Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 14

• 43 132
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тези черупки са гадни.
Сардината в консерва съдържа много калций
В Кауфланд има няколко вида. Много е вкусна тази риба

# 91
Дайте да говорим за нещо хем да не е за болести, хем да е свързано с нашия период. Ще ходите ли по почивки? Какви предпочитате? Аз по разбираеми причини ще ходя на океан, но как ще даяна на жега и влага ум не ми стига. Ще видим, дано оцелея. По почивки и храната ме притеснява. Всичко по ресторанти е пълно с тоя глутамат. А на мен ми се гади после от него. Абе за никъде не съм. Все наемаме хотели с кухня, да пригитвяме нещо, ама то пак няма почивка за мен така.  За Вършец съм явно,  но далеко ми идва.

# 92
  • Козлодуй
Е то хубаво ама и почивката ми ще е свързана със заболяване - смятам да ходя на Баня или Павел Баня на санаториум за първа година вместо на море - много рано се сбабичосах мислех да ходя по санаториуми след 60 Simple Smile
Даже преди мислех че след 60 ще започна да се занимавам с йога - даже на групата йоги им казвахме баби йоги а да видиш тази година изобщо не съм подскачала само йога тренирам Simple Smile

# 93
Еми то и моята почивка ще е свързана със здравословни тегоби, но колкото можем толкова. Даже не знам и тая вена дето ще оперирам как ще се държи по пътя, че и със самолет ще летя, а по време на полет на вените не им е много щастливо. За първи път ще съм обута с платформи. Смешно не смешно, това ми позволява здравето за момента. Токовете няма да вземам за първи път. Явно започва тази част в живота ми в която много неща се случат за първи път.

# 94
  • Козлодуй
Аз имам чорап с компресия за левия крак и се оправям с него за пътуване обаче в жегата е много неудобно https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/4516 - ето такъв то доктора ще ти препоръча щом ще оперираш вена Simple Smile

# 95
Имам, имам два даже. Нося единия всеки ден до операцията ми казаха да го нося. Та ще летя с него вероятно. Лоша работа. Вече не мога да си взема гадулката и да тръгна. Трябва да се свиква.

# 96
Нямаме идея и нагласа за почивка все още.

# 97
  • тук и там
Вачева,баща ми ходи на Павел Баня ,касата му поема нещо и е доволен.Прави си там някакви масажи,ултразвук и т.н. Аз съм от Ст.З. Ако ходиш лятото в Павел бяня ,ако  съм в БГ,може да прескоча да се видим по  бабешки..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
  • В градината...
Ние ходим 3-4 пъти за по 2-3 дни на море. Другата седмица ще ни е първото, но те едни температури.... Май няма да става за плуване, поне ще ходя по плажа /от Шабла до Езерец има мегдан за ходене по брега/. Ние винаги си готвим, купуваме пресни миди и риба и сме готови.

# 99
  • Козлодуй
Вачева,баща ми ходи на Павел Баня ,касата му поема нещо и е доволен.Прави си там някакви масажи,ултразвук и т.н. Аз съм от Ст.З. Ако ходиш лятото в Павел бяня ,ако  съм в БГ,може да прескоча да се видим по  бабешки..Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох ще ми бъде много приятно но планирам почивката в началото на септември от години съм така защото лятото имам работа и никой не ме пуска отпуска Simple Smile

# 100
pvacheva, запазвай си места от рано по тези санаториуми, че е навалица.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 07:22 от Lemy

# 101
  • Козлодуй
Благодаря за съвета наистина мислех да търся резервация в последния момент Simple Smile Аз още си чакам цикала телефона ми дава съвети за проследяване на бременност вече - много мразя устройствата ми да се правят на по-умни от мен Simple Smile

# 102
  • Бургас/Пз
Вчера бях на гинеколог. Чакам цитонамазка и микробиология в понеделник. Каза, че овулацията ми е по-рано, в случая на 11-тия ден от идването на цикъла. Според нея ми е рано още за каквато и да е симптоматика, но за мое успокоение препоръча след 7 дни да пусна Прогестерон, а на следващия цикъл на третия ден и Естрадиол/естроген + тостестерон. Също така и всички на щитовидната жлеза + ТАТ и МАТ. Учуди се, че до сега не съм ги изследвала. Ми никой не ми е казал, пък аз много мразя да си самоназначавам изследвания. Та така де, ще ги правя и ще видим какво ще излезе. Тя беше твърде категорична, че неразположенията, които имам са от Ковида и искрено се надявам да е права. Според нея само заради няколко по-ранни идвания на цикъла и изпотяването, не може да се правят крайни заключения. Накрая ме поздрави за спортната форма, която имам след три деца и за раждането нормално след секцио 😆 Стискайте палци всичко в понеделник да е наред.

# 103
  • В градината...
Ох, като започнат с категорични изказвания... В медицината 2+2 не е 4.

# 104
Минавам само да си измрънкам... Закъня ми 5 дена и се зарадвах, че пак ще прескочи, но днес сутринта ми дойде. А другиден пътувам за морето. Е, писна ми! От една година е така - на почивка задължително с цикъл. 😡
А токчета тази година и аз ще пропусна. Вчера мерих сандал с много малка платформа и чупеният глезен рязко се възпротиви.

Общи условия

Активация на акаунт