Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 400
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Ох забравих - Добре дошл ана новата мама и Павел - и да пишете редовно Laughing! За приемането на нови - и аз съм нова (че много работа имаше по време на бременеенето Wink) и майските майчета СА МНОГО приветливи!

tanya_79 - и Никола не иска да пие нищо - нито сок нито вода - пробвах и с лъжичка - пак не ще...ще оставим за по-нататък. А как се научихте на АМ? Много ме интересува, че и аз искам само сутрин и вечер да кърмя като стане на 6-7 месеца, че и на работа да ходя и така...

# 181
Уф,случвало ли ви се е сами да си изтриете поста ,докато го публикувате...е на мен току що ми се случи...пък като знаете какви са ми кратки мненията...
Благодаря ви за милите думи..но се опитвам да съм мила и аз/знам,че всеки като си напише каквото му тежи и очаква да му се обърне внимание,понякога точно едан дума е необходима за да се почустваш важен.../ ,иначе по едно време пробвах да си водя записки,ама нещо много дълги ставаха и накрая се отказах...а за надписа под аватара-просто сте "пожалени",че не ме познавате наживо....че тогава колкото съм компетентна и как раздавам акъл...е не е истина  Mr. Green
Сега да честита месечинката на близнаците и ана другите родени на тая дата бебоци!
Честито столче на Ани и Ивко/да го омажете с пюре и много да си го ползвате... Wink/
Честита кола на Смали-да не се разваля и само на хубави места да ходите с нея....
Олчето/и ако има други болни/ да оздравява!!!
Аз ,обаче отивам да си направя кафе,че нещо ми падат много бързо батериите напоследък....откакто татито почна тая работа/а тя се състои в пътуване из Българията/нещо ми е много трудно да удържам цял ден без стимуланти..../,дано да е поне времето по-хубаво,че като сме навън хем е по-лесно,хем не си цапаме много и съответно няма много за чистене....
Юнос,като реша ,че ми се работи ще се възползвам от предложението ти-то не че много ще ми се зарадват работодателите,`щото знам как се търсят служителки с две или повече малки деца,пък и като имам стаж различен от това което съм учила/иначе и аз съм учила УЧР, и английски ползвах...ама сега съм на бебешки/...но нека да стигнем дотам...
За жилетката,не е сложно плетенето на качулка,ама трабва време....пък тия дни просто не мога да стигна до нея...но обещавам като я завърша да я снимам/пък може и да е станала малка вече на Ивчо Thinking,че както бързо расте.../
Котенцата ви са страхотни....но ние сме решили,че докато са малки дечковците ,няма да взимаме пак домашни любимци/преди имахме заек,морско свинче и куче/...но ще видим...
За снимките ,няма да ви казвам,че са страхотни...Сега ще изчакам Сами да се събуди и да гледаме заедно клипчетата,че иначе ми се сърди,а и вече е понаучил кой"Ивчо" как се казва...

# 182
Здравейте!

И аз набързо да се отчета. Днес много мрънкаме, не иска да си играе, не иска да яде....хич не знам какво да го правя и се разнасяме от стая в стая. След малко ще го кача на количката и на разходка, може пък тя да подейства.
Добре дошла на новата мама   bouquet!

Честито на месечковците!

Много хубави котки си имате, аз нямам хубава снимка на нашата котка, но като я снимам ще ви я покажа.

Юносче, аз нали съм вече с макентош и не се страхувам от вируси  Wink.

Айдееее, ревнахме пак....

# 183
  • София
Здравейте,
Аз се включвам да се оплача:
Мъжът ми го приеха днес в болница - Варицела!!!! Направо ще се побъркам. Вчера ходих ме на лекар с дребното, че и той е целият в пъпки и доки каза, че е от храната. То ние сме само на кърма, но аз съм била яла нещо и от там. Изписа му мехлемче и по - живо, по - здраво. А днес сутринта баща му се събужда целият в мехури  Sad . Не знам какво е това чудо. Утре пак ще ходим до педката и сигурно ще искам направление за инфекциозна болница. Дребното е неспокоен и само мрънка, дано всичко мине бързо, че ще  #Crazy И сега спи и мрънка в ръцете ми.  Изчетох доста материали за тази болест и не знам дали е по - добре малкият да я изкара сега или по натам  newsm78 То каквото дойде де. В 90% случай те на контакт се разболяваш, ако не си я боледувал.
Дано утре се включа с по - хубави новини Praynig

# 184
.......а,одеве забравих нещо важно-въпреки,че Мрънчо ме подсети...с риск да ми се разсърди искам да ви помоля да стискате палци на Ани/Духи Пухи/ и Тони,които  от тая сутрин са в болница за изследвания/дано опасенията на докторите да се окажат пресилени/ и на Змейковица,дето нещо май се разболява ...Та ,Рени/Мрънчо/,пиша ти тук,че нещо не се засичаме в Скайпа,ако в събота и неделя ви се излиза-аз съм насреща....пък и слънчево го обещават
nMihailova ,не се притеснявай за дребното-то за малчовците е по-леко изкарването....дано само при мъж ти да няма усложнения.... Praynig
Кате, и ние сме такива нервни напоследък-въпреки,че зъбите ни избиха....но като си спомня с баткото какво беше...явно е просто период от растежа.......
Ани,това за гънките не мисля,че е за притеснение-и ние имаме лразминаване,но аз не мисля,че еот луксация/пък и вие не ходихте ли скоро на ортопед...или се лъжа newsm78,....че не ми се чете назад в темите/

# 185
Аз не съм ви изчела, но първо да се отчета, че няма да остане време и чак след няколко дни може да смогна  Embarassed
Върнах се от Русе, скъсаха ме на изпита, но поне свърших главната работа, та съм доволна  Mr. Green

Прибирам се и заварвам следната картинка - бебо болен, едната ноздра запушена, ама чак засъхнало...кашля, киха, дави си, имал Т... за един ден! #Cussing out Идеше ми да се  #2gunfire
Веднага на лекар, пръскаме Стеримар и пием Панадол и така... Отлагаме захранването...май ще си влезем в графика за след 6-тия месец  Mr. Green

Хвърлих едно око и видях, че има доста болни  Confused Tired Дано по-бързо оздравяват всички!  Praynig

# 186
пиша с една ръка , че питко-любопитко ми е на коленете та за това няма главни букви ! крейзи - не бой се , ние сме така от 1 седмица , батето ни зарази , а днес на консултацията ни изписаха един куп спрейове , капки и сиропче , но смятам първо да отскоча до моята докторка-хомеопат и ако каже нещо смислено ще ти пиша . от две вечери се къпем в лайка и мисля , че му се отразява добре , а пием и доста шипков чай . оздравявайте ! Олчето аз за моята чешмичка , носа де , си взимах едно руло то хар и така , ама от дърпане исекнене ми се удължи и целият се обели ... да не говорим , че няма навеждане Mr. Green. оправяй се бързо !

пак сърдечно ви благодаря за милите думи - Hug ви всички , много ви обичам !
записвах си на една салфетка темичките но малчо я налапа .... аааааа , и напълнихме пампата , хайде после пак ще пиша ако се добера до компа , че батето си идва от английски и веднага се лепва . 

# 187
Здравейте, мами!привет от нас!
Добре дошла на новата мама!
Стискаме палци за бързо  и безпроблемно оздравяване на всички болни!
Ето малко снимков материал и от нас- дано ни хареса някой, че май само ние останахме без гадже, ама така е мама е виновна като няма цифров апарат

# 188
нещо не се получи- пробвам пак

# 189
нещо май съм забравила как се прави. Не мога да ги кача sorry

# 190
Помагам  Wink

# 191
Здравейте и от нас, мами и бебоци. Ние също изкарахме и двамата една вирусна настинка, но вече сме добре. Лекувахме се с хомеопатични. Да ви попитам - започнахте ли захранването с кашички вече?

# 192
  • София
Пу за нас  Вики Hug ако ни искате де? Нищо че сме пъпчиви  Heart Eyes
И аз ще взема да кача малко нови снимки

# 193
имаме и по- хубави , но ако някой се наеме да ми припомни как става ще ги кача

# 194
  • Бургас
nMihailova дано татито ви се оправи бързо, а и малчо дори да прихване нещо бързо да му мине. И всички болни бебчовци и мами да оздравяват.
Юнос, аз може и да се възползвам от предложението за нова работа, че в старата много ме прекараха - 8 години там и накрая като разбраха, че съм бременна ме понижиха в длъжност и ме оставиха на временен договор - още ме е яд, ама да не задълбавам, че полудявам. Още не съм решила сериозно да започвам работа, но взе да ме стяга шапката в къщи и хем ми е съвестно за дребното, хем ми липсват контактите с хора и предизвикателсвата на работното място.
АМ-то трудно го пропи - мъчех я всяка сутрин като е гладна, то не беше рев, давене, но с много упорство се научи. Първо го смесвах с плодово пюре следобед - ядеше го без проблем. Зора беше като е само АМ. Така сутрин предлагах първо него. Два дни го отказваше, после един ден пи 30 мл, на другия 60 и така по малко заместихме хранене.

Общи условия

Активация на акаунт