Отчет на набор 2003 - 3

• 15 083
  • 330
  •   1
Отговори
# 210
chibi,много благодаря!  cook

# 211
Пеперуна, честито на патеричка и от мен! Да си здрава и усмихната ти пожелавам!  bouquet

Аз също съм на вълна рожден ден, в петък ще празнуваме в градината, а в събота вкъщи с бабите и дядовците. Леко ме притеснява, че пак му се позапушва нослето нощем последните дни, смени си гласа, дано да държи фронта.
В четвъртък имат куклен театър в градината.

# 212
  • София
Пеперуна, честит рожден ден на патерици и от мен  bouquet
Аз съм малко болна, даже не малко, ама поне Таня е здрава и е на градина, а аз си се лекувам вкъщи. Миналият четвъртък ходих на открит урок в градината - беше страхотно - децата пяха, танцуваха и накрая правиха апликации върху цветни листчета.  Simple Smile С нетърпение чакам следващия открит урок  Heart Eyes
За заспиването вечер и при нас е голяма борба - от 9 до 10 обаче обикновено е приключила. Спи си сама в стаята, като по някога се събужда посреднощ или рано сутрин и си се домъква при нас на спалнята с някоя играчка и си доспива  Simple Smile Сутрин естествено едвам я събуждам.
Нощният памперс няма изгледи да го махнем скоро - много е пълен сутрин.
Ами това е от нас   bouquet

# 213
Мамчета,благодаря ви!   bouquet

Аз миналата седмица си бях вкъщи-Калин се разболя-повръщане,диария,температура...оправи се за 5 дена и нощес му протече носа,почна да кашля...сега сме в офиса двамата...Кога ли шефката ще ми каже да си събирам багажа... ooooh!

Jutoo и при нас така с нощния памперс...напролет дано да понамалят пишкането...не че ме притеснява де  Whistling

# 214
Честита нова темичка...  bouquet.
Да са ни живи и здрави сладурчетата...... Hug

# 215
  • София
Наборчета, заповядайте на Коледния купон да се веселим заедно.

# 216
  • София
Наборчета, заповядайте на Коледния купон да се веселим заедно.
Много ми се искаше да дойдем, обаче още незнаем дали ще бъдем в София. Като го решим и ако може в последния момент ще се запишем.

# 217
И аз се записвам!
И ние имаме проблем със заспиването! Rolling Eyes
Не относно часа или дали да ляга,ами как заспива... Не мога да го науча да заспива сам, иска все мама да е при него и да гушка, ако не съм там просто не заспива, дори и да е баща си Sad. Направо не знам какво да правя!!! За сега само майка ми успява да го приспи бързо и лесно -  с една приказка и хайде заспал. Може би проблема е че спи в спалнята, при нас, но няма как да го отделим. Надявам се като се изнесем в новото жилище и вече има стая да започне да заспива сам, надявам се ....

# 218
  • София
И ние имахме такъв проблем докато аз не влязох в болница и тя нямаше друг изобр, освен да я приспива баща и. Той я слага, разказва приказка, дава вода-сок и я оставя сама в стаята. Най-много да се сети нещо и да стане от леглото, но вика от вратата, не идва при нас.
Малко постоянство трябва и става   bouquet

# 219
Сега да ви се оплача малко Confused
Снощи в градината някое детенце (той така казва) го тряснало по главата с един камион. Явно го е заболяло, защото започнал да плаче, а госпожата, която е новобранец в градината нищо не разбрала и не видяла (това за нея е друг въпрос, не съм само аз тази, която се оплаква от отношението и некомпетентността й  #Cussing out). Дотук добре, ама прибирайки се в къщи с баща си, на моя малчо му станало лошо и като се прибрали заспал в скута на баща му  ooooh!. Знам, че след удар не е хубаво децата да са в унес. Веднага посещение в Пирогов, малкия реве истерично, всички ни гледат странно, защото не мога да обясня на 3 годишно дете, че рентгеновата снимка не боли и че няма страшно...абе някаква лудница настава. Той в истерия, аз не мога да го удържа, баща му - и той шашнат Tired Слава богу Praynig - нищо нямаше на главата, но съм ядосана от факта, че госпожицата в градината не е разбрала нищо. Верно, че децата се удрят и неволно и нарочно, но тя никога нищо не вижда...
Сутринта мъжо й е казал, че сме били в Пирогов и да е по-наблюдателна, но да видим...при следващ гаф, АЗ ще отида (нарочно не го направих сутринта, че много й бях набрала) и ще има голяма разправия. Олекна ми Confused
Благодаря, че ме изслушахте (прочетохте) Hug

# 220
Ох, радвам се, че малчо е добре и тази сутрин е отишъл на градинка. Наистина тази госпожица трябва да бъде по-внимателна и наблюдателна какво правят децата!!!   Peace

# 221
Здравейте, Стелина много неприятна случка. Добре, че сте го завели в Пирогов и е прегледан. Хич не се учудвам на вашата госпожа, една от нашите не го била забелязала с 39 гр температура  Crazy. Пък такива удари и драсканици въобще не ги докладват и обясняват на родителите даже. Веднъж са ми казали и и то защото имаше прехапана устна и много си личеше.
А да ви питам във вашите групи запасват ли ги? Моето дете го вземам всеки ден разпасано и като направих опит да говоря по темата - трябвало да се учат сами да се обличат и толкова. Аз го уча, но въпреки това не се справя добре още. Говорила съм и с други родители от трите ни първи групи в градината- навсякъде поколението ходи разпасано  Laughing

# 222
Разпасано е поколението и то постоянно. Това е най-малкия проблем. Облича се сам моя синковец, ама запасването му се опъва...и така си стои разгащен цял ден сигурно  #Crazy

# 223
Стелина, радвам се, че е добре детенцето.
Памполина, Румен също ходи разпасан. Понякога панталона или чорапите са му наопаки. Вчера даже обувките си беше разменил.  Аз лично не виждам проблем, че госпожата не е забелязала, даже не го коментирам. Все пак са над двадесет деца.... напълно я разбират. Няма как физически да смогне да ги облича и проверява. Тя самата ми е казвала, че следобяд например има една леля на двете групи. И ако лелята е слязла в другата група няма как госпожата да остави 20 деца и да отиде с моето до тоалетната, за да му избърше дупето и да му оправи кръста.....
Не искам да се заформя поредния спор по въпроса, но наистина  помислете, госпожите също са хора и нямат свръх възможности.
Със сигурност има и изключения, но аз към нашите госпожи нямам забележки и мисля, че си вършат работата перфектно, въпреки незабелязването на горните неща Simple Smile

# 224
stellina  добре че сте се разминали само с уплахата - и тя не е малко!!! Аз също не мога да разбера как така НЕ МОГАТ тия госпожи да ги гледат децата, да ги запасват, а други могат! В нашата група при едната учителка стават инциденти,а при другата не - как е възможно това!? Просто една го кара през просото и хич не я интересуват децата. На мен ми е ясно че няма как да следи дали всяко дете си обуло чорапите правилно и дали се е запасало, но щом едната може защо да не може и другата? А в нашата група какво стана, направо съм в шок и само се радвам че не е бил моят син - две деца се хващат и излизат от детската градина, и да отидат в близкото магазинче за дъвки  Rolling Eyes , а от госпожата няма и следа. Добре че продавачката ги задържала докато дошла леличката, ама не стига това,ами че и ние майките - включително и майките на двамата пакостника, научаваме от продавачката, а не от госпожата  Rolling Eyes Нямам думи!!! Добре че нищо лошо не се е случило  Praynig
Май по добре трябва да се подбира персонала в детските градини и да се по увеличи малко, вкрайна сметка наистина по една учителка и една леличка на 20 - 30 хлапета ми се вижда малко.

Общи условия

Активация на акаунт