Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 32 715
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз дадох честна пионерска, че няма да публикувам резултати, но ще кажа, че съм доволна... много доволна.
Диппомите се очертават скучни и те.
И аз 3 пъти четох резултатите за страната за да ги проумея. Cold Sweat Tragedy...

# 691
  • София
Мале, Биби ти си права че си изпълняваш честната пионерска, моят може да ми се сърди, че публикувам, ще взема да се редактирам, да не се сърди после

Това са оценки за ДО през годината, там където е било добре и резултатите са добри. Примерно в СМГ беше на ниво ДО и съответно и резултатите са добри, е и други фактори има, но водещо е ДО.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 15:06 от bora

# 692
  • София
Аз съм доволна. Само не разбирам какво има да анализират. С един аршин мерят и обикновени училища, математически и езикови. Ела ме ритни, особено по математика.
Аз като Санака съм много щастлива с две годишни оценки по география и бел. И по двата предмета положи големи усилия. Оцениха го и съм щастлива.

# 693
  • София
В класа на набора се носел слух точно за използване на "четвъртокласната" скала.
На така лесното БЕЛ има 35т (70%). По мат не е решил последната задача, нямал време. Резултатът е като за някой, който няма да учи профил мат - 40т , 80% (чак ме е срам да кажа). Били две петици, значи нищо драматично нямало да стане с годишния успех по тези два предмета, дори и някой да иска да ги нанесе като текущи оценки. По мат още не е оформен, така че може да се чакат резултати. (Само не знам как успява един ден да реши класно за 6, а след 2 дни да не успее да реши уж по-лесното НВО. Т.е. знам, де, липсва тренинг, решаване на задачи. Не става само със "схванах го", трябва си практика).

# 694
  • София
Мале, Биби ти си права че си изпълняваш честната пионерска, моят може да ми се сърди, че публикувам, ще взема да се редактирам, да не се сърди после
О,да. Те четат тук чат-пат, но не заради това - просто, ако аз не съм честна, и те няма да са.

# 695
  • Wonderland
Моичкият е проспал математиката. По БЕЛ е надхвърлил очакванията ми. Явно наистина е била лесна матурата. Къде четете обобщени данни за НВОто? В нашето РИО няма нищо.

# 696
  • София
Нашият клас е под 20 т по мат.
По БЕЛ - дъщерята ги е докарала 30т.

# 697
Аз казах "абе важно е да сме живи и здрави" на 43т. по БЕЛ и 49т. по математика, ама май трябва да преосмисля и да се извиня:rolling_eyes:

# 698
На база на общата картинка по мат., трябва да съм доволна от представянето на щерката (генетично нематематически ориентирана Joy).
Трудно ли е било НВО-то по този предмет? Учудена съм, че има само 29 деца с максимални точки за цялата страна.
По БЕЛ е с 82%, поне тяхната българичка да си отдъхне, че се беше пренавила.

Иначе учителят по математика последно твърдял, че ще им вписва резултатите като входно за 11 ти клас. Rolling Eyes

# 699
  • София
С извинение за намесата ми в темата ви, ама ако масово учителите тръгнат да нанасят оценки, базирани на НВО (неизвестно как преизчислени от точки/проценти), предвиждам също такъв масов отлив на явили се на НВО през следващата година.

# 700
  • София
При нас отдавна са оформени по мат, по бел също вече са оформени.
Но пък и никога, и никой, не им е казвал, че ще използва тези резултати някъде, нито пък е имало специална подготовка в училище за тези изпити.

# 701
99, 99% съм сигурна, че допустимите стойности на Х и У от 16. задача са причината за липса на повече максимални резултати.

# 702
  • София
99, 99% съм сигурна, че допустимите стойности на Х и У от 16. задача са причината за липса на повече максимални резултати.
И  не само. Липсата на доказателства на ОЗ за ъгъла между ъглополовящите,  което е супер тъпо, защото това са ученици 10 клас, не 7 клас.

# 703
  • София
При нас виси само Историята, но там има стара драма. Всичко друго е готово от понеделник - вторник.
А, и тя е готова. Много съм доволна от общия успех - май е най-висок от 5 клас насам. Simple Smile

# 704
  • София
С извинение за намесата ми в темата ви, ама ако масово учителите тръгнат да нанасят оценки, базирани на НВО (неизвестно как преизчислени от точки/проценти), предвиждам също такъв масов отлив на явили се на НВО през следващата година.
Причините, поради които синът ми реши да отиде бяха две:
за БЕЛ - да е в общия кюп с всички и да може да се вълнува с тях! Joy
за мат - някак се чувстваше длъжен да го направи, така и не разбрах докрай съображенията му. Един вид благодарност или не знам какво, към хора, които вярват в него, в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт