Често съм обиждана и гонена

• 14 335
  • 364
  •   1
Отговори
# 45
Поработи малко над самоооценката си първо, а после си търси мъж и раждай деца.

# 46
Не било пързалка... За 20 мин се сети за и изписа всичко това?
Искаш дете преди 30?
Нямаш образование и работа за самостоятелна квартира?
Ма стой си при шизофреника тогава. В другата тема ще си извадим очите дали да се звъни на ченгета заради такива като теб.
Те! Звънете, другарки, за съвременната българска жена!

И на една дума не вярвам от темата.

Напротив, по образование съм юрист, работя в адв. кантора все още като стажант. Обичам книгите и винаги се стремя да се развивам. Който знае как е със стажовете, и какви заплти се взимат, ще ме разбере. Нашите ми помагат все още, предстои ми изпит за правоспособност.
Много ми е интересно защо му е на човек са стане, да влезе в бгмама и да напише измислица, смисъл каква е целта, аз не разбирам. И колко време трябва да го пиша, 2 века? Точно 20 мин в кратко и сбито, не е ок да съдите човек, без да го познавате, защото точно заради такива съдници, жените стигат до там да търпят насилника. Мерете си приказките.

# 47
А защо не взе под внимание и не коментира останалите 60 мнения, че трябва да приключиш с него и да продължиш напред?

# 48
ааа, не, не, жените не търпят заради съдниците, а заради количеството мозък и способността или липсата на такава да се използва, който може да го прави си е тръгнал. Вие нали мнение искахте, ами единодушно е

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 10:42 от GlowFlow

# 49
Освен всичката нелепица налице, имам още един въпрос - защо е наложително, даже задължително да разпишеш раждане преди 30?
Желателно е да се започнат опитите преди 30, за да има повече време за реакция и експерименти, ако се окаже, че има проблем. Пиша го от позицията на жена, която и на 40+ продължава с ходенето по мъките, наречено ин витро.

# 50
А защо не взе под внимание и не коментира останалите 60 мнения, че трябва да приключиш с него и да продължиш напред?
Щото някой някога някъде, в някоя друга тема, дълбоко се е засегнал от думите на Narcissa. А тя просто си казва истината, евалла за което. 😀

# 51
  • София
Жените търпим заради някакъв дълбоко вкоренен комплекс, че имаме някакъв "грях", който трябва да "изкупим". Дори и малка грешка, която сме направили в миналото, ни се струва огромно петно, което трябва да измием, като се подложим за килим на някой идиот да ни тъпче.
Не казвам, че всички са така, но за съжаление, има доста жени, които са.

# 52

Добре, де, момичето каза, че си е събрало багажа и се е обадило за помощ от приятел да се изнесе. Поне аз така разбрах....

А и няма как да отговори на всички индивидуално, понеже ние пишем супер скоростно.....

# 53
Не се заслепявай от доходоносната му професия и милите думи след като те е изгонил. Цял живот ще си на тръни и с готов куфар. Това си е психически тормоз!

# 54
Оле боже...Че и юрист. Добре.

# 55
не е ок да съдите човек, без да го познавате, защото точно заради такива съдници, жените стигат до там да търпят насилника. Мерете си приказките.
Много обичам някой да ми заговори , че не го познавам, след като сам е изложил най-важното за себе си. Длъжна съм да кажа, че даже съм спестила повечето очевадни препратки към твоя типаж момиченца, защото е безпредметно да ги споменавам - освен да заподскачаш пак, няма да има друг ефект.

Жените търпят, защото нямат акъл. Обаче е интересен прийомът на обвиняването на някакъв имагинерен външен съдник, че жената била търпяла. Много подобен е на прийомите на насилниците. Аз по принцип не съм такъв, то..., Аз по принцип не правя така, то..., Аз по принцип не съм руса, ама днес какво ми стана...

Като цяло стандартен разказ тип намерихме любовта. Обиждал и гонел, ама готвел добре ... Съжалявам, диплома от юридическия факултет никога не е била толкова респектираща, че да балансира подобен тъпизъм.

В името на пързалката включванията ми ще са, като че е реална. Да кажа все пак, да не се обърка някой, че съм повярвала.

# 56
Оле боже...Че и юрист. Добре.
В кризистния център съм виждала доста образовани жени , дори юристки , търпяли тормоз с години . Това с каква професия си   , с какво образование си ... няма никакво значение като попаднеш в омагъосания кръг .

# 57
Едно от най-важните неща в една връзка е доверието. Ти имаш ли доверие на този човек, че ще ти е опора и подкрепа в трудни моменти? Че ще е скалата във вашето семейство? Че каквото и да стане той ще е до теб? Според мен отговорът на всички тези въпроси е "не' и се чудя защо би се подложила на подобен несигурен живот, че искаш да въведеш и дете в него. Не си навивай на пръста, че трябва да родиш до 30, защото е предпоставка за влизане или стоене в неподходяща връзка. Нещо подобно се случи с една позната - на 29 се сгоди с един, меко казано ненормалник, само защото той й е бил под ръка тогава, а тя искаше да се омъжи и да има деца вече (пак със собствен бизнес, водеше я по скъпи почивки, красив, чистофайник, домошар, отстрани изглеждаше перфектен). Слава богу въпреки планираната сватба кажи-речи в последния момент го заряза и няколко месеца по-късно срещна страхотно момче, с което се ожениха и чакат детенце.
Хубаво си си тръгнала, не си губи времето да се връщаш пак и отново да се завърти кръга с - гонене, молене, връщане и после пак същото. Бъди сигурна, че ще се обади да ти реве. Не се давай. Имаш предостатъчно време да срещнеш подходящ човек, не си го навивай на пръста и не си го поставяй за самоцел, защото пак ще попаднеш на някой луд.

# 58
Добре де, Нарциса, не беше ли споменавала точно ти, че веднъж си се влюбвала, че ти е дрънкал/писал някакви гадости на пияна глава, но ти би се събрала с него, ако се случите пак сами по едно и също време.

# 59
Всички мазохистични и саморазрушителни вярвания, които “управляват” живота ни са свързани с ниската самооценка, която сами сме си дали някога (като деца, или дори в минал живот).

Общи условия

Активация на акаунт