Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 14

• 43 289
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
По колко капки пиете Рес кю?

Ако е към мен-колкото паднат и колкото пъти има нужда , но дозата е 4 капки в чаша вода. Слагам си в шише с вода, а понякога и директно в устата,но по-добре е с вода да се приемат.

# 226
В аптеките ли се продават капките Рес кю?

# 227
  • Бургас
И в аптека, и онлайн може.

# 228
  • Бургас
някой пие ли нещо за ставите, взеха да ме болят коленете, даже мислех, че е от ковид ваксината, ама май си е начало на артрит

# 229
Lemy 🥰

Аз не раБрах кои капки са тези. Аз имам едни на Бах за стрес. Но те са с пръскало. Директно си пръскам в устата. Както и същите бонбони. Много са добри. Ползвам ги за самолет.

# 230
Вики, ти сигурно си на почивка на някое джиджано карибско място, пусни някоя красота ако искаш 😎
bur02, аз съм доволна от Флекс код премиум.

# 231
  • Бургас
Lemy 🥰

Аз не раБрах кои капки са тези. Аз имам едни на Бах за стрес. Но те са с пръскало. Директно си пръскам в устата. Както и същите бонбони. Много са добри. Ползвам ги за самолет.

За рескю ремеди става въпрос, може би и твоите са това.

# 232
Lemy, уж съм на жижано място. В пустиня съм, ама на мен там ми е жижано. Във Вегас съм, после на океан ще ходя в Калифорния.

Ето ми капките:

# 233
  • София
Здравейте, момичета. Нова съм в темата.
Имам нужда от вашата помощ. Вие взимахте ли нещо за спиране при продължително кървене ? На мен ми казаха чай от невен и калций.
Моля за мнение. Благодаря.

# 234
  • Варна.
Лени - зависи от обема течност, в леки случаи помага чай от бял равнец или дрога от растението на таблетки, вит.К, калций разтворими табл., вит.С ампули, всичко съм пила, също съм си слагала студен компрес на корема (малка бутилка със замразена вода) но при обилен МЦ ми е помагал само Дицинон, който обаче се дава с рецепта.
Успех!

# 235
  • Варна
Лени - зависи от обема течност, в леки случаи помага чай от бял равнец или дрога от растението на таблетки, вит.К, калций разтворими табл., вит.С ампули, всичко съм пила, също съм си слагала студен компрес на корема (малка бутилка със замразена вода) но при обилен МЦ ми е помагал само Дицинон, който обаче се дава с рецепта.
Успех!
Точно. Всичко изброено + Дицинон на мен не ми помогнаха. С кървене от 05.05. и два зверски кръвоизлива на 21.05. и на 10.06.,  на 15.06. влязох в болница за кюретаж. Сега чакаме резултата от хистологията, но според лекарят ми това ще се повтори и няма да мине без хормонална терапия.
Задължително преглед, защото може да има причинител - полип, киста, възелче... При мен няма видими такива, та подозираме хормони.

# 236
  • София
Благодаря, момичета.

# 237
  • Бургас
Имам нужда от вашата помощ. Вие взимахте ли нещо за спиране при продължително кървене ? На мен ми казаха чай от невен и калций.

Имам купен за такива цели един Калций Фосфор Ц за всеки случай, но не съм го използвала.
https://apteka.framar.bg/11004623/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B8 … B0%D0%B1%D0%BB-30

Иначе чаеве имам и коприва, живовляк, овчарска торбичка също.

# 238
  • В градината...
Аз вълни и оплаквания нямам. Защото съм така

Почти пуст плаж. Плуване и кеф. (Само вечер ми се вие свят. Кръвното играе).

# 239
При такива случаи на мен гинеколога ми изписва калций, фосфо С

Общи условия

Активация на акаунт