Бременна съм - а сега?

• 19 664
  • 419
  •   1
Отговори
# 180
Казах му, че ще отглеждам детето и няма да преча на образованието и кариерата му. Оттам той да решава. Виждам, че тези две неща са му приоритет в момента, а не бебе. Искам да го подкрепям, важен е за мен и искам да е спокоен.
Днес ми се обади да чуе как съм, не е говорил за виждане, но не се държеше лошо.

# 181
Цялата история е класически пример как една опитна жена "хваща" един неопитен мъж с най- стария номер на света. Интересно как ще се развият нещата.

# 182
Изглежда ще го бъде това семейство. Детето не пречи на мъжкото следване и кариера, а на женското. Щом това му е проблема няма драма. Просто повечето по отглеждането ще падне на теб и на бабите и дядовците. Стига те да не са някакви луди мафиоти, както писаха по-назад в темата.

# 183
Както се очакваше - застреляла си го от упор. Сега ще реанимира известно време и току-виж поомекнал малко.
Но за мен най-вероятният вариант на развитие е именно този - той ще свикне с идеята, ще припознае детето и ще плаща издръжка. Но няма да се включва активно в гледането, ще си гледа следването и кариерата, а голямата тежест ще падне върху теб. В началото ще идва от време на време само да му се радва, с годините като узрее е вероятно да разбере, че детето му е най-важното нещо и да участва активно в живота и възпитанието му. Поне това съм виждала нагледно около себе си.
Дали ще се съберете не знам обаче. По-вероятно е според мен междувременно да срещнете други, по-подходящи хора за себе си. По законите на Мърфи. За съжаление и това често съм го виждала.

# 184
  • Далече, далече
Цялата история е класически пример как една опитна жена "хваща" един неопитен мъж с най- стария номер на света. Интересно как ще се развият нещата.

Ако е Мамин златен и родителите му дърпат конците, може да й вгорчат живота.

# 185
Това може да стане с всеки мъж, на всяка възраст. Никой не е застрахован.

# 186
Аз всичко разбрах, само не и защо се е ядосал. На кого е ядосан? Нали той го е направил това дете?

# 187
Аз всичко разбрах, само не и защо се е ядосал. На кого е ядосан? Нали той го е направил това дете?
Според мен, се е ядосал на цялата ситуация и на развоя на събитията. Що пък точно на него, след един гаф, да му се налага да поема отговорност за дете. Първична, очаквана реакция. Щях да търся нещо гнило, ако беше рипнал от щастие.

# 188
Статистически погледнато има вероятност да се получат нещата. Ако направим така да се каже оценка на риска-  повечето създали семейства са имали 2-3 сериозни връзки+ още толкова несериозни, преди да срещнат половинката си. При авторката да речем са минали тези няколко връзки, при него обаче не са. И до тук шансовете да се получат е една на 7-8, т.е. 12-15%. Детето може леко да повдигне шансовете, но може и да има обратен ефект, понеже поставя нещата по друг начин, ако до момента са били само на ниво иху аху.
При това положение приемаме, че не променя вероятностите, така че шансовете им са около 15%. Предвид, че вече няма какво да губят, поне авторката, си заслужава да се опита.

# 189
поне не е попитал: "Сигурна ли си, че е от мен.." Grinning
не виждам любов в тази история.. жалко, че авторката има такива очаквания..

# 190
А как се очакваше че ще реагира, то беше повече от ясно че точно така , абе хора това да не ви е някакъв роман с щастлив край?! Какво и напълнихте главата на жената с празни приказки и надежди Simple Smile Толкова ли сте заблудени че момче на 24години в 21 век ще иска бебето и ще се радва и ще го приеме съвсем нормално ..

# 191
Всичко може на 24 г в 21 век. И да откаже, и да се разсърди, и да я напусне, и аборт да поиска, както и да приеме ситуацията частично, също и изцяло. Всичко зависи от човека. Примери в живота всякакви около нас.

# 192
  • Варна
Така е, въпросът е, че при такава неочаквана и непланирана бременност да се ядосаш при новината не те прави задължително кофти човек. Верно обратното щеше да е съмнително. Не че няма и такива хора, просто аз лично не останах с подобни очаквания от прочетеното дотук.

# 193
  • France
поне не е попитал: "Сигурна ли си, че е от мен.." Grinning
И аз това си го помислих. Нито е говорил за аборт. Явно момчето е свястно. Или много младо и още не може да проумнее какво му се случва.

# 194
  • Далече, далече
Трябва му време да се освести. Може и да започне да задава въпроси, както и да се опитва да се измъкне.

Общи условия

Активация на акаунт