Отчет на набор 2003 - 3

• 15 077
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
Болен е он варицела. Ходим в ОДЗ № 8 Христо Ботев. Вчера махнаха карантината- уж беше преминала , а днас моя син и едно момиченце са болни.
А  аз вчера се зарадвах , че нас не ни хвана ......
Варицела е хубаво да изкара, Габи я кара още в яслата, не се притеснявай за вас, и мъжът ми не я беше карал, но не се разболя. Божа работа. Дано да ви е силен имунитета, че възрастни я карат много зле.
Габи пък е със скарлатина, до понеделник сме в карантина, но е много добре и смятам вторник да я пускам.
памполина, честит ти рожденник, да тие жив и здрав

# 241
  • София
Честит рожденник, Памполина!

Да ти е живо и здраво детенцето! Да бъде много щастливо и да направи и теб много щастлива!

# 242
Честит рожденник, Памполина!

Да ти е живо и здраво детенцето! Да бъде много щастливо и да направи и теб много щастлива!
И от мен!!!!  bouquet

# 243
  • в края на града
Честит рожден ден на Съни! Много щастие, здраве, късмет и безгрижно детство му желаем с Яни. Весел празник, Памполина  Simple Smile

# 244
  • Варна
ЧРД на Съни!

Бъдете здрави и весели!
  Wink

# 245
Четох, четох, ама пак не мога да се справя с тази пуста агресия! Не знам какво да правя,направо ме полудява и го прави когато сме двамата иначе е света вода не напита, самата скромност... Rolling Eyes Останем ли на саме направо се чуди каква беля по напред направи и ако му кажа някаква забележка да ме удари. През седмицата за два дена беше в моите родители и като се върна му бях направила изненада - еленчето Рудолф, от хартия, с шапка, ботушки и всичките му екстри. Цял ден си бях играла. Като го видя първоначално го гушна и много му се зарадва,а после го хвърли,стъпка и го разкъса, колкото и да се опивах да го спра не успях, а като приключи с него ме погна мен да ме шамаросва!!!Направо ме хвърли в шок! Хванах му ръцете,а той с крака започна да рита... Tired Направо не знам как да реагирам! Пробвах с това да му обясня, да му се скарам,оставях го в спалнята сам за да размисли и никакъв ефект. Виж баща му като разбра и като го наказа в спалнята да стой,като се разрева , ама не излезе, там стоя докато не го извиках ме за вечеря, но баща му си е в къщи само късно вечер и понякога през почивните дни е свободен,но не винаги. Двамата се справят, но как аз да се справям!? Отказва ми да спи,освен ако не легна с пижамата и аз да спя.Стой и ме гледа с отворени очи, дали чета приказка или не няма значение. Преди прочитам една приказка и по средата и той вече е заспал,ама сега не. Циркове, номера... Сега съм го оставила сам в леглото и съм затворила спалнята - не се чува,дано заспи,ама ме съмнява.
Моля ви кажете ми как е правилно да реагирам когато детето реагира агресивно, така че да разбере че не е правилно и че не трябва да се повтаря?

# 246
От днес Калин е в нова градина,преместих го. Не се разплака сутринта,ще видя как е довечера.
поизчезнали са ни мненията

# 247
От днес Калин е в нова градина,преместих го. Не се разплака сутринта,ще видя как е довечера.
поизчезнали са ни мненията
Бързо адаптиране на малчото ти!!! Сашко след едноседмичното боледуване днес отново е на градина.  bowuu

# 248
Момичета,какво да правя, как да гласувам-моите принцеси са две и са родени в една и съща година Rolling EyesДЖУЛИ-07.01.2003  ГАБИ-29.12.2003  bouquetа не мога да гласувам и за двете

# 249
chibi,благодаря  Hug

МАМА ДИЛ пиши на модератора

# 250
  • София
 Нашият малчо след триседмично боледуване тръгна на градина и изкара точно 4 дни. Вдигна температура, ужасна кашлица и пак на антибиотик. Sad
 Наложи се да го закараме при баба му, а той седеше на земята и не иска да тръгва и нарежда :"Знам аз, Вие искате да ме оставите. Няма да тръгвам!".

# 251
  • Варна
Момичета,какво да правя, как да гласувам-моите принцеси са две и са родени в една и съща година Rolling EyesДЖУЛИ-07.01.2003  ГАБИ-29.12.2003  bouquetа не мога да гласувам и за двете

Леле, ама то е весело у вас!  Laughing

Добре дошла в темичката ни.  Wink

# 252
  • с/у ОколоМръсТното

хехехех, евалла   bouquet
И аз те приветствам с добре дошла  Hug

Моя дребчо нещо не е добре също... някакъв конюнктивит кара, а така бавно му минава. От петък вечер го лекувам... все още му е зачервено окото.
Гледам го и утре и дано в сряда да е ОК, че да си е на ДГ. Все пак  Money трябва да се изкарват...

# 253
  • Варна
На мъжа ми какво му щукна - изкара елхичката, украсява я с лампички, Вики се върти доволна, не пречи... Laughing

# 254
  • София
Здравейте,
Таня втора седмица е в Пловдив при баба си - едни сополи, една кашлица...Дано не стане по-сериозно, че пихме преди месец антибиотик и сега реших да я спра малко от градина. Но другата седмица вече трябва да е на линия. Ние нашта елха я украсихме още на 1 декемви - Таня много ми помгна в украсата и много и се радваше. Сега докато е при баба си използвах момента да накупя коледните подаръци  Simple Smile че тя има доста поръчки.
Мама Дил - добре дошла   bouquet Леле у вас сигурно е пълна лудница и е много весело  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт