Любители на Котки - Тема 160

• 31 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Благодаря! Хари изглежда напълно здрав! Той имаше ли хрема? И колко му продължи?
Не,нямаше,той горкият имаше язви в устата.
По езика и небцето.
Живна малко някъде към седмия ден с антибиотик.
Обаче значително по-добре се почувства след първото обезпаразитяване с Каниверм.
Стронгхолд веднъж му е капан,но беше като замаян няколко часа и сега не знам да слагам ли пак.Казаха всеки месец...Мина месец,още на 9ти мина...
Новият вет каза само при нужда,сега го кътаме за ваксина.

Mama_Nana,какво яде твоето коте?
Явно е пацифист и не иска да яде месо.

# 241
Яде пастет, само пилешки, само на Пурина. Два вида пауч на Феликс - пиле и заек в желе. Консерва риба /човешка/ скумрия в дом. сос, измита от соса. Понякога салам тип Камчия или подобни. Варени картофи, моркови, тиквички или супа.С това се изчерпва мократа храна.

Суха яде. Купувам насипна на различни фирми.
Хубавото е, че не е "човек", който моментално да изяжда всичко сложено. Яде толкова, колкото прецени.
Иначе иска да види всичко и да го подуши. Расте, не е слаб, не е и дебел.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 16:37 от Mama_Nana

# 242
  • София
Нашият котарак не яде никаква човешка храна. Мнооооого рядко - 3 - 4 залъчета хляб. Бутчета му варих, дробчета му правих, скумрия на скара - не и не.

# 243
  • Бургас
Ами...всеки си има вкусове...
Уф,сега видях,че на Хари,точно на мястото,където миналия петък му биха Биокан М,му е станал оток...
Боли го явно,когато пипам,хапе...
Обадих се на вет,каза,че понякога така става...
Ще изчакам,дано мине.
На сина съм слагала превръзка с риванол,на този юнак няма как.
Играе,жизнен е,яде...гушка се....събори ми всичко почти от шкафа...

# 244
  • София
Ние май ще оставаме с 5 котки по-малко. Joy 

Имам си един кактус - мъничък, с дребни, фини бодлички, но с много разклонения. Явно разбира, че много го харесвам и върви като бесен. Та вчера някой си е откъртил една секцийка, ритал, играл и накрая я зарязал на дивана. Не ме питайте как така не ги боцка. Любимо им е да търкалят части от кактусчета. Върна се мъжът ми и си полегна на дивана да си почине. След малко скокна като ужилен, пардон, набоден. Joy Ама хубаво се отъркал. Joy Първо не разбрал какво се случва, та се понаместил, че бодличките да отидат и на друго място. Joy  И като почнах да вадя бодли с една пинцета, откарах часове. Бяха десетки, да не кажа и стотици. Тези, които стърчаха лесно ги махнах, но много от тях се бяха забили добре. Пробвах и с нещо по-малко трудоемко. Дъщеря ми имаше маска за махане на черни точки от лицето, но нищо не извади. С лейкопласт също не се получи. Накрая намазах с лепило тип хелметекс и на два пъти успях да ги извадя. Joy

# 245
  • на брега на морето
Аз да подхвана падаща саксия с кактус в бързането улових кактуса с голи ръце. След това не искам да си спомням колко ме боля и какви думи издумах, но кактуса замина с все саксията на двора и някоя състрадателна комшийска душа го прибра.

# 246
Мая дебне фтиченца:

Скрит текст:

И погледа и когато разбра, че птиченцата са недостижими за нея:

Joy Joy Joy
Пп Танче, така ме разсмя, но искрено съчувствам на съпружието ти. Горкия.
Пп И Мая обича да търкаля кактуси. Имам един дето става на топки и понякога се търкулват на пода на терасата и настава лудо търкаляне на бодливи топки. Joy

# 247
Таня Simple Smile
Аз имам три мини на перваза на прозореца и две опунции на недостъпно място.Тях и аз вече не смея да ги пипна без ръкавици,след като се поопарих.Докараха ми възпаление,алергия и болка,без дори да им пипам листата,само ги извадих от кашона,пипайки саксиите.Сега трябва да ги сложа в постоянното им място,ама се наканвам още Simple Smile Нависоко са,заради детето и Зак.
А,Зак спи.Когато го викна,идва да се гали и мърка,после пак се оттегля да спи.Нося го до храната му да си близва по малко,но наистина не се храни.Това си е лакома котка,а сега се пази.Мисля да го оставя на инстинктите му още ден.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:52 от red soul

# 248
Миличкия Зак Sad
Сигурно е нормално след операция да е умърлушен. Какво казаха от клиниката?

# 249
  • София
Милият Зак! Личи си, че не му е добре! Sad И опашката виси. Sad Дано скоро започне да се храни! Спомням си от кастрацията на Боги, че вторият ден беше най-тежък. Но при нея беше от липса на обезболяващо, а Зак приема такова. А може да не е приел достатъчно?

# 250
  • Варна
А защо му е това боди? Може и от него да му е некомфортно, не стига, че рязан, ами и увит...

# 251
  • на брега на морето
red_soul, опунцията е страхотна. За такава съм готова да наруша клетвата кактус никога да не стъпи у нас Simple Smile

Мисля да свалиш дрешката на котарака, много е опакован, а е топло. Може и да го мъчи, кой знае. Може и да притиска оперираното място, вижда ми се къса за него.

# 252
  • София
И аз мисля като Месечинка и Котьо.
Том беше без яка и без боди. Следях го да не се ближе много много първите 3 дни.
При Зак е била по-тежка кастрацията, ама вече би трябвало да са зарастнали шевовете до голяма степен.
Пробвай го малко без бодито пък прецени.

# 253
  • Бургас
А на ваши котенца подували ли са се отзад вратлетата след ваксина?

# 254
Благодаря! Хари изглежда напълно здрав! Той имаше ли хрема? И колко му продължи?
Не,нямаше,той горкият имаше язви в устата.
По езика и небцето...........
Това са типичните симптоми за калициеируса. Моят нямаше и затова не знам дали наистина е този вирус...

Общи условия

Активация на акаунт