Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 623
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
   Здравейте!
   То нашето обръшане се оказа за сега моментно изпълнение.После не повтори,ама ще се научи.Сега играе само в легълцето си,че да не тупне от спалнята.
   От няколко дни спи при мен.Като го излъпем и хапне в 20ч вече е при сънчо.После хапва към 23ч и пак спи в неговото легълце.Но се буди към 12.30 и определо не е гладен,но не мога да го приспя в неговото легло,слагам го при мен гушвам го и той и аз заспиваме и така до сутринта(е с буденията за хапване).Трябва да не заспивам и да го местя в неоговото/
   Аз също не замествам хранене и пюренцето го давам между храненията.Веднъж пробвах преди млекцето,неуспях,то не бе рев чудо.А като е хапнал пак не яде,така че след час от кърменето давам пюре.
   И ние плачем след баня,когато трябва да се обличаме,а и денем ако му се спи и докато облека за разходка плачка много.И тогава само като усети количката и заспива!
  Добре дошла на новата мама.Разбира се,че приемаме нови полълнения.както е казал Мечо Пух:"Колкото повече,толкова повече"(така ли беше,ако греша ме поправете)
  Лек и слънчев ден!

# 166
ООО момичета, още ми треперят ръцете...
Марти падна от шкафа за повиване, хванах го в последния момент за ръчичката, но много се стреснахме... Отидох да взема аспиратора за носле от кухнята и си го помислих, че може да падне....  - дали не съм го предизвикала...
Лесно се успокой, като го гушнах, след това съвсем сам се обърна на спалнята - вече не мога да го ставя за секунда сам...
Внимавайте и на вас да не се случи, много е стресиращо!!!
Сега заспа, но много мрънкаше, преди това, дали го боли нещо...
Снощи се събуди в 3 часа - премрял от глад... После чак в 8... Какъв е този режим незнам...
Страйпър, качеството е такова, защото може би е не е имало достатъчно светлина, като си снимала - голям сладур Краси и какъв перчем имааа...
Анна, твоите сладури са много лъчезарни... пу-пу... Аз съм решила и моите да са с такава разлика- 5-6 години... живот и здраве...Играят ли си често...?
Смайли мерси за комплимента... - стараем се...  Laughing
И аз се чудя на Кабранска, винаги е много точна и изчерпателна, как успяваш да мислиш за всичко, мила...?

# 167
  • София
Ами 6u6i за моя изненада баткото е толкова привързан към малката, че постоянно е около нея и я забавлява, ще се опитам някой път да ги снимам на клипче. И тя сякаш разбира и много му се радва на него. Често го оставям да я гледа, докато аз се опитвам да изчета всичко от форума.

# 168
  • Русе
   Здравейте май-чета и сладки бебоци!
   Да ви покажа каква снимка направих снощи-много си я харесвам!
   Ето ги Дари и татко Пламен

# 169
Ето и клипчетата http://www.youtube.com/watch?v=aQkDIKc2vbM
http://www.youtube.com/watch?v=lST8XAuHGPg

Разгледах и васите клипчета и снимки , много са сладки бебоците!

# 170
  • Велико Търново
Здравейте и от мен! HugАз,два дена воайорствам в старите отчетни теми на арабските мами и къщата ми седи неоправена,защото не мога да отлепя от РС. BlushАма,ей сега ще пиша като за три дена напред,пък,който има нерви да ме чете!

Честито на всички месечинки!Желая им да са много здравички да папкат и да слушкат!

Вечерница,приеми моите съболезнования за тежката загуба!Мир на праха и!  Praynig
Вземи се храни и се приведи във форма,като те знам колко слаба беше като роди
/беше пуснала снимка/ сега не мога да си те представя.Аз,като една услужлива съфорумка веднага ти предлагам да ти подаря 15кг. от моите.[/color]

Una,много изискана сватба сте имали.Шаферката е прелестна.Желая ви дълги години брак изпълнен с нежност и хармония! ]

Имар,очевидно е,че имаш златни ръце.Голяма красота си изплела Peace.Аз,и сто години да живея няма да се науча да ръкоделствам Blush.
Pepsun,големи сте сладурани с Хриси Grinning.То затова Ивчо Кабрански беше залетял по вас,ако не се лъжа newsm78.

Шуши,това,което ти се е случило е много стресиращо,но важното е,че Марти е добре.Както за стотен път ще напиша моята мързелана,не прави и опит дори.Какво да направя като прилича на баща си Mr. Green.

