Отчет на набор 2003 - 3

• 15 082
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
Всичко си е до желанието за работа на госпожите и лелките.  Моят дребосък не можеше в да се облича и съблича сам, като тръгна наградина и не съм го намирала разпасан или неопреоблечен. Вече може да се справя изцяло сам и заслугата е изцяло тяхната!!!  Peace

# 226

Просто една го кара през просото и хич не я интересуват децата. На мен ми е ясно че няма как да следи дали всяко дете си обуло чорапите правилно и дали се е запасало, но щом едната може защо да не може и другата?

Да, точно в това е проблема. Сутрин е едно, след обяд съвсем различно. Новите ще се научат, но патят децата. Нямам нищо против никой от градината. Не съм от родителите, които се хващат за всичко. Естествено е да са палави, да се удрят и да не могат да ги виждат постоянно и през цялото време. В яслата никакви проблеми или инциденти не е имало поне при нас, но сега като видя въпросната госпожица и тръпки ме побиват. Не ги извеждаше навън, защото били палави и не я слушали, крещи истерично (чувала съм я)..просто децата нямат респекта, който изпитват към госпожата от другата смяна и си правят каквото искат  Thinking.

А това, че децата са проявили такава инициатива с ходене до близкото магазинче направо ме уби  Shocked

# 227
  • Бу-у-урга-а-ас
Нашите госпожи, да са ни живи и здрави, са невероятни. Децата са винаги с издухани носове, измити и запасани, даже много повече отколкото аз го запасвам. Толкова съм им благодарна, че цял живот ще ги поменувам с добро.
Сега ходя като ресурсен учител в бившата градина на Крис, където ходи само един месец и съм втрещена от безхаберието и непукизма на жените, които наричат себе си педагожки.

Крис не е добре. Майка ми дойде, за да го гледа в къщи. Със сигурност няма да се присъединим към Коледния празник, защото сме канени на друго парти, а и тогава ще правим Рождения ден на Кристиян. Резервирах Слон Балон.

# 228
  • София
 Нашият малчо е 3 седмици в къщи. Две от тях на антибиотици. Сега направо се ужасявам, че като тръгне в понеделник и пак ще се разболее. Децата вече не смеят да се изкашлят, явно ги плаша с ужасената физиономия, която вече правя като чуя кашлица.
А така ми се иска да е здрав за коледните тържества и снимането за календарите.

Наскоро бях споделила, че Люби не може да се съблича и облича изцяло сам. Бях го оставила на сестра ми да го гледа два дни и тя ми каза, че се е съблякъл и облякъл съвсем сам и дори си е сгънал дрехите и си е сложил чорапите в пантофите преди да заспи.
 Явно "повредата е в моя телевизор" - никога при мен не е правил така, а аз си мислех, че не го глезя чак толкова  Embarassed

# 229

Дано да оздравява по-бързо малкото човече и никакви лекарства повече

...че се е съблякъл и облякъл съвсем сам и дори си е сгънал дрехите и си е сложил чорапите в пантофите преди да заспи.
 Явно "повредата е в моя телевизор" - никога при мен не е правил така, а аз си мислех, че не го глезя чак толкова  Embarassed

А това явно всички го упражняват...и ние с чорапите в пантофите Joy

# 230
Болни сме от ШАРКА.
Върнаха ни от детската градина. Не стога това ами и баща му и кака му не са я карали.
Сега се чудя кой от големите първи ще се разболее Thinking
А малкия се е разлудувал , все едно че нищо му няма. Кажете какво да очаквам ?

# 231
Деси, от коя шарка е болен - варицела ли? В коя градина сте? Да очаквам ли скоро вълната и при нас? Laughing

# 232
  • Варна
Ох, настръхвам при мисълта за шарките, защото аз не съм ги карала и не знам ако прихвана от щерката как ще я карам!!
Деси, в коя градина е малкия?

# 233
Болен е он варицела. Ходим в ОДЗ № 8 Христо Ботев. Вчера махнаха карантината- уж беше преминала , а днас моя син и едно момиченце са болни.
А  аз вчера се зарадвах , че нас не ни хвана ......

# 234
Момичета, във вашата градина карат ли ви да попълвате декларация за трудов стаж? Shocked Днес видях едни такива листчета на гардеробчетата на децата.
Иначе моят рожденик влезе усмихнат, щял да почерпи с "байбони" децата Laughing

# 235
  • София
 Честит рожденник Памполина! Да ти е жив и здрав и само да Ви радва!

Не са ни карали да попълваме такива неща, дори идея не ми идва за какво може да са нужни тези данни и то в детска градина.

И в нашата детска имаше варицела.
Моите деца не са карали нито една шарка(а щерката е вече почти на 7), само аз ли съм лудата майка, която иска децата й да изкарат шарките като малки и после да не ме изненадват в най-неподходящи моменти и да ми отсъстват от училище.

# 236
  • София
Честит ти рожденник Памполина!
Много усмивки и безгрижно детство    bouquet

# 237
  • Варна
Честит рожденик, Памполина! Много усмивки му пожелаваме!
На въпроса ти - не, не са ни карали да попълваме такава декларация.
Моят въпрос обаче е, как ще се организират вашите ДГ по празниците, в смисъл почивни/работни дни и сборни групи.
В нашата ДГ се организира такава сборна, която се плаща допълнително за дните между празниците и първите след НГ. Навсякъде ли е така?

# 238
Благодаря за пожеланията, момичета!  bouquet bowuu
За почивните дни между Коледа и Нова Година, после и ваканцията до 7 януари писахме дали ще посещават в един списък. Нищо не са казвали за допълнително заплащане. Групата сигурно ще е сборна естествено, като гледах списъка повечето деца няма да бъдат тогава на градина.

# 239

newsm59Честито на рожденника и от мен! newsm59

Да расте жив и здрав и да само да ви радва Peace

По въпроса - в нашата градина все още нищо не са казали. Дали да не попитам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт