Привет на новите мами, престрашили се да ни се обадят
! В нашето форумче е много забавно, няма да скучаете.Честита месечинка на Лео. Бързо да оздравява и да е пак същото жизнено бебче от снимките и клипчетата!
Малкият Стоянчо дано лесно изкара гадната варицела. И таткото да не се почесва много в болницата, бързо да преборва болестта.
Времето захладня и май трябва повечко да обличаме бебчетата. Ние вече излизаме след 12 наобяд като се постопли и се връщаме към 17 като захладнее. Май свършиха дългите ни целодневни разходки. Много ми е мъчно за лятото
.Честито столче на Ивко на А н и. Много функционално ми изглежда по описанието и. Даже и аз се запалих. Ние още не сме обикаляли магазините.
Ванилка, послучай вашия празник, ви пожелавам винаги да сте едно хармонично семейство, сплотявано през годините от любовта ви.
За анкетата
аз съм завършила Управление на туризма, но досега съм работила 5 г. в компютърна фирма. Чакам с нетърпение бебчо още малко да порастне, за да се запиша на курс да си опресня английския, че разговорната част ми куца. Даже на "стари години" пак ми се учи нещо, въпреки че доста по-трудно вече се съсредоточавам и запомням.Лека вечер на всички!

.

Сега не знам с какво да се захвана и това умувам по цял ден. В Америка работих в бижутерия, преди това фотограф.

/не знам дали си имате годеник

/Най-вероятно като приключа с гледането на децата/ `щото съм паталогичен случай-нямам доверие на никого,че ще се справи с гледането им по-добре от мен