Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 33 259
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някъде към 19 часа...

# 616
Когато известен брой родители вече ще са имунизирани....Joy

# 617
  • София
Или поне анестезирани. Joy

# 618
  • София
В петък в 19 искате групова проверка от заведение в центъра на София... Не искате ли само да се "дезинфекцираме"...

# 619
  • София
Имунизирани, под анестезия и дезинфекцирани... 😂
Има ли значение какво ще правим? 😂
Спокойна, спокойно, аз не съм се логвала в сайта на МОН. Ако и когато ме уведоми младежът, ще знам какво се е случило.
Днес направихме резервация за морето и съм доволна от живота. Нищо не може да ме бутне. 😂

# 620
  • София
Слънчева, вземи и моите деца на море...
Нещастна съм, исках да отидем от 26.06, а като гледам може да смогнем за 26.08...
Странна година...

# 621
  • София
Ааа, детето води преговори да ходи с приятели, но ако може датите да не съвпадат, за да може да дойде и с големите. 😂
Кой го е раждал това дете, не знам!
Аз не съм била толкова нахална. Даже хич!

# 622
  • София
Дидева, някак си си забранила личните съобщения.

# 623
Уведомиха ме от височайшо място. Отключих. Joy

# 624
  • София
Извинете ме за глупавия въпрос, но влезох в спор със синковеца относно избрания от него профил БЕЛ. Матурата по БЕЛ в 12 клас общовалидната ли ще бъде и за тези, избрали профил БЕЛ или по-сложна и съобразена с профила? Второто, което избра е география.

# 625
Задължителният ДЗИ по БЕЛ е върху ООП за всички. Има възможност да се положи допълнителен ДЗИ по БЕЛ ( от двата по желание) само ако ученикът го е изучавал  като профилиращ. Тогава ДЗИ ще е върху учебното съдържание от задължителните модули на ПП.

# 626
  • София
Благодаря много за инфото! А изпитът по БЕЛ за профилирани има ли по-голяма тежест от този върху ООП при кандидатстване за специалности, при които се изисква оценката от матурата по БЕЛ?

# 627
Е, това още никой не знае.

# 628
Дидева, аз нещо не разбрах. Ако не си изучавал математика и физика например, като профилиращи предмети, не можеш да се явиш на матури по тях, така ли ?

# 629
  • у дома
Дидева, аз нещо не разбрах. Ако не си изучавал математика и физика например, като профилиращи предмети, не можеш да се явиш на матури по тях, така ли ?
Не съм Дидева,ама да кажа...
Може,но на допълнително ДЗИ върху ООП 8-10 кл(за мат до 12 кл),а не върху ПП 11-12 кл
Първото ДЗИ е задължително  бел за всички,а второто ДЗИ задължително от ПП,а може по желание да се яви на трето или и четвърто ДЗИ и ако предмета не е ПП ДЗИ е върху ООП,но ако е от ПП ,нищо че е допълнително ДЗИ пак е от ПП/за последното се чудех скоро и питах Дидева

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 08:29 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт