Бременна съм - а сега?

• 19 725
  • 419
  •   1
Отговори
# 75
Абе не можел отговорност да поеме, ама му се правело секс. Какво ти пука за другите, гледай само какво искаш ти.. Сега ти е време да раждаш, аз съм на твойте години с две вече. И защо мислиш, че ще си самотен родител?

# 76
Защото ще ! Ако няма мъж до нея..
Какво ще дойде после..няма как да го мисли сега..

# 77
  • Paris, France
Аз бях на 23 когато се сгодих и ожених и то само след седмица познанство, на другата година, два дни преди на навърша 24 станах мъжки баща, след година и 8 месеца ми се роди втория син... Та младежа ако е сериозен, би трябвало да си поеме отговорността, но пък сегашните мъже май не са такива, каквито бяхме ние тогава.

И единият ми дядо така, ама е било преди втората световна. Баща ми и свекърът, които са родени в началото на 30те на миналия век не са и помисляли за сватби и дете преди късните 20г. На около 28г са се оженили за пръв път.

А как успяхте да организирате сватба за седмица? Или само предложи брак, а се ожените след месеци?

# 78
Абе мъж нямало, айде. Поне издръжка ще дава, детето като се роди ще е на 25 г. Пък и защо да не вижда детето, вие толкова несериозни ли ги виждате тези мъже, да не ражда той... Щом може 3/4 дни седмично да е при нея, направо да се мести при нея, щом и парите не са проблем...

# 79
Дори и само за два месеца връзка,  ако беше някой идиот, простак,  ненормалник или неудачник,  все нещо щеше да лъсне. Явно е  нормален столичен студент. На 24 според мен е едва в началото на "мъжките" години,  вероятно новината ще му е първата сложна житейска ситуация с важни последствия от решението.
Има право да разбере възможно най-скоро за бременността. Така ще имате и по-спокойни условия за продуктивни разговори.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 00:03 от Обич Синеока

# 80
Аз бях на 23 когато се сгодих и ожених и то само след седмица познанство, на другата година, два дни преди на навърша 24 станах мъжки баща, след година и 8 месеца ми се роди втория син... Та младежа ако е сериозен, би трябвало да си поеме отговорността, но пък сегашните мъже май не са такива, каквито бяхме ние тогава.

А как успяхте да организирате сватба за седмица? Или само предложи брак, а се ожените след месеци?

Не четеш внимателно. Сгодихме се след седмица познанство, сватбата беше след 2-3 месеца. Всъщност годежа го организираха нейните родители в деня, в който се запознах с тях.
 Темата не е за мен, затова учтиво моля да не ми задавате въпроси, за да не ме принуждавате неучтиво да не отговарям.

# 81
Само не разбирам защо без да познавате никоя от страните веднага режисирахте някакъв филм на ужасите, в който бащата на момчето наема килър, за да очисти авторката в името на опазването на семейното имане? Да, едва ли е планирал на 24 да стане баща след два месеца познанство, но това не значи, че ще си духне под опашката и ще изчезне. Познавам мъже, които на тази възраст бяха готови за деца и си ги гледат, познавам и такива, които не бяха и пак си ги гледат, както и мъже в късните 30, които много искаха дете, ама като им се роди биха  отбой. Та възрастта не е гаранция за абсолютно нищо, нито наличието на някакви пари от собствен бизнес. Щом тя е решила, че ще го задържи, значи знае какво иска, а ако и бащата остане до нея, ще е чудесно. По-добре така, отколкото като някои дами, които не са готови за деца, но ползват способността си да раждат, само за да задържат някой мъж до себе си. Аз в ситуацията на авторката не бих се омъжила за момчето, дори да ми предложи, не и на този етап, защото не се знае после дали няма да се наложи да се развеждам, все пак се познават от два месеца. Нищо не им пречи да си гледат детето и без да се женят сега.

# 82
Да се включа и аз - станах баща на 25, като майката на детето ми беше на 27 тогава. И да - на тези години съвсем нормално се носи отговорност и се гледа бебе. Да допълня, че не е било преди Втората световна война Simple Smile))

# 83
Защо някои наричат мъж на 24 години "момче"?
Пожелавам късмет на авторката и чакам с нетърпение развръзката. Дано се получи.

# 84
Просто му кажи. Хареса ми идеята за хубава вечеря вкъщи, след което му съобщаваш какво е положението с чертичките. Аз лично не очаквам да плесне с ръцее, па да те прегърне, но има право и трябва да знае, а от там нататък ще решавате какво и що.
Ти в момента успяваш да се самоиздържаш и да плащаш за квартирата, нали така? Ако има помощ от него, би трябвало да свързваш двата края и след като се роди бебето.

П.П. Има в мен една малка доза скептицизъм, заради това, което пишеш, как неговите родители гледат детето на брат му... някак ми се струва, че хепи ендът за теб не е това, което ние тук предполагаме. Няма да доразвивам мисълта си, ти си знаеш какво ти е в главата и дано не съм права.

# 85
Щом си решила да си родиш детето, какво има да му мислиш? Казваш на приятеля си, после ще видим как ще е.

# 86
Вие не сте добре всичко тука, Тя самата го нарича МОМЧЕ?!  Горкият вече баща а дори не знае ... а вие тука сценарии правите как ще го приеме хахахах как може да се напиеш и да направиш дете на момче което дори не сте планирали и да му сервираш че го задържаш пък неговото мнение не те интересува Simple Smile И всички тук я подкрепяте а на него майната му , да на 24 години в днешно време не е като преди да поемат отговорност днешната младеж , Направо е противно голяма жена да тръгне да се занимава ( да се забавлява) с хлапак иху аху почивчици купони и бам дете хаха потресс и всички как говорите се едно това е най нормалното нещо което се случва хаха

# 87
Какъв хлапак на 24 години? Имам син на 20 и ако утре някоя жена е бременна от него, няма да тръгна да я изям с парцалите, понеже ще ми е ясно, че и той е участвал доброволно.

# 88
За детето голяма отговорност носи и мъжа. Хаха все едно не знае, ама айде ако се размине.

# 89
"Да направиш дете на момче".. не знам как става. На 24 години е достатъчно голям, за да носи отговорност за всичките си действия. Включително за това да бъде баща.

И не знам защо е толкова "противно" жената да е по-голяма? Тук е пълно с теми от момичета, които имат връзки с мъже с по 10-15-20 години по-големи от тях. Едното е приемливо, а другото не, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт