Любители на Котки - Тема 160

• 31 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Аз също късам на Ая трева от градинката пред нас, нея си я хапва с удоволствие направо от ръката ми. Иначе зимата й садя трева от семена в една саксия, но нея по не я обича, а и тя много бързо увяхва.

# 151
  • Бургас
Това с тревата задължително ли е?
Има малцова паста против космени топки...
Сега и трева ли...
Нали е месоядно животинче...
Краставица няма ли да му разстрои стомахчето?

# 152
  • София

Такава трева сея за Мади, много я обича и все не ѝ стига... Сега трябва да посея нова доза, а все забравям да купя семена.

Бебетата са много сладки!!!
Хари пораснал. Simple Smile

# 153
  • Бургас
Расте,расте момчето,да ми е живо и здраво!
С хубава храна...явно си му понася Роял Канин,щом си я иска.
До зрънце я изяжда и оставя всякакви други примеси...на хубави храни без зърно и с голям процент месо...
Яде от гастро и от храната за малки котенца.Друго не признава...
Бил е най-малкият в котилото,явно не се е хранил добре... много беше слаб миличкият.Явно и болестите...
Започвам да забелязвам,че козинката му,става хубава и блестяща...Пу,пу,пу...
Прекрасно,умно котараче,голям глезльо и голямо любовче...Ако е за спане, винаги идва да спим заедно.
Абе...любов...
Стискайте палци да е здрав,за да може накрая на месеца да се ваксинираме.
Дано сме дълги години живи и здрави и да се радваме един на друг.Страхотен приятел е.

# 154
Обикновено като купя котешка трева от зоомагазин ѝ се нахвърлят като нещо ново и интересно и си похапват, но аз не успявах досега да я поддържам жива за дълго. Може би твърде я поливах или пък недостатъчно. Този път вече няколко месеца оцелява, не знам какъв вид е точно, но е мекичка. Май си хапват от време на време, но не като в началото. Първия ден единият толкова яде от нея, че повърна на килима Laughing
Аз не съм сигурна, че е задължително да ядат трева, но на много котки им харесва. Ние нямаме проблеми с повръщане на косми, сигурно защото са с къса козина. Та и малцова паста не сме давали.
А пък по темата с другите видове зеленина... Моят Коко преди няколко дни си отмъкна стрък копър и половин час го разнася и игра. Мисля, че и похапна малко от него. Има голям интерес към плодове и зеленчуци с дръжки, но по-скоро защото стават за игра Grinning Миналата година, когато беше мъничък, не смеехме да оставим череши без надзор - веднага си отмъкваше и почваше да ги търкаля. Същото после и с гроздето...
Опитах се да кача клип как си играе с череши миналата година, не знам дали ще се вижда: https://vimeo.com/563036558
И вчера пак отмъкна една череша, така че в това отношение не се е променил Grinning

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 05:09 от Metonimia

# 155
  • София
Една котка тръгнала на път.

# 156
BalloonДобро утро от нас,с едногодишното коте:birthday:Balloon
Днес подновихме традицията-аз пия кафе,той мърка у мен.Вчера,когато си го взех ме беше позабравил.И май и къщата Simple Smile.След час се усети,че е живял някога тук Simple Smile
Показвам какъв плъх беше,когато го взехме и два месеца след това.
Вчера ми се видя отслабнал,днес на кастрацията ще видим колко тежи.

# 157
  • Варна
На моите котки сея жито. Кетя пасе и повръща, Ленка не е по тревата, много рядко яде. Бетито на свеки също не яде, като им ходим на гости гледам една саксия с избуяла трева, вкъщи това няма как да се случи, Кетя огризва стръкчетата, докато се появят. Но тя харесва всякаква трева, не съм срещала досега котки, които имат претенции. Опитвали ли сте да късате стръкчета от саксията и да им ги давате? Защото и Кетя понякога не ще да пасе директно, но ако накъсам листенца и ѝ ги подавам си ги хапва.
mariqivanova799,
малцовата паста е ок за котки, които я ядат. Моите не са от тях Mr. Green

# 158
  • Бургас
Месечинка виторога,моето е малко още за малцова паста,иначе съм купила.

red soul Simple Smile ❤️❤️❤️

Metonimia, ❤️❤️❤️,много е забавно как търкаля череши...

# 159
Честит Рожден Ден на Зак!

Жив, здрав, щастлив и игрив. Стискаме му палци за кастрацията.

Стискаме палци и лапички за всички котенца в темата, които имат нужда. Нека всичко е наред и бъдат живи, здравички и игриви.

На Мая и купувам семенца от зоомагазина, сея ги, тревичката бързо пониква и много и се услажда. Оня ден пак и взех и тия дни ще и засея. Пп Но аз и давам и гранули със съставки против космени топки, че сме дългокосмести, а сме големи чистници и голямо миене пада.

# 160
Честит рожден ден на Зак! Сега публично ще си призная, че той ми е любимеца от темата. И Васко. Явно си падам по тигровите. Между другото най не си падам по рижави, но такова ми се падна. Да е живо и здраво. Тая сутрин е игриви. Макар и хремаво. Може ли да му давам суров жълтък според вас?

# 161
  • София
Честит рожден на Заки, той с Пухичко са наборчета Two Hearts

# 162
Здраве, игри и обич за Зак. Стискаме палци за кастрацията

# 163
Зак, да си здрав! Очаквам с нетърпение да те видя накипрен с подаръка от сестра ти.

# 164
  • Бургас
Може ли да му давам суров жълтък според вас?
По-добре недей.
Особено когато е малко и болнаво.
Варено яйце не знам дали може,и аз щях да попитам...

Общи условия

Активация на акаунт