Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 888
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Танче , благодаря ти за успокоението. Че вече незнам какво е това чудо. През 2мин ходя да го гледам диша ли. Егати съня. Цяла нощ и сега и цял ден ли ще откара. хем искам повече да спи , но то вече е прекалено сякаш.

# 61
  • Велико Търново
Пак съм аз,ама то ми е много скучно днес Sad.Тук вали и времето е отвратително и изобщо не става за излизане.Божа е паркирана в шезлонга и си играе с шишето за вода,ама поне си мълчи.Хубаво то,че ви разсмивам,ама на мен ми се плаче.Нищо не ми става,а пък грам желание нямам да си купя нещо.
 Ани,нищо няма да му има на Ивко Simple Smile не се притеснявай.
Аз,пак да си кажа притеснението,че Божа не се обръща я оставям на активната гимнастика на масата,ама няма и няма ни обръщане,ни падане.Не,че искам да падне,ама  вече се притеснявам.
Кой показва стаи,кой нещо друго,аз ще се изтипосав в цялата си прелест в нашия страстен парк .

# 62
Хайде и ние да се включим набързо.
Успяхме до обяд да излезем на пазар за гащи (за памперси де), малко ни поопръска дъжда, ама май валя само колкото да понамокри улиците.
Ани и аз мисля, че няма от какво да се притесняваш, още повече, че и времето е едно такова сънливо. Има и такива дни. Пък и макар и малки, децата не са чак толкова крехки.
Успех желая на Крейзи по задачите в Русе. Дано всичко мине добре и да намери много подаръци за Лео. Май много ще е щур той, щом отсега се напъва сам да си седи. Той и откога се пънеше да се изправя. Ние едва онзи ден го видяхме тоя номер от Венци. Сега най-новото е да дращи с ноктета по всичко. И ние нощно време сме през час-два на крак, дано да е период някакъв.
И на мен ми харесва идеята на Даниеле за заглавие.
Честити 5 месеца на Велизар на Икати. Да расте здрав и обичлив!
Клипчетата, които давате са много сладки, аз редовно ги изглеждам  Party
И Макси е голям симпатяга в тия дънки  Flutter .
Сиска, чудесна снимка. Каква ти колбасарница, той мъжът ти трябва да те пази от ухажори по-скоро.
Аз цяло лято ходех с вързана коса, въпреки че много мразя и пак ръсех косми навсякъде. Все едно гледахме куче, порода коли у нас. Чак сега положението се нормализира, ама пак съм си вързана, че бебето много ме скубе, като ме докопа.
Веднъж бях споменала, сега пак ще кажа за мамите, които искат да отслабнат - защо не пробвате с разделно хранене, там номера е не в количеството, а в комбинацията от храни. При мен навремето имаше ефект  Peace .

# 63
Сиска,а си изтипосала още един такъв постинг за месарницата,а сме те отписали от маиските мами Grinning.Аз поне те видях колко си "дебела".
Прочетох прословутата тема в кърмаческия и съм бясна.Егати маниачките.Да кърмиш дете на 3  и пол. години също НЕ Е НОРМАЛНО,нали?Щото само говорят "аз кърмя,голямата работа съм",ама мама идва да пере и чисти,нали?И готви на кърмещата мама,и бебето взема да го поноси.Аи сектир.Знам,че има такива от вас,които се справят с всичко сами и им се възхищавам.И такива от вас,които имат помощ,но са срещнали много трудности в кърменето и са продължили въпреки това.Евала какво повече да кажа?Но никоя от вас не е тръгнала да се тупа в гърдите и да обвинява другите.Написах им един хубааав постинг.

# 64
Честити 5 месеца на Ивайло на Valja79 да е здрав,  весел и игрив!

Много мерси за пожеланията. Ето, моля почерпете се на който каквото му е вкусно 

Misc Baby Bottle newsm38 newsm64 beer beer2 Wine Glass Popcorn :cook3 :

Ние днес нещо пропуснахме сутришната разходка. Докато се натуткам,  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes и после свеки дойде да ни види /и ми донесе торта гараш, правена от нея лично/ и като се тръгна заваля, а сега Велизар спи от 14 часа и не се буди.  На вън светна слънчице. Дано се събуди да хапва и да ходим на вън.

# 65
Браво на  Ирка за изказването.Аз бях решила да си мълча,че нали съм от лошите мами(на Ам),а и още ме цитират по този повод ,ама не се стърпях да не те похваля за" вманиачаването"  bouquetПри нас е такъв ужасен ден- цяла сутрин се опитва да грее слънце,а аз да изчистя къщата си,че вече се не трае и когато успях да приключа,приготвя детето,да се изкъпя и облека и едни страшни облаци и един дъжд като се изсипа- добре че не ни хвана по улиците.Сега страдаме двамата и чакаме да спре,че поне едно кръгче на квартала да направим.Сиска не се притеснявай то и мой Алекс още не се обръща и аз чакам ли ,чакам ,а на него хич не му пука и да се мъчи-само се врътка на ляво и дясно.Вече хич не се притеснявам-то насила хубост не става.Поздрави на Велизар и на другите празнуващи тези дни и много здраве от нас с Алекс.Аз не знам защо Ани се оплаква,че и спи детето-аз само се чудя как да го приспя,че днешното ни мрънкане е за световен рекорд и вече не се търпи-нищичко не помага, на маймуна станах #SillyЦелувки на мами и беборани

# 66
Хайде сега едно фото за развеселяване-ама да не ни се смеете много Simple Smile

# 67
Велиса,радвам се,че има друг на моето мнение.Аз само да кажа,че Ани се притеснява,защото Ивко падна и тя сега е на тръни.Много сте готини беее.с тая кърпа.Кабранска,все забравям да ти кажа,че страшно ме изкефи тази снимка с очите.
Аз дали честитих на Велизар и Иваило?Не помня...ама си хапвам от тортичката де Laughing.Да са живи и здрави,да папкат пюренца без ослушване.

# 68
  • Varna
аз набързо се включвам  май доста съм изтървала ама 3 дни вкарвам персонала в релси  а и досега се разправях в общината за тъпи курортни такси  кажете ми гъде какво да прочета в кърмаческия  пък дано олекне - честито на всички празнуващи
  сиска токущо ти пуснах пакета по еконт експрес.  после от мен снимки Бетка Барманка.

# 69
Ей, Ирка, никой не те обвинява, че не си успяла да кърмиш по-дълго време. Като не си, значи не си. Голяма работа. Другият път може и да стане. Нали Елла е здрава, усмихната и щастлива. Хич да не ти пука!!! Кърменето не е най-важното на този свят, има къде къде по-важни неща.
И аз кърмих Георги седем месеца, а от 4 тия започнах да го дохранвам. Сега мисля, че кърменето върви по-добре. Това за дългото кърмене - ами някои майки искат да отбиват, но пък децата не искат като са по-големички. Детенцето, което гледам е на 1г. и 8месеца и майка й още я кърми, макар, че иска от доста отдавна да я отбие, ама не може.

По-късно ще пусна едно клипче да видите Килиан каква гледачка си има.

До после!

# 70
Ох. Хайде стига с тези постинги за кърменето. Нито тези, които са на АМ ще започнат да кърмят, нито кърмещите ще дадат Ам. То скоро ще си приказваме за пържоли и месо.

Първо искам да честитя на бебенцата. Честито на патерица на: Жули, Руми, Мартин, Симеон, Анна и честит 5-ти месец на  Ивайло и Велизар.
Честит нов лаптоп на Катя. Честито първо самостоятелно сядане на Лео.
Дано не пропускам да честитя на някой нещо.

Да ви почерпим и ние - Криси вече е батко. Братовчедка ми е родила преди няколко часа момиченце. Най-важното е, че и двете са добре.

# 71
  • Varna
честито  много щастие да ви носи бебчо и голям да порасне  честито и на баткото.   

# 72
Само да не ме набиете, че слагам големи снимки, но не мога да не се похваля и с подаръка за Макси. От 2 седмици се опитвам да му намеря определен тип нощна лампа, защото го е страх от тъмното и най-накрая успях. Спечелих в ebay ето това и се надявам, че найстина е в excellent condition, защото е спряно от производство през 2003 год, а е страшно идейно:

И започнах с подготовката за Коледа. С ето това за Криси:

Търся си и лигавник с надпис Моята първа Коледа.

Благодаря за поздравленията.

# 73
  • София
Ирка, мила, не се впрягай излишно, никой (поне от нашата темичка) никога не е целял провокации и конфронтации. За 100 - тен път ще кажа, че всичко е адски индивидуално и е въпрос на лични убеждения и възможности (за това съм съгласна с теб). Peace Наистина в кърмаческия много кърмещи мами се фанатизират и надъхват взаимно и странното е, че колкото по - дълго кърмят толкова, повече ми се кърми и за тях е ненормално някоя друга мама да каже, че е дотук. Много мъчно ми стана като видях постинга на Ладидка в "Хранене с АМ и захранване", в който пита как да си спре кърмата, милата, ако беше попитала в Кърмаческия жива щяха да я изядат. Това ми е думата - вместо на взаимопомощ, понякога там ги избива на взаимни нападки и натякване на мнение.  Naughty
Велиса, нищо лично, но никой не е казал някога, че си "лоша", мисля, че ти беше тази, която отвори "лошата тема" тогава и показа непримиримост и нескрито раздразнение.  Както и да е. Минало - заминало.  Peace
Ето накрая за разтуха един пресен клип от нас, да видите как се забавляваме в лошото време.
 Hug

# 74
Олче,Кате,точно това имах предвид!И вие кърмите децата си,и вие мислите,че това е наи-доброто,ама не сте такива пропагандатори и никога не сте обвинявали.Изобщо никоя от нашите маиски мами не се е държала наставнически и всезнаещо-за разлика от разни други в кърмаческия.Аиде стига по тази тема.Много бях бясна де.
Страипер,честито во ново полълнение на рода!Да ви е живо и здраво,щастливо и спящо нощем!Как се казва?
Подаръците на Макси и Криси са много хубави!Нали знаеш,че като не можеш да намериш нещо,питаш.
То скоро ще си приказваме за пържоли и месо.

Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт