Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 396
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мили Май-чета и сладки бебчета!
Привет на новите мами, престрашили се да ни се обадят  Hug ! В нашето форумче е много забавно, няма да скучаете.
Честита месечинка на Лео. Бързо да оздравява и да е пак същото жизнено бебче от снимките и клипчетата!
Малкият Стоянчо дано лесно изкара гадната варицела. И таткото да не се почесва много в болницата, бързо да преборва болестта.
Времето захладня и май трябва повечко да обличаме бебчетата. Ние вече излизаме след 12 наобяд като се постопли и се връщаме към 17 като захладнее. Май свършиха дългите ни целодневни разходки. Много ми е мъчно за лятото  Cry .
Честито столче на Ивко на А н и. Много функционално ми изглежда по описанието и. Даже и аз се запалих. Ние още не сме обикаляли магазините.
Ванилка, послучай вашия празник, ви пожелавам винаги да сте едно хармонично семейство, сплотявано през годините от любовта ви.
За анкетата  Simple Smile аз съм завършила Управление на туризма, но досега съм работила 5 г. в компютърна фирма. Чакам с нетърпение бебчо още малко да порастне, за да се запиша на курс да си опресня английския, че разговорната част ми куца. Даже на "стари години" пак ми се учи нещо, въпреки че доста по-трудно вече се съсредоточавам и запомням.
Лека вечер на всички!

# 226
  • София
Мамчета и сладки бебета, и Калоян ви черпи днес. Ставаме на 6 месеца. Много ми е пораснало момчето, днес бяхме на консултация и имаме 1/2 кг. отгоре и 4 см.

Имар, мерси, ама и Ванката много сладурест, особено с жилетката от мама, браво на теб smile3501.

# 227
Честита годишнина,Ванилка!Бъдете все така влюбени.А годежния пръстен няма ли да ни покажеш?

Честити месечинки на Лео и Калоян.С кеф да си хапват пюретата и много да се хилят!

Вечерница,моята баба почина преди две години,а дядо-миналото лято на първата годишнина от сватбата ни.И двамата бяха болни от рак и се очкваше,но ми беше много тежко.Продадохме къщата им и сърцето ми се свива като си помисля/беше в Нови пазар,много далече/.Сякаш детството ми си отиде с тях.Някак си прекрасните спомени от детството и хората очакваш да са вечни.Молех ги да се появят в съня ми,когато ми беше много мъчно и винаги ги сънувах.Болката минава.Свикваш с нея и се радваш за тях,че са на по-добро място.

Олче,мнооого ти съчувствам.На мен ми помага винаги компрес от шведска горчивка и то моментално.

Кабранска,кажи на Духи,че и стискам палци!Така се притесних...Дано е просто алергия или нещо...

Михаилова,много неприятна е тази шарка.Дано мине много бързо и безпроблемно и за двамата.

Страхотни снимки сте пуснали,момичета!Толкова са прекрасни бебоците!Мими78,вашият татко много малък изглежда,като момченце.

Аз не съм започнала със захранването и затова не се вкючвам по темата.

А за професията...срам ме е .Аз съм маи единствената без образование и винаги ми е било мъчно.Доидох в Англия на 20,затова.Завършила съм френска и това е.Тук учих една година сценарии/много беше тъпо и беполезно/.Мога да помогна само с англииски,но повечето говорят и без това.Добра съм обаче в разговорния и ако някои някога се чуди дали "това" звучи добре и е правилно...аз съм.Направо ми е гадно да го пиша.Работих в билкова аптека.Сега си стоя вкъщи да гледам малката.Семеиството ми е образовано,аз съм маи издънката Mr. Green.За Пд мами-мама е зъболекар и смея да твърдя,че цените и са много по-ниски/тя е много морален човек и смята з. услуги за обирджииство/ и е добра в професията си.Брат ми праи уеб страници и в момента прави на мен-отварям фирма за бижута,дървени и грачки и т.н.
Много хора забравям,знам,ама Елла се събуди и отивам.

Малко цветно,ама както казва маика ми:достатъчно ни е сив животът!

# 228
  • София
Здравейте и от мен. За анкетата аз съм инженер. Бабълче с теб работим в една област, само че аз съм проектант на структурни кабелни системи (телефонни и компютърни мрежи за тези, който се чудят какво е това животно).
Добре дошли на новите мами и честити месечковци.

# 229
 Не съм предполагала какви интересни професии си имат всички мами. Толкова ми  е интересно да науча Party
  Ирка, не си единствената без образование. За съжаление аз също съм само с гимназия. Бях решила, че ще уча в НАТФИЗ и само там, а ако не ме приемат никъде. За съжаление не ме приеха там и така и си останах. За сметка на това работих по мечтаната си професия-актриса, 7 години. Бях кукловод в русенския държавен куклен театър. Обожавах работата си и никога не съм я чувствала като работа, по скоро забавление. Ако намеря снимка от някой спектакъл ще ви я кача Blush Сега не знам с какво да се захвана и това умувам по цял ден. В Америка работих в бижутерия, преди това фотограф.
   На всички болни пожелавам бързо оздравяване. Чакам новини от бебе Тони и бебе Цвети и се надявам да са добре Praynig
 Честити 5 месеца на красевеца Лео и половин годинка на Калоян ! Много да слушкат!Да са живи и здрави!
  Весел празник на Ванилка! Много години да се обичате!

# 230
  • София
мамита,

мерси ви за пожеланията!   bouquet

ирка, нашия тати направо ми подари халката Simple Smile едната седмица, а на другата (27 окт 2002) направо дойде и си ме взе Simple SmileLaughing

затова другата седмица пак ще почерпя  Mr. Green

добре дошли на новите мами, да  знаете, ние сме най-готините  bowuu Party
ще се ксъсате от смях с нас и ще се забавлявате много , акогато не сме в настроение, бързо ни минава  Wink

айде, честито и на лео и на вси1ки, които забравих, че за 100 неща мисля.. Blush

Heart Eyes

пс. аз завърших политология и съм работила в държавната администрация като специалист (Мин. на правосъдието и разни агенции, иначе съм била и преводач към Външно м-во, на свободна практика. айде, похвалих се  Mr. Green , а татито ни е компютърен специалист и той. много сте Simple Smile)

# 231
Е наистина много интересно стана с професиите.
Първо стискам палци на болните да оздравяват. PraynigКакво му има на Тони на Духи?Ох Стоянчо дано леко изкара.
Честито на Лео и Калоян  bouquet
Ние бяхме онзи ден на ортопед.Всичко е 6 -бяхме на проф. преглед каза,че беба вероятно рано ще проходи ,гимнастики ни покза и каза да я слагаме седнала и то напълно .Само постепенно да го направим.
Аз съм  инженер -технолог Хранително-вкусова промишленост и по специално Технология на месото,месопреработка; второто ми е Счетоводство и с това се занимавам сега,но  в нашия си бизнес.Е доста работа още покрай счетоводството,но си е наше  Hug
Танче ти в коя банка беше?
Ирка -много интересно със сайта,ще ни го покажеш ли и на нас?

УНА много благодаря ще се възползвам от предложението  42-43 см ни е обиколката.Имаше ли някакви ярки цветове от шапките?
Утре ще отида да купя столче и май като на Ирка-Елла ще е ,но ще видим.

Да не забравя добре дошли на новите мами и бебета!!!!  bouquet

# 232
Здравейте пак от нас
Неденце......дано да изкарате леко и безпроблемно шарката
Честито на месечковците.....да са живи и здрави.

Ние сме ОК .....Мони има тръни в дупето....пълзи из кошарата и май ще се наложи наистина да сваля нивото.....вече се набира по тапицерията на количката да сяда.....и е много доволен като успее.... учудва ме че успее ли да седне....седи много стабилно...и мнооооого се сърди като го бутна да легне.....засега удържаме фронта.....здрави сме....не хванахме грипа на кака и тате....ама и как да го хванем като не се прибираме....излизаме в 10:00 и се прибираме към 18:00 ....изцяло се възползваме от слънчевите дни.

ПС .....добре дошли на новите майчета при нас

# 233
Честити 5 месеца на Лео и 6 на Калоян!!! baloni
Болните да оздравяват бързо и безвъзвратно...
Ееее още две нови мами - супер!!!  welcome
Ирка, аз пък мислих, че си живеете в Пловдив и даже щях да ти предлагам да се видим  Laughing Пък можеше Елла и Марти да се харесат... married /не знам дали си имате годеник  Laughing - много смешно звучи/
Някои забравят да пишат по темата за професиите...

Цитат
Чакам с нетърпение бебчо още малко да порастне, за да се запиша на курс да си опресня английския, че разговорната част ми куца. Даже на "стари години" пак ми се учи нещо, въпреки че доста по-трудно вече се съсредоточавам и запомням.[/quotte]
Звездолина, това все едно аз съм го писала...
Вече съм се уговорила с една позната, която преподава във Фарос, да идва до вкъщи и да ми преподава, че вече ме е срам...  Blush

По повод съсредоточаването и запомнянето си говорихме с една майка пред нашия блок и тя ми каза, че пие Гинко билоба и жен-шен - и аз си купих, около 10 лева са...

# 234
Честити 5 месеца на Лео и 6 месеца на Калоян.
Честита 4та годишнина от годежа на Ванилаайс.
Добре дошли на малка Мама и бебе Валерия и на диди р и бебе Мони!

И на мен ми беше много интересно да прочета кой с какво се занимава. Много интересна тема сте отворили докато бях на фитнес. Аз съм завършила финанси  и после магистратура финанси и банково дело. Занимавам се с внедряване на софтуер и обучение на персонала. Също така и към един секретен отдел с класифицирана информация работех, но след като родих вече не  и едва ли ще се уредя вече там. И в още една фирма работех по втори трудов договор като технически секретар.

# 235
  • София

Е това са мой те мъже преди да пъпчасат. Всеки заспал където намери  Joy
Лека нощ и на вас  baby_neutral

# 236
  • Пловдив
Привет и от мен, урааа вече е weekend и ще мога утре да си поспя до по късно  Laughing
Добре дошли на новите бебчета и техните мами  Hug
Честита месечинка на Лео (много е сладук) и да слуша много мама и тате
Аз току що си приспах домочадието и сега използвам да попрочета интересната тема, която сте подхванали...аз имам магистратура по Химия и дисертация по Екологична химия (знам че така не се казва точно в България, но такава ми е специалноста от Берлин) а от две години работя ж един изследователки центур на Европейската комисия. Нашия тате е офталмолог. Хайде и аз се представих.

Мами искам да ви споделя че моето мишле вече яде броколи и май решихме по този начин проблема със запека. Тази седмица събрах доста информация от колегите ми (те са от всички Ебропейски страни) и утре мисля да сготвя нещо на малката да видим дали ще яде.

Лека нощ от нас и приятни сънища

# 237
Момичета, сетих се нещо да ви питам:
имам Хамомила 9 /мъжа ми го е взел от някъде/ - кажете ми как да го давам, че тези зъбки докато излязат, ще ми разкажат играта... Tired

