Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 68 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Моренка, давай Simple Smile тъкмо ще донесеш малко  пиле с нудли Simple Smile не мога да намеря съмишленици у нас да си хапнем, но ей сега да се завърне малката девойка, ще я убедя (комплекта им де.)  И при нас не минава вечер без салата Simple Smile моите без сирене не я признават, но снощи забравих авокадото Simple Smile почти бяхме ги хапнали, като се сетих да извадя. Колкото и да го отрича шефЪт Манчев, авокадото върви добре на всяка салата, че и разядка.
Лабрекс Simple Smile ние сме малко повечко хора в къщи за месец и половина, два, налага се да готвя повече Simple Smile
Мики, това е едно от любимите ми пилешки филета Simple Smile Дори гъбите, които недолюбвам, там ги ям. Радвам се , че са харесали у вас.
Джасте, прати дъжд насам Simple Smile само чувам, че по морето вали.
Бети, страхотен сладолед!
иланг-иланг, много апетитна мръвка!
У нас за  обяд - една паста с патладжани и бекон;

Пиле с картофи яхния ще вечеряме https://pep-4o.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Салатата е домати с патладжани https://pep-4o.blogspot.com/2020/07/blog-post_25.html

, а сутринта - цигара бюрек, но печени   https://pep-4o.blogspot.com/2019/10/blog-post.html

# 571
  • София
Пенсия е...Simple Smile

# 572
  • Sofia
Пеп, забъркай за теб, да видиш няма ли да се присламчат и други.  Simple Smile

Аз тъкмо ще скокна до Лидл за продукти за това (всичко е азиатско разбира се Simple Smile )

и салатка към него, освен ако не срещна китайско зеле за една супер проста салата, която повече ще му отива на ястието.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 10:37 от Morena

# 573
Салата

Богата зеленчукова супа с царевица

Царевични кюфтета с млечно-чеснов сос

Азиатски сладки кексчета на пара

# 574
  • там където има винаги вятър
Тая вечер бяхме на:

Този път рулото беше без месце, нарязах кисели краставички - одобри се.

# 575
Солена палачинка със салатки

Пъпешчета и киви

Хляб със спелта и мащерка направен на хот-догчета и мини-питки с плънка от чушка и сиренце

И за футбола сервирани със сусамено пилешко с китайски привкус и кетчуп с горчица за топене

# 576
Вкъщи скара за вечеря,

картофки,

Бени, благодаря за идеята за тиквички!  Имах останали, а ми поомръзнаха. Пържих, пекох, омлети правих, е, последните по твоята рецепта. Вкусно се получи.

От остатъците - яйца, брашно, галета, настъргани останали парченца тиквичка, подправки чер пипер, копър, чесън се получиха тези пърженки,

попрепечените ми мързеливки

и пиян сладоледец.

# 577
# 578
  • София-Младост
Mikkey, напълно съм съгласна, че е и от фурната.

# 579
Саня Богомилова 680181 и Тайна,  забавих се с включването, но много благодаря за рецептата за реването. Още днес ще я пробвам Simple Smile

# 580
Ризото (абе ориз) с тиквички и пармезан

# 581
  • Once there was a Hushpuppy...
С едни от последните малини реших да направя торта. Импровизация някаква, но все не се престрашавам за парфето.... Та, ето с крема сирене+ пудра захар и сметана за разбиване си стана крем. Блата е пандишпанов, малините и желатина са ясни.
Проблемът беше, че нямам специален ринг и при наливането на желатина изтече първия, та правих втори, страхотии, не са за разправяне..
Крайният резултат е много свежа и вкусна тортичка по рецепти от много майстори😉

Иначе, вкъщи сме на таратори, миш маш и пиле със зеле, горе-долу това ядем цяло лято.

Мики и Бени  - ще опитам и вашите начини за тиквички, благодаря!

При всички е много вкусно!

Габи, браунито с тахан изглежда разкошно!

# 582
  • София
Купешки кюфтета и за вечеря маринован джолан, но нещо не ми харесват подправките, които са му сложили.Докато е гореща фурната сложих и хляба да се пече.

# 583
  • In transit
Вкъщи често се подмята, че "две кюфтета и едно кебапче лекуват по-добре от хапче." Като видя някой да прави скара и все се сещам. Grinning
Та реших да ви споделя. Съжалявам за спама.

# 584
  • София
Снощи пробвах нещо ново - Паниран цвят от тиквичка. 🌿

https://www.instagram.com/mamascookingexperiments/

Общи условия

Активация на акаунт