То нашето обръшане се оказа за сега моментно изпълнение.После не повтори,ама ще се научи.Сега играе само в легълцето си,че да не тупне от спалнята.
От няколко дни спи при мен.Като го излъпем и хапне в 20ч вече е при сънчо.После хапва към 23ч и пак спи в неговото легълце.Но се буди към 12.30 и определо не е гладен,но не мога да го приспя в неговото легло,слагам го при мен гушвам го и той и аз заспиваме и така до сутринта(е с буденията за хапване).Трябва да не заспивам и да го местя в неоговото/
Аз също не замествам хранене и пюренцето го давам между храненията.Веднъж пробвах преди млекцето,неуспях,то не бе рев чудо.А като е хапнал пак не яде,така че след час от кърменето давам пюре.
И ние плачем след баня,когато трябва да се обличаме,а и денем ако му се спи и докато облека за разходка плачка много.И тогава само като усети количката и заспива!
Добре дошла на новата мама.Разбира се,че приемаме нови полълнения.както е казал Мечо Пух:"Колкото повече,толкова повече"(така ли беше,ако греша ме поправете)
Лек и слънчев ден!
Аз,два дена воайорствам в старите отчетни теми на арабските мами и къщата ми седи неоправена,защото не мога да отлепя от РС.
Ама,ей сега ще пиша като за три дена напред,пък,който има нерви да ме чете!
.Аз,и сто години да живея няма да се науча да ръкоделствам
.То затова Ивчо Кабрански беше залетял по вас,ако не се лъжа
.
.Пък и както го тоалираш,направо е манекен,ама много,много сладък!

.

, беше ми много приятно, но се събудихме
. Толкова много ми липсвате
. Влязох специално за да почерпя виртуално за 5 месец на мишлето
и да се похваля че вчера му купих подарък столче за хранене
. Хайде аз пак да отивам да бачкам
, пожелавам ви лек и усмихнат ден мамита .
Опитвам се да оздравявам, но е адски гадно и мъчително.
Колко струва (ако не е тайна), гледах ги на сайта на Чиполино, но там нямат цена. И удобно ли е за хранене, не е ли по - нисичка от обикновените "само - столчета"? 
То едни тиквички само сложихме сварени и пасирани във фризера и днес аз оптимистка - ще му дам на бубчо да опита... Лелее като ги вкусих...
ама този път ме разби. Плюе и ръмжи и ме гледа неразбиращо, е на*иках се от смях.
Даже част от купона снимах на това 

, май ще трябва нова дънна платка да купувам 
А твоя сладур едни бузи е направил - еййй и аз искам такова бебе!! Че уж захранвам Никола, ама го карам толкова бавно, че цокането си е основната манджа