За хамомила - в лъжичка ли да го разтворя, или във шишето - колко малко вода - извинявай, ама съм мног некомпетентна...
Ето една снимка от топлите дни, как си чешем зъбите:

Знам какво е. Преди години дядо ми почина от рак и беше ужасно да го гледам как гасне.... хайде да не говоря, че ще се разрева!
Пък следващата седмица пак ще честитим! Да се слушате много и да се глезите ВЗАИМНО 
Вече давате ли на малчовците да ги пипат и въобще как процедирате откъм хигиенна гледна точка? Аз вчера бях оставила Йовчо да си спи върху радиатора в спалнята. Влизам по едно време да включвам печката преди къпане, тръгвам към радиатора да му съобщя, че ще затворя вратата - тук Йовчо, там Йовчо... Йовчо се набутал в леглото на Никола и си изяде пердаха!

защо си мисля че не съм!???
и ще оставя Ивко на свеки да се гледат.
и последващо гласуване...
)? 
ми хрумна едно заглавийце:

). Работих 2 години в 3 -та база на ТЦ "Илиенци", като офис асистент, на складова програма (1/2 от целия китайски внос и зареждане на боклуците
), работих като луда до 7-мия месец, заради пътуване и работа 6 дни седмично,последните 2 месеца от бременността си изкарах на легло, 3 см разкритие и пр.
Бебчо се роди малък, както много пъти съм разказвала, абе, жертвах с целия си акъл най - ценното си, за да се докажа професионално, а сега излиза, че не съм била за тях това, което съм си мислела винаги, че съм...
И ме моткат с "невероятните" майчински и пр. мизерии, заради които ще видят "добро" и от мен...

честити 5 м на траяна! да е весела и здрава!

Поздрави на Траяна и всички,които сме пропуснали тези дни
. за новата ни темичка на мен ми хареса на шушито заглавието-така де веднъж се става на половин годинка,а за сняг е раничко май още(или така се надявам поне). аз съм магистър по психология,но практиката по специалността ми е само 8месеца. Преди да родя работих в безмитен магазин като продавач,а таткото ни е управител там.С езиците за съжаление съм много зле
Много тежко се возим в количката

А и има кой да ми гледа детето....абе направо не знам.Но сега още се кърмими(решила съм да кърмя докато мога).Ох май много се отплеснах
е това е за сега от мен