Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Добър ден !
Включвам се набързо, защото всеки момент ще има  breastfeeding и няма да мога да пиша - разсейваме се ...
Ванилка честито! Дълги години любов и искрено приятелство ви желая!
Честито и на всички месечничета! Да са здравички, да папкат и пълнят пампите!
Уна много ми хареса шапката , а още повече бебката която я носи. Кажи има ли други цветове и къде е магазинчето да изпратя мъжлето да разгледа, защото тук търсих, търсих и все още сме с памучните шапки от бебешките й комплекти от "ранна възраст"
По повод предложението на Вечерница - имам две магистратури биология и химия и от тази година психология, но работех в сферата на търговията .
Чао и весел ден от нас и дано   Nature Partly Sunny защото е все още облачно . smile3531

# 211

Ще бъде интересно всеки да пише с какво се занимава- така може да сме си от полза в един момент - светът е толкова малък ... та приемете , че отварям темичка  [/color] Grinning Heart Eyes!

Aз съм съдружник в агенция за недвижими имоти, иначе по образование- начален учител и учител по английски език Crazy

# 212
Питах за чая, защото аз много обичам да пия и ми се струваше безобиден.... Ще му давам на ХИП на Марти...
Завършила съм Масови комуникации - Продуцентсво. Работя като рекламен консултант в Радиостанциите Ми-ла Голд, ФРЕШ и ФМ+ /дори и в майчинство поработвам по малко/.
Искате ли да пишем и за мъжете?
Моя има агенция за недвижими имоти... Ако ви трябва нова къща...  bowuu

# 213
  • Бургас
Много ми хареса идеята за това кой какво работи и какво образование има. Ето още едно предложение към Олчето и Крейзи и който реши да пуска тема - може да сложат на първата страница информацията, за да не се ровим после кой какъв беше - ако не ги затруднява естествено. Защото според мен си е направо геройство пускането на нова тема, за което  smile3501  newsm51на тях както и на Катя, дето ни отгледа през бременския период.
За протокола - аз съм експерт Обслужване на клиенти и продажби в банка / или Отдел кражби и продажби както се майтапим с колегите / и по образование счетоводител.

# 214
  • София
Здравейте, аз отдавна не съм се отчитала, но се вземам в ръце(благодарение на Олчето Laughing) Не съм изчела доста от последните ви писания, но като имам време ще гледам да наваксам.
За протокола, аз съм завършила Музикалната академия (свиря на пиано) със специалност Звукорежисура. Работя в студио за дублажи (за БТВ, GTV) и в едно за постпродукция отвреме навреме като тонрежисьор. Таткото се занимава с видеомонтаж, тъй че може да правим заедно бебешорски филмчета  Grinning
Може да съм пропуснала, но ще има ли среща скоро?

# 215

Днес Лео става на 5 месеца! Черпим ви по този повод!
Ние още сме болни, но после ще се включа за по-дълго.

Честито на Ванилка! Още мнооого, много пъти да празнувате!   bouquet

# 216
ЧЕСТИТИ 5 МЕСЕЦА НА ЮНАКА ЛЕОДа е жив и здрав, все така пъргав и мноооооого да радва мама и тати  Hug

# 217
  • София
Честито за празника на Vaniliaice! Много семейно щастие й желая!
Честити 5 месеца на Лео! Да слушка много.
Момичета, много изискани почерпки сте направили, красота просто!
Вечерница, на мен в един магазин много ми препоръчаха столче за хранене на точно тази марка и въпреки че се произвежда в Турция, казаха че било качествено и функционално.
Аз от известно време си мислех да ви питам какво работите, че ми е интересно, ама Вечерница ме изпреварила. Grinning А и все се каня да пиша, а започвам да върша нещо друго, че Румчо като спи гледаме да сме навън в хубавото време. И сега ме чака пране, ама ще почака малко.
Аз работя в една китайска фирма, доставчик на телекомуникационно оборудване и съм администратор резервни части - рекламации, логистика, доставки, склад. Завършила съм Телекомуникационна техника в ТУ \то като CV малко стана  Mr. Green\ , инж. съм уж. Даже щях да питам Юнос на лични като спец да ми предложи начин за поддържане на английския, че с китайците се бях поотпуснала ама сега през майчинството дума не съм казала и се притеснявам, че ще го забравя Confused Юнос, може и на лични да ми отговориш  bouquet

# 218
  • София
Честито на Vaniliaice, на месечковците, на Лео и да оздравява бързо   bouquet
Днес бяхме на лекар и малкият е с варицела - дано да мине бързо и без усложнения  Praynig Сега няколко дни ще пазим апартамента и ще гоним гостите  Naughty
По обсъжданата тема -  по образование съм библиотекар. Последните 4 години работих в отдел фактури на голяма търговско - логистична фирма. Отговарях за движението на стоката от вноса, вътре в склада, до крайния потребител, Работила съм на различни складови програми, като последната е SAP.
Вечерница, моля дай адрес на магазина, в който сте видели столчето, че и ние започваме да се оглеждаме за такава вещ. То има още почти месец и половина, докато започнем със захранването, ама нашият тати както бързо взима решенията, трябва от сега да го подготвям и да му предоставя инфо за размисъл.  Joy
Хайде Чао

# 219
  • Бургас
Честит 5 месец на Лео, да оздравява бързо и да е все така жизерадостен и послушен!
Преди малко дадох на Жасмина пюре на Гербер - просто е страхотно, манго с банани, по-вкусно пюре не съм яла. И тя го хареса, а и е 200 мл, само дето не му помня цената. Интересното е, че е за над 6 м. беше само този вид, другите бяха за над 8.
Много съм доволна от себе си, преди час бяхме на разходка и убедих една мама да не захранва на 3 месеца, а да изчака. Тя каза, че ще ме послуша и няма да бърза, а ще си кърми.  newsm68
nMihailova дано бебчо се оправи бързо и да мине леко гадната шарка  Praynig, а как е таткото?

# 220
  • София
Танче, таткото до понеделник най - рано ще е в болницата. Казва че е добре, но много го сърби и пудрата дето са му я дали не върши работа.  Cry
Аз плюя плюя по свекървата, ама сега ще опра до нея. Че иначе няма кой хляб да ми купи  Sick Не че ще ми откаже, но мразя да я моля, но ...............карай поне и тя малко да разбере, че има внук.  То какво е само това  - Баби, баби не си слагай ръцете в устата.

# 221
Здравейте майчета и бебчовци! Аз най - накрая се наканих да се запиша при вас, но защото не съм знаела колко е забавно Laughing. Току що почетох малко от последните публикации и съм много ентусиазирана да си бъбря с вас (разбира се, когато се организирам). Хайде, целувам ви и до скоро!

# 222
Здравейте!
Реших и аз да се включа във вашия форум!Последните два дни прочетох доста интересни неща и ще ре радвам и аз да си пиша с вас!  bouquet
И моето съкровище е родено през май,по точно на 21.
и още нещо честит рожден месец на ЛЕО да оздравява бързо и много,много да радва мама и тати и да е най-послушното дете на свет newsm59  : newsm59а 

# 223
Ще ми кажете ли по какъв начин мога да включа и моето детенце в списъка от първата страница на форума?

# 224
  • София
malkaMaMa, didi_r
дайте повече инфо за вас
didi_r, пиши на лични на Олчето

Общи условия

Активация на акаунт