Любители на Котки - Тема 160

• 31 848
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
mariat, много съжалявам за Били Confused Как ли е станало...

# 286
Скрит текст:
Губи ми се Уши на Ивекс, та реших да покажа малко уши. Joy

# 287
  • Велики Преслав
Здравейте, на котарака ми отгоре на гърба му има плешиво петно.
Някой знае ли какво може да е докато отидем на вет. Ако е нужно ще кача снимки.

# 288
Бебешорът Франки е по-добре. Спаднали са левкоцитите и хремата е понамаляла. Само дето получи разстройство. Продължаваме с антибиотика и инхалации с гентамицин всеки ден, пробиотик и витамини. Давам му телешко месце, омешано с малко пастетче. Чат пат суров жълтък от пъдпъдък. Хапва си. Доста си е самодостатъчен, не търси внимание, но като го взема му харесва. Засега съм много доволна от него.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:45 от pandorina

# 289
Бубе, малкия Буки е късметлия с грижовници като вас. Много е сладък, а вие имате най-големите състрадателни и обчливи сърца. Бъдете здрави и щастливи. Heart

Мари, съжалявам за Били. Hug

Големи сладкишчета сте напоказали. Heart Eyes

Ивекс се позагуби нещо. Иве, чакаме те да ни покажеш Ушко. Heart Eyes Надявам се, че сте добре. Hug

Днес Мая е сложила красивите очи Wink, но колкото и да опитвах да хвана цвета, тя се мести, мижа и прави едни физиономии, така че не успях да я хвана в хубав кадър. Само това успях(изражението и - безценно Joy):

Пп Пандорина, радвам се, че Франки е по добре. Heart
Чета, че и Зак вече се подобрява, щом дебне фтиченцата. Heart

# 290
Привет!
Първо: всички оперирани или болни животинки да се оправят, стискам палци да се възстановят бързо.
Съжалявам за починалото коте, на по-хубаво място е....
Помислете ако живеете в къща да не е отровено, всякакви ги има.
Днес е рожденият ден на Топче, свито ми е....
Ушатото е добре, дебелее и пуска косми, току-що го снимах, на гости сме и дзверо все едно си е вкъщи .

# 291
Маймуната се държи вече като себе си.Днес също си взе лекарствата.Махнах му бодито,но след час започна да си дърпа шевовете и пак го сложих.Ще седи така.Качи се на драскалката и там започна да се чисти Simple Smile Странно коте Simple Smile

Мисля,че шевовете са добре.

Скрит текст:

# 292
Уникално коте е Зак. Виждам му душата. Да ви е жив и здрав.

# 293
  • София
Ооо, мамин златен Зак! 😻 Той с коремна операция... Боляло го е, не му е било до ядене... Всичко мина! 🤗

Едно пухкаво коремче от Мацона

Скрит текст:
Обича да се търкаля, където е най- прашно

# 294
  • на брега на морето
Добре са шевовете на Зак, спокойно е мястото на операцията.

# 295
  • София
Ред, докторите поне намериха ли неслезлия тестис?

# 296
  • Бургас
Аууу...Зак си е с коремна операция...Горкото мъниче...Нали по принцип не се прави така на мъжките котета...Аз не искам коремна операция за Хари...
Радвам се,че Зак е ок.
pandorina,кой ден е на антибиотик? Разстройството е вероятно от големите дози антибиотик...и дълго време стана...

Vasil Vasilev,качи снимка да видим...
Може да са гъбички както при моя Кот...може да е екзема,алергия...бели люспички има ли?

Хари откакто взе трета доза Каниверм си ходи като голяма котка,сутрин и вечер по голяма нужда,но има малко слуз винаги(наистина малко).Май му дойде в повече 3 пъти през 14 дни...Или първата и втората доза за по-кратко време му я дадоха...

Сега да покажем как помага на дядо си за ремонти и как мисли да сваля тапетите,които наистина са стари и за смяна...

# 297
  • Велики Преслав

Мария ето снимка. Благодаря предварително.

# 298
  • София
Ох толкова се радвам за Закче! Heart

Чело коте, чело коте брошурки Joy

# 299
Помислих да не са гъбички, но не прилича като че ли на това, да не се е закачила някъде, но чак пък само там, пиши след като мине прегледа, стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт