Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви сериали и предавания се обсъждат във форума?
Какви са впечатленията от сериала „Ni Chang“?
Какви са подробностите за сериала, който е посветен на 100-годишнината от основаването на Китайската комунистическа партия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви сериали и предавания се обсъждат във форума?
-
Какви са впечатленията от сериала „Ni Chang“?
-
Какви са подробностите за сериала, който е посветен на 100-годишнината от основаването на Китайската комунистическа партия?
Форумът обсъжда, че сериалът включва 40 различни истории от различни периоди, показващи живота и „подвизите“ на обикновените китайци в името и прослава на ККП. Въпреки пропагандата, участниците признават, че историите са обикновени, човешки и истински. Те обаче изразяват загриженост относно пропагандния аспект на сериала.
-
Какви са впечатленията от японските сериали „Моне“ и „Kotaро wa Hitorigurashi“?
-
Какви са мненията за японската романтика в телевизионните сериали?

героите са приятни. Главната бе да е красавица е изключително чаровна с хубава усмивка, а двамата ухажори един от друг по-хубави. Класика. Има дребни клишенца, но не дразнят, по скоро са необходими. 

в добавка.
.
защото повече от математиката не харесвам биологията,но помня,че ДНК-то съхранява и пренася генетична информация.Прави ни хора,определят физиката и психиката,но (тук идва едно огромно НО),психичните раздтройства могат да се развият,но могат и да не се развият. Това до някъде се определят от семейната и социалната среда на индивида.В този сериал още в ep.1 казват всички психично нестабилни хора са серийни убийци. Дори неродените,които носят този специален ген.Всички,които се различават от общо приетото са убийци и точка.
това не е за мен. Твърде много кринж още с първата сцена,но му дадох шанс с еп. 2. Дори и него не успях да го изгледам.Толкова. Сюжетът донякъде ме дразни,от резюмето знам,че ще търсят възмездие,което е равно на клише,а никой от каста не ми е толкова голям любимец,ча да го гледам.