Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 399
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Кабранска, извинете, че ви харесахме "момата"... не съм разбрала...

За хамомила - в лъжичка ли да го разтворя, или във шишето - колко малко вода - извинявай, ама съм мног некомпетентна...

Ето една снимка от топлите дни, как си чешем зъбите:

# 241
Ами ако пиете вода с шише-най-добре в него...ако сте като нас-да не ползвате такъв уред-в чашка-с лъжичка/ но тъй като ние и с лъжичка я не щем и повече външно ги приемахме....накрая минахме на директен прием-но предупреждавам,че си е рисковано-да не се задави/
А за момата-не се притеснявай...знаех си аз,че и някой друг ерген ще изгори при тиа палави очичики на Елла......... Laughing

# 242
Stryper - чак сега прочетох за парка
Цитат
Ние в петък ще сме на гости на баба ми и майка ми целия ден. Така че ако някой иска може да се разходим из Южния парк.
.
Аз живея там /е не в самия парк, но почти/ и всеки ден съм там с още 4-5 мами.
Ще се радвам да се запознаем.

# 243
  • Плевен
Здравейте!
Включвам се ,че утре преди тръгване незнам дали ще ми остане време да ви почерпим , че ставаме на 5 месеца!

Да ви е сладко!
Привет на новите мами  welcome
Чао и лека нощ!  smile3531

# 244
Ох, е не може да ви смогне човек с четенето и това си е!!!!
Не успях да изчета всичко, но ще наваксвам Simple Smile
Вечерница, приеми моите съболезнования за баба ти  Hug Знам какво е. Преди години дядо ми почина от рак и беше ужасно да го гледам как гасне.... хайде да не говоря, че ще се разрева!
А иначе Марк май е готов вече да тръгва на училище... нашия се мързеляви доста - обърна се един единствен път сам и това му беше...
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Да са живи и здрави и болните бързо да се възстановяват!
Честит празник и на Ванилка Simple Smile Пък следващата седмица пак ще честитим! Да се слушате много и да се глезите ВЗАИМНО Simple Smile
От толкова много за наваксване съвсем изгубих нишката на темите....
За професиите: Аз съм завършила маркетинг и работя като директор продукция на вестник "Компютри". Даже вчера ми се обади шефката да ме пита кога ще имам възможност да се върна на работа. И аз като му дръпнах един размисъл....ама няма кой да ми гледа Никито. На детегледачки нямам доверие!

Пропуснах моментът за котките... гледам, че много от вас имат този вид домашен любимец Simple Smile Вече давате ли на малчовците да ги пипат и въобще как процедирате откъм хигиенна гледна точка? Аз вчера бях оставила Йовчо да си спи върху радиатора в спалнята. Влизам по едно време да включвам печката преди къпане, тръгвам към радиатора да му съобщя, че ще затворя вратата - тук Йовчо, там Йовчо... Йовчо се набутал в леглото на Никола и си изяде пердаха!

Е, хайде лек ви ден   bouquet

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 09:21 от tania_ark

# 245
  Здравейте и от нас!
  Честито на месечковците,да са живи и здрави и много послушни!
  Хареса ми темата с професиите!Аз съм мед.сетра,работя в Пирогов токсикология възрастни.Мисля като ми свърши майчинството да не се връщам там,за гадната и мизерно платена работа.А и честно казано,не ми се дават нощни и вече не ми се работи по праниците,искам да съм си със семейството.Къде ще се ориентирам и аз незнам?Но пък английския ми хич го няма.Таткото работи в Орбител,доствичици на безжичен интернет на фирми.
  Таня,нашия татко най-редовно си купува този весник "Компютри"
  А ние от 2-3 дни сме открили въртенето и само това прави,върше из леглото,не се спира на едно място!

# 246
Добро утро!
Честити 5 месеца на Траяна!  Hug

Икати, аз пускала ли съм клипа с рибката?!  newsm78 защо си мисля че не съм!???

Танче арк, и аз като бях на работа редовно го получавах този вестник Компютри!

Да започвам да се приготвям , че днес сме на помен на наш приятел от компанията - 9 месеца  Sad и ще оставя Ивко на свеки да се гледат.

# 247
Simple Smile МАЙчета,
да не излезне сега, че всички четете вестник "Компютри" Simple Smile))
А Н И, благодаря ти за светкавичния отговор за столчето. Добре, че беше ти да кажеш за този вариант, че аз отдавна исках да му купувам люлка, ама по сайтовете никъде не намирах....

# 248
Добро утро!!!
Страйпър и Икати, мъжа ми като си дойде по някое време и може да ме закара в Южния парк винаги като ходя там и се оглеждам за познати бебоци и всички ми се струват познати...
-как да ви позная - да ти оставя мой телефон или и вие да ми пишете на ЛС вашите - ще се радвам да се запознаем...
 ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧНИЧЕТО ТРАЯНА - мерси за почерпката!!!

# 249
  • София
Момичета - кокичета Mr. Green, гледам, че темата върви към края си, казвайте какво заглавие да слагам на следващата (обявявам и аз ден за размисъл  hahaha и последващо гласуване... Joy)? newsm78
1. МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее (Bubilina )
2. Майчето расте и хубавее, с медено гласче ни пее! (еunos)
3. Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега. (Daniele)

И на мен (въпреки, че съм с обелен нос  Tired ми хрумна едно заглавийце:
4. Най обича  МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!  Blush
Дайте своя глас!  Peace
Стискам палци на всички болни бебчовци, мами и татковци да оздравяват, за да се възвърне веселия тон тук и да се хвалим само с хубави неща.   Praynig
Велизар е здрав досега, дано не съм го заразила, че едва не хвърлих топа, само това ми липсва, и мишенцето ми да е на тоя хал...  Confused Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
По въпроса за професиите, аз съм завършила (семестриално, държавния изпит все още ме зове  Embarassed) Културология в Софийския университет, и пак там Бизнес информатика (от която ми остават 2 проекта и пак Държавен изпит...), та с две думи съм доникъде, но заради работата много отложих всичко, че имахме ГОЛЯМА нужда от повече парички (нали изплащахме предишната кола, която вече е история...  Crazy). Работих 2 години в 3 -та база на ТЦ "Илиенци", като офис асистент, на складова програма (1/2 от целия китайски внос и зареждане на боклуците  Mr. Green от магазините Всичко за 1 лв  Laughing минаваше през моя компютър...) С английския съм ок, ползвам и малко немски.
eunos-че, имай ме предвид за работата, която предлагаш, защото съм твърдо решена да не се връщам на предишната, много ми е гадно, че въдворих така да се каже "цивилизованост" там, където работех (бяха изцяло чужденци моите шефове...  ooooh!), работих като луда до 7-мия месец, заради пътуване и работа 6 дни седмично,последните 2 месеца от бременността си изкарах на легло, 3 см разкритие и пр.  Cry Бебчо се роди малък, както много пъти съм разказвала, абе, жертвах с целия си акъл най - ценното си, за да се докажа професионално, а сега излиза, че не съм била за тях това, което съм си мислела винаги, че съм...  #2gunfire И ме моткат с "невероятните" майчински и пр. мизерии, заради които ще видят "добро" и от мен... Twisted Evil
Но стига съм мрънкала, нищо че ми е болна тема.
Приятен ден, и весел празник на всички месечковци!!! Heart Eyes

# 250
  • София
а , добро утро!

танчееееее, не го пердаши йовчинко бееееее, без тва съм на емоционална вълна, понеже ние се разделихме с коко (жакото ни), малко ми трябва да  Rolling Eyes

коко отиде в пловдив при едни хора с деца доста по - големи от миа, куче и още едно жако, на име бебо. та коко вече е кокита, децата са му дали име и дори вече казвал името нА другото жако: бебо, бебо Simple Smile
Аз не можех да му обръщам това внимание, което преди и той започна да се скубе (които знаят за тези птици, ще се досетят че това е белег на депресия). а е чудовищно да гледаме така небрежно едно толкова интелигентно същество...и го дадохме, поне там не страда от липсата на внимание. ох, ако имахме къща, нямаше и през ума да ми мине..друго им е навън, на простор...тези , които не знаят, ще им е интеренсо да разберат, че африканските жака са на емоционалното повечедение на 2 г. дете и на интелигентността на 4 годишно. уникални са, е, някой ден като порасне миа, ще помислим пак. но просто сега беше толкова тъжно...той ревнува от нея, а аз не мога да му дам предимството, на кеото беше свикнал...еееееех, колко с епроменя живота с дете, идея си нямах.... Rolling Eyes

но здраве да е!
  bouquet честити 5 м на траяна! да е весела и здрава!  bouquet

# 251
Добро утро и от нас.
Честито на всички празнуващи тези дни!
Болните по-бързо да оздравяват.
На нас ни санират апартамента и тази седмица ще пропуснем разходката до село, а и асансьора не ни работи и сме си вкъщи, ако стане много шумно с кенгуруто и навън.
Аз съм завършила семестриално електроенергетика в ТУ, но работех като управител в книжарница за офис консумативи и копирен център. Правим доставки на канц. материали,   а в копирния център се копират, разпечатват, сканират цетно и черно всички формати С две думи харесвам си работата.
Отдавна не сме се показвали ето един поздрав от нас

# 252
Олче, имам и аз едно заглавие, от няколко дни го мисля и снощи го сънувах  даже Grinning - мисля, че е актуално...
На половин годинка става вече Май-ското ни мече-клече! 

# 253
Здравейте и от нас Simple SmileПоздрави на Траяна и всички,които сме пропуснали тези дни  lovekiss.        за новата ни темичка на мен ми хареса на шушито заглавието-така де веднъж се става на половин годинка,а за сняг е раничко май още(или така се надявам поне).          аз съм магистър по психология,но практиката по специалността ми е само 8месеца.  Преди да родя работих в безмитен магазин като продавач,а таткото ни е управител там.С езиците за съжаление съм много зле Embarassed   Дечко в ръцете ми се сърди(за това пиша така) и отивам да го забавлявам.Поздрави    Много тежко се возим в количката Simple Smile                                                                                                                     

# 254
Здравейте и от мен1Малко късно се включвам,но снощи бях на юбилей на шефа ми и докато се организирам тази сутрин #Crazy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ!Да са мномо здравички и бързо да пораснат!
Между другото и моето бебче днес става на 5 месеца. Tada
За ново заглавие и на мен най ми харесва заглавието на шушито.Аз успях преди месец да завърша семестриално Бизнес комуникации във Варненски свободен университет и се надявам да успея да си взема държавния изпит през март догодина.А преди да родя до последно работих по другата си специалност - вътрешна архитектура,дизайнер съм в една доста бързо развиваща се мебелна фирма. Ох и мен постоянно ме питат кога ще се връщам на работа,а аз все мисля и мисля.....не мога да реша.Хем искам да си гледам детето,хем и на работа ми се ходи Whistling А и има кой да ми гледа детето....абе направо не знам.Но сега още се кърмими(решила съм да кърмя докато мога).Ох май много се отплеснах Laughing Blushе това е за сега от мен
Поздрави на всички който са онлайн и чао

Общи условия

Активация на акаунт