Ани,с много здраве да си ползвате столчето !Аз,вчера гледах в Хиполенд едни люлки,но много се чудя дали да купя newsm78.

Кате,Килиан и той голям сладур Simple Smile.Пък и както го тоалираш,направо е манекен,ама много,много сладък!

Анна,твоите деца са много красиви.Да са ви живи и здрави!Мони,ми изглежда много послушен.

Smily,да ти е честита колата и да си я караш със здраве!

Искам да изкажа специална благодарност на Иночка,че ми прати една ръкавичка за Божа да не си лапа ръцете! newsm51
Добре дошла на новата мама и бебе Павел! welcome

Ей,сега ще качи едни снимка и ще ви покажа Божа,как прилича на баща си Mr. Greenили поне така казват хората.И не на последно място отивам да се позабавлявам  newsm28 newsm79 1ironing.
Айде,чао от мен и хубав ден на всички! Hug

# 171
  • Велико Търново
Не можах да намеря сега снимка с баща и,затова пускам ей тези!

# 172
  • София
Здравейте мили майчета и сладки бебенца,
много са хубави всички снимки и мъничета.
Честит 6-ти месец на Стратос и Димитрис. Да са й живи и здрави малките палавнизи на мама Мики и много да я слушкат.
Честно казано изобщо не смогвам да изчета всичко, само отгоре-отгоре поглеждам и то понеже заспа шушито. Ето го колко е доволен, че е поседнал. Имаме и по-актуални, ама следващия път.

От днес вече сериозно се заемаме с уроците по седене, той и без друго само това иска да прави. Утре пък сме на консултация и ще му взимат кръв от пръстчето. Много се притеснявам дали ще го боли. Моля ви се кажете, мамите които вече са водили мъниците на тези изследвания, плачкат ли много като им взимат кръв?
Пюренце и ние си похапваме на обед и голяма борба пада. По 30-40 минути го яде и не защото не му харесва, а понеже нарочно не си отваря устата. Това го прави от скоро и определено е нарочно щото стиска устата и се хили като тиква.
Е това е то  Tired, беше ми много приятно, но се събудихме

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 12:45 от Marry

# 173
  • Варна
Здравейте, мамчета и бебковци!!!  Hug

Пускам ви две клипчета от снощи, преди да заспим да видите какви ги върши Макси, умряхме от смях с него - първо крещи, а после се залива от смях на себе си, а на втория клип "говори". И всичко това по пижама ....
http://www.youtube.com/watch?v=mpx7tLRb9f4
http://www.youtube.com/watch?v=lMEag_oxnVc

Хайде и една снимка с мама  Laughing

И да ви се похваля, помежду бърболевенето на Макси се чува: Ба-ба, Ба-бва, Е-хе и МА-ММММА  Hug Направо ще си го изям.

Айде цунки на всички бебоци и мами!!!   bouquet

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 12:53 от Vif

# 174
  • Велико Търново
Marry,на Божа до сега като изключим в родилното са и вземали два пъти кръв,но приплаква,но тя и на ваксините не плаче,така,че според мен е до дете.Желая ви никакъв рев да няма и при вас,дори и да заплече,ще е за кратко.Успех!

# 175
  • Пловдив
Здравейте мамита   bouquet
Отдавна не съм писала тук но пък си ви чета всеки ден  smile3529. Толкова много ми липсвате  newsm51 , а Пловдивските мами хайде да си направим срещица че ми е мъчно за вас а с тази работа освен събота и неделя няма кога да ви видя  smile3518. Влязох специално за да почерпя виртуално за 5 месец на мишлето   beer newsm38 cook и да се похваля че вчера му купих подарък столче за хранене  newsm10 . Хайде аз пак да отивам да бачкам  atwork, пожелавам ви лек и усмихнат ден мамита .

