Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Някой пробва ли ръкавицата за тяло от Кибрит?  С тази тел ми се струва твърде агресивна.

# 661
Аз бих взела шампоаните ❤️ ако още са налични
Дами имам два шампоана с кофеин от кутията на goodbox, ако някой иска да ми пише

# 662
# 663

Не познавам марката, но ми изглежда като серум за лице🤔

# 664
  • Пловдив
И на мен на такова ми прилича с тази пипета.

# 665
# 666
И аз така мисля, другите в подобно шишенце са по скъпички.
Аз си поръчах шампоани от Goodbox, харесват си ми. Тия дни ще си ги взема от Еконт.

# 667
Каква е цената на шампоана?

Днес пробвах крема на Aveda и ми харесва. Косата ми има блясък, подредена е и не ми утежнява.  Има лек аромат, който не се усеща след изсушаване.

# 668
Каква е цената на шампоана?

Днес пробвах крема на Aveda и ми харесва. Косата ми има блясък, подредена е и не ми утежнява.  Има лек аромат, който не се усеща след изсушаване.
7.90 лв.

# 669
  • Стара Загора
Има ли ефект наистина от него?

Нямам търпение Кибрит да обявят цената на Сафф и да разкрият продуктите и ще съм пас за септември с още околоочни. Не знам вие колко време си ги ползвате, но още съм с околоочния на Авант, а той е супер мини и имам един корейски от MFB, който е следващия ми околоочен.

# 670
На мен ми е интересно какви ще са другите продукти, но вероятно и аз ще се въздържа. Единствено околоочният е на тази цена, но ако съм разбрала добре е подходящ при тъмни кръгове и изморени очи, които слава Богу нямам. И при мен вървят бавно околоочните. В момента съм с dr. Derm. След него започвам това на Saff.

# 671
  • Пловдив
Аз се надявам да има нещо измиващо за лице, нещо пак за стъпала, това са неща, които се харчат. Кремове за лице натрупах.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 11:33 от Десиссслава

# 672
  • София
Неееее, пак околоочен. Имам 10 сигурно. Simple Smile

Поръчах Prettybox, а Myfullbox и Кибрит ме чакат в куриера. Пак прекалих...

# 673
  • Варна
Мили дами, нека мъжете ни се съсредоточат върху "НАПРАВИ СИ САМ", ние ще се отдадем на "ИЗБЕРИ СИ САМ" - новата ни кутия, която изпълнява всички ваши желания 💥 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО 💥 на www.pickndazzle.com

# 674
Аз имам нужда точно от околоочен и ще се възползвам. Марката не ми е позната, но продуктът изглежда обещаващо. 😊
Споделете от кои околоочни сте доволни?(подходящи за 30+)
Ползвам този на Avant, приличен е. Но на Filorga ми е най-подхранващ.
P.s. Няма как да не се затрупате с каквото и да е поръчвайки няколко кутии всеки месец. Проблемът не е в кутиите, въпреки че винаги ни изкушават. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт