Вече хапва си пюре, МАЙското хлапе!

• 15 599
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Смайли!!!!!  bouquet 
Кабранска мерси за комплиментите,ама споко де то сега не е модерно свекървите да помагат.Ще те оставим да ходиш по екскурзии и да си гледаш кефа  Joy
Таня не е от най-кротичките моята  щерка,но бива не се оплаквам.но то не е гаранция,че и по нататък ще е така.Сина ми като бебе беше мечта ,обаче до 1г и 2 м.После пощръкля и не е спрял.Ако излезеш с нас само да го наблюдаваш отстрани ей така ще станеш  #Crazy #Crazy Shocked Хем е на 9г вече обаче не спирааааааааа.
Иночка -и твоите дечица са пълна противоположност като визия както при нас -едно беличко,русичко синеоко и едно матово,чернокосо.Само,че при нас баткото е рус,а Жулката матова. Hug
НДВ къде изчезна ?То бая мами не пишат напоследък  Thinking

# 286
  Честит Рожден Ден,Смайли!Много здраве,късмет и семейно щастие!
  Ние режим нямаме,всеки ден е сам по себе си!Обикновено към 10.30-11.00ч хапваме половин плодово пюре!Къпем се към 19 и нещо и към 20ч вече сме при Сънчо.Нощем се будим пак около на 3 часа,понякога на 2,5.но май само за успокоение.
  Днес беше много хубав слънчев ден,прекрасен за разходки.Не искам да идва зимата Cry,много е гадно,студено,хиляди ката дрехи.
   Лека вечер и всички болни бебоци и мами бързо да оздравяват.  bouquet

# 287
  • София
 bdbaloni Смайли! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти и да бъдеш най - обичаната и щастлива мама!
Честито и на празнуващите месечковци, да са живи и здрави, палави и диви! baloni baloni baloni
Пуснах новата темичка, но се разписвам в тази, докато я заключат.
Радвам се, че гласовете за заглавието на новата темичка надделяха към тази за зъбчето, защото ние с мъничето вървим в крак с "модните тенденции" Mr. Green. Имаме си вече зъбче!!! newsm68 newsm44 newsm68 Абе, давам му аз пюренцето на обед, а милото кисело, от два дни не яде, както обикновено. И лъжичката "издрънча" в устетата. Като погледнах - зъбе! Heart Eyes
Да ви черпя по този случай: Misc Baby Bottle pacifier feeding newsm38 beer cheers Wine Glass eat Popcorn cook bombs
Много съм щастлива! Blush А и времето този уикенд беше прекрасно, надявам се, че всички сте прекарали толкова хубаво като нас (по схемата мама, татко и аз family) и че сте се заредили с прекрасно слънчево настроение и емоции.
 lovekiss

# 288
Здравейте!
Икати, много ме разсмя с тоя клип дето си мислиш че може и да си го сънувала. А бе има такъв клип в действителност , но аз все си мисля че не съм пускала линк към него! Та да си го пусна, ако не съм http://www.youtube.com/watch?v=2vEuEjPTN70

Смайли честит рожден ден!

И ние днес бяхме по схемата на Олчето - мама, татко и аз. Ходихме в Зоопарка. Но в Шумен Зоопарка е заприличал на селски двор. Отдавна не бях ходила.  Mr. Green

# 289
  • Перник
Честит рожден ден и от мен Смайли!  bouquet

# 290
Честит рожден ден и от мен:Смайли-много щастие и късмет ти пожелавам!!!  bouquet
А аз сагоа да се оплача,че си имам вкъщи ,освен двемета юнаци и татко с грип и баба/моята си мама/ с дископатия...така,че се очертава веселба...но пък и хубаво време ни обещаха по новините...и усещам как ще сме повече навън с дечурлигата.....
Олче-честит ти зъб Peace/ и съвет от мен...вземи си нещо което да слагаш м/у твоите зъби докато се кърмите,че ако знаеш как болиииииииииииииии като те захапят...предполагам и Звездолина и Стайпър ще потвърдят/
Честит рожден ден на Смайли!!!!!  bouquet 
Кабранска мерси за комплиментите,ама споко де то сега не е модерно свекървите да помагат.Ще те оставим да ходиш по екскурзии и да си гледаш кефа  Joy
Таня не е от най-кротичките моята  щерка,но бива не се оплаквам.но то не е гаранция,че и по нататък ще е така.Сина ми като бебе беше мечта ,обаче до 1г и 2 м.После пощръкля и не е спрял.....
НДВ къде изчезна ?То бая мами не пишат напоследък  Thinking
Мимозка-тук вече повеждаш сериозно в класацията...с това изявление направо изби конкуренцията.... WinkНо ако и Жулито ще става като батко си след година и нещо.... Sickче то и моите мъже си ги бива/макар,че Сами определено се кротна,но пък стана ужасно устат...на кой ли се е матнал,нещо не мога да се сетя newsm78/..А за мамите дето се губят...че то като гледам от такива нас май трудно се вреждат други....
Мамите от Хаджи Димитър-СТРАХОТНИ СТЕ...искам и аз при вас...ама да знаете,че още малко и като се позастуди и тръгвам с таткото на път..../очаквайте включване,не само в София/
Сега отивам да сефтосам новата тема.....

Общи условия

Активация на акаунт