Любители на Котки - Тема 160

• 31 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Стискаме палци и лапички да няма проблем със Сиси!

# 136
  • на брега на морето
Миличка Зизу, стискам палци.

# 137
  • Бургас
Дано нищо ѝ няма на Сиси...
Аз се чудя котка ли имам или куче....
Цял ден котаракът преследва баща ми,за да му направи топче от хартия.
Сега съм легнала,а той се качва при мен и носи топчето...
Хвърлям го,гони го,пак го носи...
Вземам го,той го взема...
И цял ден мяукаше след баща ми...
Обаче той истински се радва на котарачето и то явно разбира.

# 138
Нещо не ми харесва Франки, беше по-игрив, повече апетит имаше...сега само спи, хремата му се е засилила...почнах да се тревожа..

# 139
  • Бургас
Нещо не ми харесва Франки, беше по-игрив, повече апетит имаше...сега само спи, хремата му се е засилила...почнах да се тревожа..
Не знам,в събота на обяд легнахме с котарака и до неделя вечерта само спахме и се търкаляхме ...
Освен пак да го заведете Франки на вет...
И да му сменят лекарствата или да го оставят на системи...

# 140
Вдругиден ще водим на кастрация и нашата маца. На 8 месеца е. Моля стискайте палци да мине безпроблемно.
Нали е ок като възраст за това?
От две клиники ни посъветваха, че сега било добре, преди да се е разгонила за първи път.

# 141
  • Бургас
Стискаме палци на маца.
Никак не съм за кастрациите,ама щом казвате,че било по-добре за животните...
Дано не се налага на моята любов,но...
Ако се наложи...ще трябва.
Той е много отстъпчив и бъзлив и никак не става за уличен котарак.Избяга ли по любов(макар че сме на висок етаж),му е спукана работата.

# 142
  • София
Стискаме палци и лапички (у нас 4х4... и  Маци- 5х4 😊) и на Зак и на Сиси!

Не мога да спра да снимам!
Не мога да се въздържа и да не споделя с вас тази сладост. ❤❤
Навън вали и е студено..., вътре- бумти печката
Всичко започна така (на чичо Блеки на мястото 😹)

Скрит текст:

Благодарим за вниманието!😻

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:20 от AnyHr

# 143
Аааа, страхотни малки котачета имате, AnyHr! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat
Направо Ви завядях за удоволствието!

# 144
Ани, бебоците са невероятни! Но с толкова красива майка е естествено.

# 145
  • Бургас
Ани,и сивото е прекрасно,но тигърчето прави стойките на Хари и... го обичам задочно.Дано го вземе човек,който да го гледа и да е готов да му осигурява ветеринарна помощ.
И Сивчо да има късмет...
А красивата им майка къде е?
Честно,ако бях на ваше място,не знам как щях да дам бебоците...
Пълно е с обяви с прекрасни котачета,но вашите са някак особено чаровни...и очевидно много обгрижвани...

# 146
  • София
Майка им лежи на дивана на терасата.
Но те я зарязват като се приберем и хукват след нас.
Ще ни е много трудно да се разделим..., ще се гледаме още месец и половина и ще се заобичаме още повече. Но ще поддържаме контакти с осиновителите.
Много ми станаха котките- 2 вкъщи и 1 в работата и всички са моя грижа.

# 147
  • Бургас

Вижте кой расте и става пухкав...
Но си ме ползва за любимо дюшече...
Понапълня(далеч не е дебел,но дойде само кожа и кости...)

# 148
  • In the land of Never Never
Един въпрос към мамите на апартаментни котки - каква трева точно им давате, която я ядат? Напоследък все удрям на камък, купих един път готова в саксийка от магазин - пълно игнориране.
Поливах семенца в кутийка,  последната купих от зооплюс, уж специално за котки, нула внимание. Не е за пръв път, от тези готовите смески в кутийки и друг път ги е игнорирал тотално. Ходих в един парк, изкопах няколко туфи трева, посадих ги в саксия - не ги яде. Преди бях му посадила една туфа, от улицата наблизо, нея я хареса, изпаса я, тя даде обаче някакви класове, и вече от нея не остана нищо. Той обаче ходи упорито на нея и се опитва да намери нещо по нея да си хапне.
Просто не знам как да му подбирам тревата, щом и специалната за котки не я яде, как мога да разбера коя ще яде и коя не? Знам че харесва една малко груба, остра, и понякога му намирам такава, като се прибирам и късам стръкчета, тях си хапва от ръката ми, но няма я навсякъде. Много не ми се ще от улицата, коли минават, не е чисто, кучета я припикават. Но все не улучвам, каква точно да му отгледам вкъщи напоследък. Всички ли апартаментни котета са така, или Васко е станал много претенциозен към тревата?

# 149
  • София
Киро обожава марули и листа от репички. Пробвай! Тъкмо можеш да ги измиваш преди да яде. А старият ми Мацо обожаваше обелки от краставица.

Общи условия

Активация на акаунт