# 238
Да се разпиша и аз,преди лягане...
Честит 5 месец на Лео и 6-ти на Калоян!!!Да са живи и здрави и много послушни...
Болните,да оздравяват и повече да не се разболяват!!!
Добре дошли на новите мами-да знаете ,че това е една от най-интересните теми във форума като цяло/казвам ви го от сериозни и задълбочени наблюдения/-тук са събрани най-готините мами и бебета/и най-търпеливите-изтърпяват ме даже и мен-нищо ,че по документи би трябвало да съм в друга тема... Embarassed
За образованието-и аз да се пиша при икономистите-завършила съм Бизнесадминистрация към един Лондонски университет/дистанционно/ и Стопанско управление към УНСС,но всичкия ми трудов стаж е в търговията:имахме семеен бизнес-търговия с хранителни стоки,там се подвизавах докато се осемейних,после поработих в една фирма за марков алкохол и тютюни....но в /8мия месец на втората бременност ме "помолиха" да напусна и сега съм "професионална мама"...ползвам английски и руски,но като се замисля май скоро не съм ги вкарвала в употреба/ама то и тонове Гинко и жен-шен да изпия...едва ли ще ми помогне с тия бели петна дато съм си причинила с двете последователни бременности newsm78/Най-вероятно като приключа с гледането на децата/ `щото съм паталогичен случай-нямам доверие на никого,че ще се справи с гледането им по-добре от мен Blush/сигурно пак ще поема магазините....но за да не затъпея съвсем-май е време да взема пак да поуча..че нещо усещам как ми обеднява речника...
Нашия тати в момента е търговски инспектор в една фирма за аудио и ТВ техника..и обикаля страната/така,че ако някой има нещо за транспортиране от един град до друг-да свирка...само да еот град дето има магазини от големи вериги за техника/

Ирка, аз пък мислих, че си живеете в Пловдив и даже щях да ти предлагам да се видим  Laughing Пък можеше Елла и Марти да се харесат... married /не знам дали си имате годеник  Laughing - много смешно звучи/
Шуши,да сте живи и здрави и двамата с Марти,ама ние вече се мислехме за официални сватове на Ирка-та....ама то знае ли се/макар,че ако ще ни сменят да казват докато сме още вървежни/...Иначе ние сме от Пловдив и можем да се видим с вас.../пък к`ви сме скромни Mr. Green/За Хамомилата-давай при нужда 5 гранулки разтворени в малко вода/без да пипаш с ръце/,пък аз направо и в устата на Ивчо му ги давам и той милия примлясква,пък по някое време ги глътне/но седа да го гледам да не се задави/
Сега черпя с една тазвечершна снимка,че скоро не сме се показвали/да не омръзваме/ и отивам да възнаградя татито,че  изми чиниите.....

# 239
Здравейте, майчета!
За толкова много сте изписали, че не знам кога ще смогна да изчета всичко. Но първо да се отчетем, а пък после ще наваксам.

Честито на всички месечковци да са здрави и да папкат за да спинкат сладко, сладко.

Честито и на  всички които са имали повод за празнуване.
Честити нови придобивки /да не изброявам/ и със здраве да си ги ползвате.

Бързо оздравяване на всички болни.
Добре дошли на новите мами и бебчета.

Ние по цял ден сме на вън от сутрин до вечер и се радваме на последни слънчеви лъчи. Започнахме вече папкаме зеленчукови пюренца /приготвени от мен/с кърма и много ги харесва. Днес яде картоф, морков, тиквичка и червена чушка около 100 гр. Още не съм заместила ядене, но и това ще стане аз не давам зор.
Олче, адашът е голям сладур. Да го изпапка човек.  Така му се радвах като плюеше пюрето. То аз трябваше да снимам вчета нашият татко след като реши да опита от пюрето на детето. Такива физиомонии започна да прави, абе като малко дете и ме пита “ти такива гадости ли даваш на сина ни???”. А детето си ги папка с удоволствие.
Много са сладки котенцата.
Ани, Ивко е страхотен, как се радва на рибката и как хубаво се люлее.
Анни, големи слънчица са ти дечицата. Да са ти живи и здрави и много да те радват.
 kambanska - снимката е страхотна и какви хубави зелени очи................
За протокола и двамата с таткото сме завършили УНСС, но различни специалности и аз работя в банка.  

Чао,  че стана много дълго.
Целувки по по малките бебешки дупенца.

Общи условия

Активация на акаунт