На море в Турция - Тема 71

• 73 478
  • 813
  •   1
Отговори
# 555
И ние тръпнем в очакване. Платили сме и дано да не минат в червената зона.

# 556
Ние пътувах ме края на май началото на юни и тогава ако не се лъжа половината области бяха в червеното,не се притеснихме и за секунда и тръгнахме. Страхотно изкарахме и честно казано бих повторил пак Simple Smile
П.С. не се отказвайте,пътувайте,ще останете доволни със сигурност и най-вече не отивайте с мисълта че ще се заразите там и ще стане..........

# 557
  • София
Току що ми каза колега, че се препоръчва да не се пътува в Турция и Гърция.
https://nova.bg/news/view/2021/08/04/335724/%D0%BC%D0%B7-%D0%BD% … 0%B8%D0%BD%D0%B0/
Деба и гадорията

# 558
  • Пловдив
Започна се пак.Тези дни сигурно ще влязат в червената зона.

# 559
На нас утре ни е последен срок за доплащане, и съм решил да отиваме тази година. Правим си тестове - ПСР или антигенен и отиваме. От 25-ти сме на Кушадасъ, но ще тръгнем на 24-ти сутринта - междинна нощувка в Бандирма и сутринта за Кушадасъ.

# 560
И ние сме за началото на Септември и трябва да доплащане тези дни. И ние се чудим какво да правим. Както вървят нещата и ние и Турция ще влезем в червена зона до тогава. При тази ситуация нещата стават доста по-сложни доколкото знам се правят само ПСР тестове и на отиване и на връщане независимо дали имаш сертификат за ваксина или преболедуване. Освен, че се дават още едни пари шанса и някой да излезе полужителен е 50:50.

# 561
  • Пловдив
Аз тази година съм си много доволна от морето в България .За догодина ще го мислим.Живи и здрави само.Поне успях да си използвам парите от агенциите.

# 562
  • с трима мъже :)
Да, и ние слушаме в момента новините. Препоръчват да не се пътува, заради ковид. Дано се запази положението до почивката, но както е тръгнало. Ние ще ходим, определено. Сега съжалявам много, дето не си отидохме на 17 юли, както беше закована датата миналата година. Тогава си беше най-хубаво да си идем, но каквото е рекъл Господ, ние не се отказваме. Платила съм януари месец, 2020. Вече 2 години се точа на тази почивка.

Иначе, да, в БГ ходим всяка година за някой и друг ден. Винаги в Несебър. Нямам как да взема отпуск, иначе още на 14 ще отида в Несебър за някой и друг ден, пък с Турция, после, каквото стане. Но в работата нямам заместник. В БГ, за парите които плащам, също си ми харесва.

# 563
  • София
Ние миналата година ходихме в Турция през август неваксинирани и всичко беше много добре.Бяха взети всички противоепидемични мерки от страна на турците.Сега сме ваксинирани и не се и колебаем дали да отидем.Само да сме живи и здрави до 27-ми август.

# 564
  • Варна
Аз утре ще платя една шопинг екскурзия за 13-15 август. С ваксина съм, искам да се разходя.

# 565
  • Пловдив
Ако някоя от двете страни влезе в червената зона вярно ли е че ваксини не се признават а само ПСР тест?

# 566
  • Някъде в Европа...
Ако някоя от двете страни влезе в червената зона вярно ли е че ваксини не се признават а само ПСР тест?
Даже и да си с ваксина, пак правиш ПСР...което естествено обезсмисля ваксинирането ако е само заради пътуване направено...

# 567
  • Варна
Даже и да си с ваксина, пак правиш ПСР...което естествено обезсмисля ваксинирането ако е само заради пътуване направено...
А за влизане в Турция , турците ПСР ли ще искат, ако са в червената зона или антигенен тест ?

# 568
  • Някъде в Европа...
А за влизане в Турция , турците ПСР ли ще искат, ако са в червената зона или антигенен тест ?
Това вече не знам...Ердоган ще каже..но не би трябвало..Бг не е в червена зона, че да има рестрикции от страна на турците към нас като влизащи...

# 569
Миналата година пътувахме за Турция в пика на болните тук-средата на октомври. Толкова бях шашната, че носех 5 кг лекарства, бях измислила как да се връщаме по спушност с рент-а-кар до Бг, ако нещо се случи, тресяха ме страшни нерви. Бях готова да се върнем от летището. Добре, че мъжът ме беше със здрави нерви. Пътувахме, беше прекрасна почивка. Тази година същото сме планирали за октомври. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт