнообразявам. Колебая се между My Country.The New Age , My secret romance, My Dear Guardian, Doom at Your Service... Или някой филм... Не смея да пусна нещо без ММ, защото после ако нещо му хване окото ме обвинява, че гледам без него Simple Smile

# 72
My Dear Guardian е римейка на Descendants of the Sun,макар,че китайците отричат и твърдят,че е по техен роман.Така поне пишат.
Обаче има Джони с униформа,а няма нищо по-хубаво от Джони с униформа Heart Eyes
И аз мисля да го видя,но след като излезне изцяло.

# 73
О. И на мен ми мина през ума, но все пак го свалих. Сега като и друг го споменава не съм сигурна. Много харесвам "Потомците на слънцето" и тази история вече съм я гледала.

# 74
В началото го обявиха като римейк,но после промениха и казаха,че е по роман.Който го види пръв ще сподели.
На мен Потомците не ми харесаха,но това задължително ще го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт