На море в Турция - Тема 71

• 73 510
  • 813
  •   1
Отговори
# 540
  • на Мелмак
Силиври, може да разгледате.

# 541
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, имам нужда от помощ, някой който е в Турция и говори турски език опитвам се да си потвърдя една резервация (името на хотела е сменено и искам да потвърдя с новите собственици валидността на резервацията), но от хотела не могат да намерят човек който знае английски и вече 2 дни безрезултатно се опитвам да се разбера с тях, а уж са голяма верига. Ако има някой, който може да помогне нека ми пише на лично. Благодаря много.

# 542
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ, някой който е в Турция и говори турски език опитвам се да си потвърдя една резервация (името на хотела е сменено и искам да потвърдя с новите собственици валидността на резервацията), но от хотела не могат да намерят човек който знае английски и вече 2 дни безрезултатно се опитвам да се разбера с тях, а уж са голяма верига. Ако има някой, който може да помогне нека ми пише на лично. Благодаря много.

Виж на първа страница телефона на Халим, вайбъри ала бала....на първа обаче май има линк към предната тема и трябва първо него да цъкнеш и тогава първа страница от предната тема.

ЕДИТ: Телефон на Халим - +90555 5587775 сигурно е Турски, ще ти съдерат кожата, та по-добре с вайбър го намери

# 543
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря успях да намеря телефон и да се свържа с рецепцията на хотела и се разбрах. Още не мога да си обясня как във верига Кристал не намерих един, който да се занимава с резервации и да знае английски Simple Smile

# 544
Здравейте, в края на август трябва да пътуваме за Алания, още не съм платила цялата сума, чудим се какво да правим, бройките и тук и в Турция на Ковид болните се увеличават, а и тези пожари също ме притесняват. Вие какво решихте, ще пътувате ли за почивка там?

# 545
  • София
Здравейте, в края на август трябва да пътуваме за Алания, още не съм платила цялата сума, чудим се какво да правим, бройките и тук и в Турция на Ковид болните се увеличават, а и тези пожари също ме притесняват. Вие какво решихте, ще пътувате ли за почивка там?
Аз съм за началото на септември. Засега съм решила да доплащам. Дано мога да мина само със сертификат , без ПСР .

# 546
  • Където морето целува небето...
Проверете си добре нещата преди да платите! Какво би се случило, ако има невъзможност за пътуване (по една или друга причина) и какво би покрила евентуална застраховка при отмяна на пътуването, дали се включва Ковид.

# 547
  • София

Е кой може да ти каже? Аз поне не бих се чудил, тръгвам. Стига и жената да не я хване шубето като миналата година. Сега съм от 17.09 силно се надявам да се уталожи обстановката дотогава.

# 548
  • София

Аз съм за началото на септември. Засега съм решила да доплащам. Дано мога да мина само със сертификат , без ПСР .
В защо да не може? Досега се лутах из сайтовете на Мвнр, турското посолство и Единния информационен портал и доколкото разбрах
За влизане в Турция - може само със сертификат без PCR тест
За влизане в България - също, защото Турция засега е в оранжева зона. Да се молим да не влезе в червената.
Поправете ме, ако греша!
Аз също ще пътувам в началото на септември със собствен транспорт до Истанбул и после самолет до Анталия. Доколкото разбирам, трябва да се снабдя с HES.
Знаете ли дали някъде на КПП Капитан Андреев продават техните винетки? Ще пътувам през нощта и не знам дали до Истанбул някъде ще има отворен пункт?

# 549
Ние вчера доплатихме за пътуване на 27 август с автобус. Само се моля България или Турция да не влязат в червената зона.

# 550
  • с трима мъже :)
Ние се настаняваме в хотела на 28 август (Алания).
На 25 тръгваме от БГ, ще минем през Ефес, спане в Селчук, после Шириндже и честно казано още нищо не зная - мъжът ми уж правеше някакъв график (програма), ама и той като мене - забием в работата и не можем да вдигнем глави. Ще го мислим дори да е в последния момент (екскурзийките визирам). Но да - ще пътуваме, НЕ отлагаме нищо. В най-лошия случай може да отпадне някоя екскурзия, но аз не мисля тия пожари да горят до 25 АВГ. Ще е твърде дълго.

# 551
  • Стара Загора
И аз точно потвърдих за началото на септември за Аквасис.
Не мисля да се отказвам, дано е наред всичко.

# 552
На 21.08 летим за Алания. Не мисля да отлагам. Дано всичко да бъде наред!

# 553
  • Някъде в Европа...
Как ви завиждам на всички, които ще заминавате...
И аз така края на юни си казах - тръгваме, пък каквото ще да става...На място се убедих, че изключая рестрикциите по хотелите с храненето и тогава, все още, бедната анимация, всичко си бе по старому - даже и нахалните рускоговорящи 😃

# 554
Благодаря на всички за споделеното! Да, засега Турция не в червената зона и не е необходим PSR тест, но тази неизвестност ме побърква! Имаме още малко време да решим.

Общи условия

Активация на акаунт