# 176
  • София
Здравейте! Hug
Носът ми тече като река Амазонка, но карай да е весело Party Опитвам се да оздравявам, но е адски гадно и мъчително.
А н и, много ми харесаха и столчето люлка и люлеещият се сладур в нея. Heart Eyes Колко струва (ако не е тайна), гледах ги на сайта на Чиполино, но там нямат цена. И удобно ли е за хранене, не е ли по - нисичка от обикновените "само - столчета"? newsm78
Много красиви всички бебоци на снимките и клипчетата, но вие си го знаете, аз нали не мога да се сдържам в комплиментите, като ми е на сърцето...  Blush
Ние продължаваме да се опиваме от духа на самостоятелност и снощи (3 - та вечер!!!  Shocked) ми тегли една ма*на малчо и си откърти сам.  Mr. Green Да видим докога ще продължи тази тенденция.  Thinking
А днес баба му го приспа само с пеене. Това мойто дете ли е, да не са ми го сменили някъде на разходките...  newsm78  hahaha Joy
В духа на темата за пюрето, записвам се ГОРДО и с две ръце в отбора на мамите НЕ-правещи зимнина.  Naughty То едни тиквички само сложихме сварени и пасирани във фризера и днес аз оптимистка - ще му дам на бубчо да опита... Лелее като ги вкусих...  Sick Sick Sick Отврат пълна. Никакъв вкус, смешах го с кърма, пак гадост, после изсипах малко картофи + моркови на Ганчев, е, горе долу се ядваше, ама май само за мен. Велизар ме отбразди, досега такива муцки на погнуса не е правил, аз нали винаги съм твърдяла, че е добро  Animal Pig ама този път ме разби. Плюе и ръмжи и ме гледа неразбиращо, е на*иках се от смях.  rotfImao Даже част от купона снимах на това клипче, да се позабавлявате, колко сме "ящни"... newsm62
Ето и аз като Сиска да не остана по - назад и да покажа нашата мацорана - глезана  Миси:

Ама с бебо не мога да я снимам, че бяга от него като дявол от тамян...  Laughing
Хайде прекратявам, че Фабрика Белана, трябва само за мен да работи, то спиране няма с тоя нос...  yu5

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 16:17 от ol4eto

# 177
Здравейте мамчета,

оххх още съм без комп  Cry, май ще трябва нова дънна платка да купувам Cry Cry... да ви подсетя да си update-тнете антивирусните програми, кой каквито ползва, че е много гадно с вирусите. Особено тези, които ползват mail-клиенти като Outlook и подобни - нищо, че не отварям и веднага трия спама - ме прихвана вирус и едвам спасих 6 DVD-та важна информация!! А ако просто си бях обновила антивирусната - щях да си спестя 500-600 usd за дънооооооооооо  #Cussing out

Ол4е, да се оправяш еййй, мен ме прихвана, но с 2 инхалации с лайка и 1 тон чай с мед, мазах и гърлото с мед и ей готово - пак съм ок Wink А твоя сладур едни бузи е направил - еййй и аз искам такова бебе!! Че уж захранвам Никола, ама го карам толкова бавно, че цокането си е основната манджа Laughing - рекорда ни е 50 мл - оризова каша (ползвам Милупа)! и засега е опитал - по 1 до 5 лъжички морков, ябълка, морков и картоф... а то милото се кефи и мрънка за още  Sunglasses Laughing
А н и  - за гънките на дупето - не е тревожно в тая възраст, че дебелеят непропорционално (ту крачета, ту ръчички, ту дупе, и т.н.)но ако ти е притеснено - отивай на ортопед или дори педиатър може да види.
siska79 - ама това коте много прилича на моята котка Хапличка - черно и бяло Wink само дето моята е една проклета - хапе и драска, абе серт мадама - при това стара мома  Wink
Бъбълче - работя в областта на човешките ресурси и обучението на персонала и в тая област ми беше и специализацията, та ако някой си търси работа да казва  Wink, като английски език е почти задължителен на всякъде вече - за добрите позиции де...
Marry - за взимането на кръв от пръстчето - чух, че дори не разбират какво им се прави  Wink Успех!

# 178
  • Бургас
Здравейте мацки,
Два дни без нет бяхме и много ми липсвахте. Днес вече смениха модема и съм на линия.
Олче, аз мойте тиквички не съм ги опитала, но ги смесих с картоф и Жасмина ги изяде без проблем. Я да ви питам давате ли вода/сок? Жасмина не иска да пие нищо, а се притеснявам, нали вече яде и каши и пюрета. Вече кърмя само сутрин и вечер, голям зор беше докато прояде АМ.
Vif, сънувах Макси. Ходеше сам и беше облечен с новия дънкен гащеризон. Аз по принцип съм от много сънуващите, но досега не бях сънувала някой от форума.
Ани, честит ви стол, със здраве да го ползвате.

# 179
  • София
Здравей те и от мен.
Олче не се стърпях да пиша, като ти видях мацата, аз съм им голям любител. Имам си котаранчо в къщи и си го обичам наравно с децата, ето го и него:

И да не си помислите, че е лош. На първата снимка мъжа ми го е хванал как мяука. Иначе е душичка.

Общи условия

Активация на акаунт