Слънцето зад облаци наднича - ПЛЕВЕНското човече якенце облича

• 13 797
  • 224
  •   1
Отговори
# 120
Дикси, Оля е женена за брат ми. Малък се света.

# 121
Някоя мама знае ли къде на Сторгозия има Детска кухня?
Никой ли не знае?

# 122
Atrakcia не знам, но ще попитам една приятелка довечера. Чудя се само защо мамите от Сторгозия не отговарят newsm78

# 123
  • Плевен
Аз не живея на "Сторгозия", но попитах една мама и тя ми каза следното:
места за получаване на детска храна (млечна кухня):
- ясла "Еделвайс"
- ДГ " Славейче" (до 5-ти блок)
- ясла "Мир" (у-ще "Яворов")
- ДГ "незабравка" (ЛВТ)
местата са ми напълно непознати, но който живее на "Сторгозия" ще се ориентира.

# 124
Точно днес ходих да се запиша на Сторгозия.Пункта са намира до старата поща.Близо е до пазарчето.

# 125
Аз ги знам къде са пунктовете, но не и като адреси. Във всеки случай в компанията от майки, с които извеждах Кари нон стоп се коментираше менюто на кухнята и знам, че редовно има бобец и нишестени кремчета  Sick

# 126
редовно има бобец и нишестени кремчета  Sick

Аз разбрах, че кухнята е една в града - тази до болницата и от там разкарват по пунктовете.Така, че няма значение къде си се записал - храната е една.Така ли е? Thinking

# 127
  • София
Не знам нищо за кухните,обачее..имам една идея-аз готвя супа и второ всеки ден,що не взема да направя една кухня-гаранция ще сте доволни,освен това бобец и нишесте не ползвам Wink.
Сега сериозно-много ми се иска да видя снимки от вчера,че нашия апарат си го бяхме забравили.До кога продължи срещата момичета?И скоро трябва да си направим нова,само дето моя мъж няма да присъства-каза,че се е чувствал неудобно,а това му е непривично Mr. Green.

# 128
 Благодаря за инфото! Ще разпитам подробно за менюто и за това, от къде се зареждат всичките пунктове! Има от къде да науча и после ще "рапортувам"  Wink
 Хайде когато има пак среща да пишете ден-два по-рано, че да се организирам  Laughing

# 129
  • Плевен
Млечна кухне в Плевен е една - и се намира под Окръжна болница (Първа клинична база) на бул. "Г. Кочев". В съседство с нея има детска градина - не си спомням името й. Там храната се приготвя и разпределя в бурканчета и се доставя до всички пунктове в града. Заявките се правят два дни предварително - ето напр. днес ще като си вземем храната ще ни направят заверка, за да си получим храната в четвъртък. Храната е хубава и разнообразна, е случва се да има боб и леща, но децата трябва свикват и с тази храна. За десерт дават кремчета, кисели, макарони, бисквитена торта, кифла с мармалад и др., но това за по-големите деца. Ние сме доволни и детето си хапва всичко. А каква карамелизирана грис правят, да си оближеш пръстите.

# 130
  • Плевен
Ето снимки от форумската среща. Извинявам се за " червените очи", но съм забравила да включа фотоапарата на такъв режим на снимане.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 09:56 от valja

# 131
 Разгледах ги,но като не познавам никой , не знам какво гледам  Wink

# 132
  • Плевен
Сега сложих надписи под снимките, на две мами не съм запомнила имената, моля да ме извинят и поправят. Отне ми малко време, докато се оправя с този сайт, за първи път качвам снимки, но скоро всичко ще ми се изясни.

# 133
Момичета, има голяма вероятност да участвам в предаване утре от 20:30 по ББТ.... От името на сдружението Настоящи и бъдещи майки и от името на майки от форума. Темата е Проблемите в детските заведения /ясли и градини/.... Насирам се от страх и притеснение.. Ако имате нещо да споделите по темата казвайте докато е време. А за детската кухня в Плевен - аз съм мн доволна, нишестетата не и ги давах много много, а боба сама не го искаше...Но останалото е ок...Супите особено да много вкусни..

# 134
Атракция! Разкрита си! Ти си майката с многото балони на протеста и с бебенцето в кенгуру, много ви се зарадвах тогава... Ти ли си?Сега ще видя снимките от срещата...

Общи условия

Активация на акаунт