На море в Турция - Тема 71

• 73 579
  • 813
  •   1
Отговори
# 165
Рали, моля за помощ.
В системата задавам ЕГН,  преболедувал и тел. номер. Срещу тел. номер излиза - изпрати код и .......запецва. Не ме пуска да продължа?
Какво не правя както трябва?
Обадете се в РЗИ, аз взех от сайта им телефона, и вижте кой номер е въведен, при мен беше стационарен /лежала съм в болница/ нямаш общ ос мен, дадох моя номер и служителката го въведе, и след минута извадих сертификата.

# 166
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Благодаря на Рали и Елизабет. Оправих се!

# 167
  • София
Ние пътуваме утре. Двамата със съпруга ми сме със сертификат. Мисля да направя   на детето антугенен тест. Като гледам е изчезнала опцията "без тест, ако родителите отговарят на условията ". Не ми се рискува да ни върнат.

# 168
Ние пътуваме утре. Двамата със съпруга ми сме със сертификат. Мисля да направя   на детето антугенен тест. Като гледам е изчезнала опцията "без тест, ако родителите отговарят на условията ". Не ми се рискува да ни върнат.
Ще съм благодарна ако напишеш дали са ви искали тест.

# 169
Ние пътуваме утре. Двамата със съпруга ми сме със сертификат. Мисля да направя   на детето антугенен тест. Като гледам е изчезнала опцията "без тест, ако родителите отговарят на условията ". Не ми се рискува да ни върнат.
Ще съм благодарна ако напишеш дали са ви искали тест.
И аз чакам
Преси 2-3 дена се обадих в една агенция да попитам как се минава границата.Казаха ,че дете 10-годишно с двама ваксинирани родители не търсят тест.Сега съм пред дилема,да правя или да не правя тест на детето.Ще чакам отговор и аз
Току Що говорих със служител на КПП ,беше много любезен,човека каза ,че за деца ваксинирани родители е без антигенен тест,но вчера са върнали едно семейство ,така че неговият съвет е да си направите на детето антигенен тест.
Направо съм учудена колко беше любезен човека,аз се обадих ма стационарен телефон,веднага ми вдигнаха ,първо каза че трябва тест .После ме набра на дсм  да ми каже ,че е говорил с дежурен офицер,който му е казал,че изискването е отпаднало,но неговият съвет е да се прави към този момент тест

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 22:22 от MG18

# 170
  • с трима мъже :)
Привет. Ние се чудим къде да се отбиваме и какво да си организираме. Мъжът ми търси исторически места, мислим пак да си посетим Ефес, този път спокойно, и да спим в Селчук.
Още един ден ни се иска някъде да се помотаме, но къде? Без басейни и морета, просто екскурзия и ходене.

И м/у другото, ми препоръчаха и забавление (преди да се настаним в хотела, става въпрос):

https://thelandoflegendsthemepark.com/en/?fbclid=IwAR1PQQQv1kB3u … g4f80eYvJ5ozwnjlE

Някой бил ли е тук?

# 171
Привет. Ние се чудим къде да се отбиваме и какво да си организираме. Мъжът ми търси исторически места, мислим пак да си посетим Ефес, този път спокойно, и да спим в Селчук.
Още един ден ни се иска някъде да се помотаме, но къде? Без басейни и морета, просто екскурзия и ходене.

Ако иде реч за пътя между Селчук и Анталия и ви е интересно, може да наминете към Памуккале. Обаче ще е голяма жега там. Ние бяхме ноември и се ядваше.
Наоколо има друго място с термални извори и хотели - Karahayıt.

# 172
  • с трима мъже :)
Там бяхме 2019 (Памуккале).

# 173
около Селчук има къде да се отиде --има едно село Шириндже -направено като турситическа атракция доста запазено --нещо като нашето Арбанаси.
има хубав музий на локомотивите ако ви е интересно --и той е наблизо.  предполагм крепостта в селчук сте я посетили, ако не сте и тя си заслужава.
по пътя към Селчук може да стпрете в Троя --там може да не спите, а просто по път да разгледате.
В Измир знам че има доста добра зологическа градина ако сте с малки деца и им е интересно.

# 174
  • София
Здравейте,
Ще споделя дали са ни проверили за тест на детето.
Пътуваме късно довечера.

# 175
Здравейте,
Пътуваме късно довечера.
Ще чакаме.Вие със собствен превоз ли сте

# 176
  • София
Здравейте,
Пътуваме късно довечера.
Ще чакаме.Вие със собствен превоз ли сте
Да.

# 177
Току що говорих с консулската служба в Пловдив, дамата каза, че всичко като условия е както в началото на месеца и те нови указания не са получавали. Така, че според нея не трябва да има проблем дете да мине без тест с двама родители със сертификати.
Камчето, много ще съм благодарна, ако споделиш дали е бил нужен все пак.

# 178
Току що говорих с консулската служба в Пловдив, дамата каза, че всичко като условия е както в началото на месеца и те нови указания не са получавали. Така, че според нея не трябва да има проблем дете да мине без тест с двама родители със сертификати.
Камчето, много ще съм благодарна, ако споделиш дали е бил нужен все пак.
Ей това ме побърква ,от МВнР казват ,че са го и написали даже -ПСР,антигенен или сертификат,за дете антигенен или ПСР.От ТА казват без антигенен,от консулство друго,КПП друго.Направихме антигенен ,па да видим

# 179
  • София
около Селчук има къде да се отиде --има едно село Шириндже -направено като турситическа атракция доста запазено --нещо като нашето Арбанаси.
има хубав музий на локомотивите ако ви е интересно --и той е наблизо.  предполагм крепостта в селчук сте я посетили, ако не сте и тя си заслужава.
по пътя към Селчук може да стпрете в Троя --там може да не спите, а просто по път да разгледате.
В Измир знам че има доста добра зологическа градина ако сте с малки деца и им е интересно.

Може ли малко повече подробности за този музей на локомотивите?

Общи условия

Активация на акаунт