Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 56 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
В Кибрита на Saff  околоочен няма.
Нещо друго е.

# 706
  • София
Аз говорих принципно, по повод коментари, че имало заринати с околоочни, които поради страх от следващата подобна инвестиция, не смеят да поръчат кутия, с иначе желано съдържание в нея.

Коментарът ми бе относно кутията на Кибрита за август. Ръкавица за тяло, душ гел за нея. Балсам за устни, маската за лице и пр. 😊

# 707
Не знам, толкова заринати с околоочни кремове, а нито един отзив за такъв не получих. 🤔
Тук се коментира само Saff. И то нищо по-различно от това, че е добър. Но с какво е добър никой не разбра....
Имам забележки към състава му, за тази цена можеше да се постараят малко повече.

# 708
Не знам, толкова заринати с околоочни кремове, а нито един отзив за такъв не получих. 🤔
Тук се коментира само Saff. И то нищо по-различно от това, че е добър. Но с какво е добър никой не разбра....
Имам забележки към състава му, за тази цена можеше да се постараят малко повече.

Може би аз просто не разбирам,но за мен кремовете за очи трябва наистина да правят чудеса за тази цена.. а за тяло хич не съм претенциозна, най-харесвам на Христина косметикс, защото миришат вкусно Stuck Out Tongue

Та единствено ако премахва бръчки и изсветлява тъмни кръгове или нещо такова бих дала толкова пари
Аз ползвам крем на Ейвън за 10 лева и ми десйтва по-добре от крема на Филорга, така че цената не е определяща за качество... ако някой може да сподели , защо е толкова любима тази марка, че наистина се чудя заслужава ли си

# 709
Аз пък търся слънцезащитен за лице, ползвам и зимата. Затова попитах за C. L. L. C в една кутия, но никой не даде отзив..
Аз пък съм зарината от мостри... Не се радвам  и на лосиони за тяло. Виж душ гел е друга работа. Изобщо кутиите нещо бягат от смисъла си. .

# 710
  • София
Аз харесвам страшно много ето този крем https://cllcgn.com/product/luxury-body-butter-fall-in-love/
Имах притеснения да го ползвам за лице, но състава му, според козметичният справочник е достатъчно изчистен, така че рискувах. Овен това пише, че е траен 3м след отваряне само... Обожавам аромата му!

# 711
И на мен много ми харесва. Бих си го купила отново.

# 712
Наистина състава е изчистен.  😊 За използване върху лицето бих се замислила, заради комедонния индекс на маслата, най-вече на кокосовото. Но не пречи да се опита, всичко е индивидуално. 😃

# 713
Доста често използвам чисто кокосово масло на лицето. Поне при мен ефектът е много добър- мека и озарена кожа. Има и лек изсветляващ ефект. По същия начин действа и маслото от ший. Кремчето на cllc обаче мисля да си го ползвам само за тяло.

# 714
Тръгнах да поръчвам кутията заради този крем

Обаче после разкриха втория продукт.
Нещо не съм ок с тези неща за тяло. Няма слънцезащитен фактор, мисля, че цапат.. Не ми трябва

# 715
Точно сега ги гледах в Инстаграм и си мисля дали няма да има и тонер и бустер на  C.L.LC  точто в този вид бяха намалени до скоро, всички инфлуенсъри ни предлагаха код.
И ако са действително тези продукти за тези пари си е много добра оферта.

# 716
А, защо не мажете запасите от околоочни на цялото лице, шия и деколте?
Нищо не оставям аз не използвано! 🤠

Доволна съм и този път от Кибрита и логиката в подбора на съдържанието в кутията! Фен съм им! 😍
Бих ги мазала, но не могат да хванат ред от серумите и кремовете Joy
Аз почвам крем/серум, ако не ми допада за лице минава веднага за шия и деколте.
Нямам отзиви за нито един околоочен от кутия, защото ги поръчвам от май насам, тогава почнах крем на Елизабет Арден и още съм с него.
Единственото от кутия за околоочен контур, което съм ползвала е серум и патчове и от двете съм доволна, но и двете са от английски кутии.
Извън темата за продукти от кутии, околочнитите на Елизабет Арден и Есте Лаудер са ми любими, като предпочитам първият, понеже успявам да го закупя доста намален от немския Амазон.

# 717
  • Варна
Точно сега ги гледах в Инстаграм и си мисля дали няма да има и тонер и бустер на  C.L.LC  точто в този вид бяха намалени до скоро, всички инфлуенсъри ни предлагаха код.
И ако са действително тези продукти за тези пари си е много добра оферта.
В тази кутия няма да има, те обявяват по-скъпите продукти. Другото е японска маска, флорална/мицеларна вода най-вече и др. някаква простотийка Simple Smile

# 718
  • Стара Загора

# 719
  • София
Наистина състава е изчистен.  😊 За използване върху лицето бих се замислила, заради комедонния индекс на маслата, най-вече на кокосовото. Но не пречи да се опита, всичко е индивидуално. 😃
Ами, харесва ми под слънцезащитен или като нощен крем да го ползвам. Но, си права за комедогенният индекс. Thinking
Още друго забелязвам.  Дразни ми нещо на очите:weary:. Започва познатия сърбеж на контура на окото. Такъв получавам напоследък от повечето ми около очни. Крема ANR на ЕЛ, толкова прехвалени дразни също. Споделям само, понеже може да е индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт