Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 390
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре дошла на новата мама и бебе Павел,дано да ви хареса при нас и редовно да се отчитате.
Кабранска какво става с дон Тони,много се притесних и се моля скоро да излязат от болницата Praynig
Анна специални благодарности за снимките от нас с Иван,много се бяхме затъжили за хубавите очи,пу,пу да са ти живи и здрави дечковците.
nMihailova дано мъжа ти да изкара леко варицелата и да няма последствия,а за Стоянчо и аз незнам дали е хубаво точно сега да я изкара,но знам че колкото е по-рано толкова по-добре,особено за момченцата.
Marry,Калоян много пораснал и какъв сладур е.

# 196
Одеве се засякохме в Скайпа с таткото на Тони-ами днес са само за наблюдение,че от известно време имат кръв в акото...и много често акат...но дано де не е нещо сериозно,че като знам какви са ни и болниците и педиатрите..... Thinking

# 197
Честити 5 месеца на Стефан!

Олче, стола го купихме възможно най - скъпо 175лв.  Mr. Green В един друг магазин във Варна го намерихме за 163лв. , но там не ни хареса обслужването и решихме да не им правим оборот. А в Шумен за по 160лв. , но ги няма в наличност и се прави поръчка и до 2 дни ти го карат. Така че незнам каква му е точно цената, има вероятност и по евтино да се намери предполагам в Пловдив. А за удобството грешка няма. Направо днес се родих с тоя стол. Люлката се застопорява и сега го държа в поулегнало положение и на най ниското ниво, защото сядам на леглото и така ми е много удобно. Има още нива и най-високото е колкото на останалите столове. Има и 2 табли - едната е за игра , а другата за хранене. Сега не ги ползвам. А бе чудна работа ще върши - хем стол хем люлка. Сега не го оставям много да се люлее само 5 мин и толкова, но след месец като почне да сяда по малко като го вържа с коланите и мога да го оставям да се забавлява люлеейки се.

Виф, като гледах клипчетата на Макси и бях взела Ивко в мен и каква веселба настана. Макси вика и Ивко му приглася.  Party

Кабранска, а това за Ивчовците много ме кефи! Сами голям сладур! А на ортопед не сме ходили въобще, понеже наща се изживява и като ортопед та не дава направление.  Close

НМихайлова, то всички ще си я изкарат , но пък защо да се мъчи сега детенцето докато е малко. Дано не я е пипнало.  Peace И мъжа ти да я изкара леко.  И всички болнички да оздравяват по бързо  Praynig нали уж за това кърмим болести да няма, а като се замисля май само кърмените бебета със запушени носове и вирусите ги ловят. Направо ме отчаяхте.  baby_neutral
Днес цял ден не сме излизали и вече ми писна у нас. И да се похваля , цял ден въобще не съм го приспивала. Но понеже ме дразни да си държа леглото неоправено до обяд , за да го слагам да спи на моето место , днес си вързах една тенцухена пелена около врата и като се поразмрънка по някое време му я метвам да си играе и той се унася и заспива. А бе действала тази шашма.  Peace Супер сте. Сама нямаше да се сетя!

# 198
  • Варна
А н и, радвам се че сме ви създали малко забавление и на вас. Ама то такъв смях беше ....  Joy

Танче, какво ли означава съня ти? Дано да е нещо хубаво. Той иначе Макси напоследък все иска прав да стои, а като се къпем вечер и се изплакваме, не мога да го накарам това дете да седне, иправя си краката и няма свиване - стои прав в коритото. Голям мерак да прохожда, ама мама не дава  Laughing

Момичета утре трябва да ходя до Свищов, че така и не можах да си взема дипломата, щото забременях и нямаше как да пътувам с гадните автобуси, после се появи Макси. Мина година и половина от както се дипломирах, а чак сега се наканих....Не че ми трябва особено, щото ще седи в шкафа да събира прах заедно с другите две, ама все пак... А и да взема да си видя пак шестичките .... Ех как ми се прищя да съм пак студентка .....
 А като четох по-горе постинга на Крейзибрат, и се замислям какво ли ще намеря като се върна от там??? Уж майка ми се справя добре, че моето й е четвърто внуче, ама .... като си зная стоката, не знам дали майка ще му издържи на прищевките  Laughing

Айде цунки и до скоро   bouquet

# 199
Виф, като гледам си от Варна , а как така се реши в Свищов да учиш. Какъв хубав икономически университет си имате само!  Grinning

# 200
мимоза, шапката я купих от едно забутано магазинче, ако много ти харесва мога да запаля колата до там и да ти купя, само дай адрес и размер на главата, Рали е 42 см

благодаря ви за комплиментите  Embarassed

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 23:37 от Una

# 201
  • Плевен
Добър вечер и...наздраве  beer!
Траяна заспа преди час и...аз докато ви чета си се черпя самичка Turn-l
По повод  приспиването днес четох нещо интересно и надявам се  полезно за някои мамчета, чиито бебчета не заспиват сами http://www.ma-mabg.com/forum/viewtopic.php?t=176
Като гледахме клипчетата с Ивко на столчето-люлка, Траяна беше като хипнотизирана - гледа Ивко и не мига - дали не е лщбов от пръв поглед.  Heart Eyes Ани честита ви придобивка, много ми хареса и се замислям дали и ние да не купим , въпреки че си имаме вече стационарно столче. Но с оглед дългите зимни дни , това ще се окаже ценна придобивка за забавление на бебка и съответно свободно време на мама за компа.
Как е във вашите къщи, защото у нас ако не включвам отоплителен уред си е голям студ. Аз съм ужасно зиморничава и тези температури вече не ми се нравят и електромера вече лудо се върти... дано скоро пуснат парното, че какъвто съм заплес напоследък току виж съм забравила нещо включено.
Еунос заинтересува ме с предложението ти за работа, въпреки че от Плевен не ми се мърда, но тази година защитих дипломна работа на тема "Проблеми при потбора, мотивацията и обучението на кадри в търговска фирма" и ми е много интересна такъв вид работа,та  ако има нещо...  може да пишеш.
Имам молба към мамите от Бургас, пишете ми на лични адресите на някои детски магазини , защото ще пътуваме, на сватба сме в Созопол и пътьом ми се иска да видя нещичко за бебка.
Дано да оздравяват бързо всички болни бебчета, мами и...  Hug и се пазете , че дълга зима идва - а ето идея, може всеки да сподели кой с какво се предпазва от гадните вируси - някои дезинфекцират вътрешно с ракийка, други хапват салатки с чесън о т.н.
Май дългичко стана .... дали е от бирата....
Чао и лека  smile3531

# 202
Макси- страшен сладур, и знае от песните на Марти... fiuuuuuu   Laughing

Не мога да го снимам обаче, защото той като ме види с фотоапарата, се гипсира и само позира... Ама пак ще се пробвам някой ден... photo

lony_13, с кашите не съм започнала, защото още го мъчи запек и ме е страх да не се запече още повече... Toilet

Интерисува ме дали мога да дам чай от лайка от пакетчетата, които продават... знам, че действа противовъзпалително... Марти е с едни сополки...

Олче, същите сме като яде пюре, което не му харесва... Само дето не го плюе, а всичко се изстрелва с пфууууу - вчера тапетите бърсах

Ани, много хубаво столче-люлче - искаме и ние такова... ще го потърсим в магазините и ще се отчета колко струва... и дано да можем да си го купим...

Оздравявайте всички  и само усмихнати бебчета по снимките!!!

# 203
nMihailova - дано съпруга ти и малкия да оздравеят по-скоро. Ако ти си боледувала от Варицела би трябвало да предадеш имунитет на Стоаянчо чрез кърмата.
Crazy - дано Лео се оправи бързо. Много е неприятно бебето ти да е болно. Би трябвало бързо да му мине.
Дано опасенията на докторите за малкия Тони да се окажат грешни.
Змейковица, Олче - оздравявайте бързо.
Дарито и Ева са страшни сладурани. Много е хубаво, че Мони се радва така на сестра си. 
И Божа каква е общителна Simple Smile siska79 скоро няма да има нужда да й помагаш, а само ще отива при другите бебета.

Лека нощ на всички. Бързо оздравяване на болните.

# 204
Днес пак сме рекордьори - първото му събуждане беше в 8.30ч. Нахраних го и сега пак спи.
Лусмар, взимаме си Траянка!  Heart Eyes Аз отдавна пускам печка. От начало само вечер, но от около седмица си пуснахме масления радиатор и не го спираме.
Шуши, недей да му даваш на Марти чай от пакетчета. Аз съм чувала че големи боклуци слагат вътре. Няма ли някакви чайчета специално за деца!? Или направо да превариш самата билка.

# 205
  • София
добро утро!

открих нещо за съня и аз (мерси на лусмар , много е хубава статията за съня, аз зги знаех тези неща  за REM i NON-REM , лек и дълбок сън и преди , но за при нас големите).

мами, миа се будеше много рано , в 6 и искаше да играе, а аз бях ей така  Crazy Tired

а не беше и от зъби, да го отдам на това. после се сетихме с татито , че откак върви климатик, и е по-хладно вече, въздухът е много по - сух и извадихме овлажнителя. така се живее - на 60 % влажност вече 2 нощи си спим до 8, 9  newsm44 . освен това заспа в 8.30,живооооот!

та ако имате и вие, веднага пускайте, няма нищо общо със спането на сух въздух...освен това на 22 градуса катопуснем ми се струва мн, по - топло отколкото като не сме пуснали пингвина (овлажнителя). препоръчвам го! http://www.family-bg.com/catalog/prX_606.htm

хубав ден от нас! Hug

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 10:27 от vaniliaice

# 206
Добро утро!

Всички болни да оздравяват бързо! Стискам палци всичко да е наред с дон Тони и бързо да излизат от болницата  Praynig Praynig.

Браво на Ивко! Все така да си отспива занапред и да оставя мама да се наспива.

6у6и, не давай чай от лайка, защото е силен алерген. Аз само като си помисля за лайка и ми се повдига  Sick Sick.

Уна, много е сладка Ралица с тази шапка.
Анна, Ева има страхотни очи, много ми харесват. А баткото как и се радва, дано да е все така. И нашия батко е такъв, все иска да гушка Килиан и постоянно му повтаря, че го обича.

Май Ол4ето ме питаше дали о4ите на Килиан са кафяви. Не са, и аз не знам какъв цвят са точно, едни такива зелено/сиво/синьо и има кафеникакво също  Grinning.

# 207
Добро утро и от нас  newsm51! Малчо спи в столчето за кола и аз седнах на кафенце kaffeetrmker_2 да се разтоваря с четене и писане  Grinning.

Първо да честитя на всички месечковци от вчера и днес - да бъдат здрави , весели и много да спинкат и папкат / всичко което им дават Heart Eyes / .

Ани - ние си харесахме столче с името Evenflo , нищо не ми говори , но изглежда напълно като това на Чико / цена 270 лв. / , а струва 95 лв. Така че , като дойде момента ще го купим , защото има много голяма и удобна масичка отпред и е добре тапицирано .

Сиска - готово бе душа , взимам ти килограмите , но само 10  Mr. Green, другите 5 ти ги оставям да си ги разпределяш  Grinning ... смея се аз , обаче са ми толкова нужни , щото едва душа крепя Sad.

Юносче , пиши ме и мен при кандидатите за работа  smile3521 , а дето вика Камбанска , за сега говоря освен на "бебешки" още и на "рапърски" , "квартално гаменски" и т. н. С една дума езика на един шестокласник ! Mr. Green А иначе ползвам освен английски , също и италиански , испански , руски и малко гръцки / той е само за цвят , колкото да си изпрося боя Heart Eyes/.

В тази връзка като сме почнали ... по образование съм магистър-фармацевт. 6 години бачках в Софийски аптеки , а от близо 2 съм във фирма за зъботехнически и стоматологични материали . Имам и международно призната диплома по Класическа хомеопатия , но за сега отлежава в чекмеджето  Sad. Ще бъде интересно всеки да пише с какво се занимава- така може да сме си от полза в един момент - светът е толкова малък ... та приемете , че отварям темичка   Grinning Heart Eyes!

И последно , че ще ме биете вече Heart Eyes , да се отчета от консултацията вчера - тежим 7210 и сме 70 см. Препоръчаха ни да почваме с жълтък - 2 пъти по четвъртинка  седмично . Иначе Марки е мнооого любопитен - оглежда  всичко , сумти си нещо / също като дядо си когато е погълнат от работа  Grinning/ , говори , пее . От онзи ден твърдо си произнася Ба-ба , Ма-ма или комбинация от тях , обръща се и в двата варианта и пълзи по спалнята до средата . Вече имаме едно падане от леглото на бате / на 28 септември / - но дадох веднага Арника и нямаше проблем !

Айде стига толкова за сега - цунки и слънчев ден от нас !!!

# 208
  • София
забравих  Blush

черпя ви:

преди 4 г. се сгодих днеска Simple Smile   loveuuu txtloves newsm03

айде по разходки  Sunglasses Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 11:06 от vaniliaice

# 209
Здравейте и от мен Simple Smile
Искам да ви се похваля - вчерасутринта се събуди моята шушулка с викове ТА ТА ТА... И цял ден , включително и до сега това и е любимата сричка Laughing
Да не ви разказвам как скочи от леглото ТАТА-та, супер щастлив от изявите на щерката Simple Smile
Вчера по време на разходката ми идеше да казвам на всеки срещнат какво можем вече, то доста от тях чуха де Simple Smile
Иначе Страйпър, и аз съм фенка на ebay, даже да си призная съм малко пристрастена  Embarassed, ама... Сега чакаме да ни пристигнат обувчиците- лудият и баща накупил около 10 различни чифта, като се почне от Nike, та до мечо Пух и Некст! Сега и дебнем един анцуг Адидас Wink
Да ви се похваля- най- сетне смогнах вчера да ида на гинеколог и да се готвим за слагането на Мирена. Някой ползва ли я?
Това е от мен, мноооого  Hug на всички месечковци, абе въобще на всички...
Как растът бебоците ни... като се замислите скоро е време и за проходилки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт