Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 68 530
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Макарони по турски с чесново кисело мляко и запръжка от олио с червен пипер

Скрит текст:

# 496
Тайна, толкова години сме заедно по кулинарните теми, че, поне аз, те чувствам като част от ежедневието си. Сигурна съм, че тук имаш много приятели, които искат да ти помогнат. Кажи от какво имаш нужда и ще се организираме! Или посочи банкова сметка. Не се притеснявай! 😍

За да не е спам, да си покажа пилешката супа, която сготвих за грипясалия ми съпруг и да се оплача, че за пореден път яйцето за застройката се пресече, макар че слагам само жълтък.
Скрит текст:

# 497
Малко неща от този уикенд.

Гаспачо, менемен (или турски миш-маш). Намерих и турското сирене на конци в Била, та то ме вдъхнови Stuck Out Tongue Winking Eye) и пържени тиквички

Хубава вечер на всички и кураж на Тайна, да се справи бързо. Бройте ме и мен за подкрепа, ако се организирате.

# 498
Тайна,много съжалявам , за това   което ти се е случило.Ако имаш нужда от помощ тук сме
Тиквички на фурна

# 499
  • София
Благодаря на всички, но никога не съм искала нищо от никой и сега ще се справим сами! Може да стане малко по-бавно, но ще стане.

Днес това направих.Патладжана направо от тавичката, защото се наядохме с макароните.

# 500
Заради Тайна накарах щерката да снима запеканката с тиквички! Пожелавам бързо да приключите с ремонта!

# 501
Тайне, важното е да сте сплотени!
От мен нефотогеничен сач, на вилата сме

# 502
  • София
Класика в жанра - пържени чушки и патладжан с доматен сос и моето си тараторче

Гювеч с телешко

Забърках набързо и едни много приятни соленки, да има нещо за похапване помежду другото, да не останем гладни случайно

Какво правих още - приготвих лозови листа за зимата, ще ги замразявам във фризера

и сложих едни много красиви ,но много кисели кайсии, по точно направо си бяха лимонки,  да ги превърна в сладко, конфитюр  с лавандула, ама не е готов още , а ако стане нещо ще го покажа какви съм ги свършила
Скрит текст:
Тайна, голяма беля се е случила, търпение , защото ще ви трябва и.......много работа ви очаква, но ще се справите, сигурна съм , успех, Тайна!

# 503
Тайна
Скрит текст:
, успех с ремонта, като гледам готвиш си все така вдъхновено, надявам се ароматът на вкусна, топла храна да ви дава сили и настроение Hands Plus1
Fork And Knife
Зелена лятна манджа, по липса на джанки сложих лимон.

И сервирана с пилешко в сметана и куркума

Руло от пуешко с гъби и топено сирене

И гарнирано с печен картоф

# 504
  • Варна
Тайна, лоши новини, дано бързо да преодолеете неприятностите!
От мен - пържени филийки от кекс с течен шоколад за гарниране. Измишльотина, че да не хвърлям кекса, но пожъна успех

И още: вечерята е салата, салатата е вечеря.

# 505
Тайне и аз съжалявам за случилото се... поне е лято и може би по-лесно ще се справите със сушенето... Успех ви пожелавам и аз като момичетата, съм на среща! Heart
Свеж и вкусен крем с праскови и орехов крокан е десертът у дома в неделя. 🍑🍨🥄😋
https://---shoretner923-3yjoCs6

# 506
Пържени филийки:

# 507
  • Sofia
Нашата закуска е предвид пикника ни (да е удобна за взимане и хапване на крак) - Мързеливките. Simple Smile
Пекох малко картофи и сме взели сурова петроханова наденица (от Лидл - най-добра е) за грила и краставици и домати за салата.
А за подслаждане имаме любим Морковен сладкиш

# 508
Днес малко се поизхвърлих, ама поне цяла седмица сигурно няма да готвя.

# 509

Хубава вечер и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт