73 СОУ - гимназиална степен - тема №3

• 77 426
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Да, в 8 клас и при нас беше така - без телефони. Аз го одобрявам този подход.

# 736
Норми, честито!
За госпожа Александрова, мога да споделя че е 6ца от тотото! Успя да направи децата, една общност много бързо.
Винаги е готова да помогне на дете ако има нужда.
И разбира се, успява да ги мотивира да учат и да харесат езика!

# 737
Напълно подкрепям казаното за г-жа Александрова. Страхотен човек и преподавател
Успя още в началото да накара дъщеря ми да не се страхува от този така труден немски. Надявам  се тази година да е пак така
Май ще се окаже, че децата ни са в един клас?
Норми, честито!
За госпожа Александрова, мога да споделя че е 6ца от тотото! Успя да направи децата, една общност много бързо.

# 738
Успя още в началото да накара дъщеря ми да не се страхува от този така труден немски. Надявам  се тази година да е пак така
Норми, честито!

Ами явно е крайно време да организараме една среща с форумни майки на съученици Simple Smile
Аз имам много хубави приятелства от училищата в който учи младежа. С наколко майки си допаднахме страхотно.
Винаги можем да спретнем продължение на РС в ресторантче с хубаво вино в околията. И класната да поканим, разбира се Simple Smile

# 739
Абсолютно съм ЗА
Скоро ще има РС😒
Норми, честито!

Ами явно е крайно време да организараме една среща с форумни майки на съученици Simple Smile
Аз имам много хубави приятелства от училищата в който учи младежа. С наколко майки си допаднахме страхотно.
Винаги можем да спретнем продължение на РС в ресторантче с хубаво вино в околията. И класната да поканим, разбира се Simple Smile

# 740
Абсолютно съм ЗА
Скоро ще има РС😒
Норми, честито!

и аз съм за среща Simple Smile май повечето сме майки от сегашния 9а.

# 741
  • София
На всички ученици, колеги и родители пожелавам здрава и успешна нова учебна година! Heart
На моя 9.а клас пожелавам да не се страхуват, прекрачвайки прага на Първи гимназиален етап.
Ще бъде трудно,  но знам,  че заедно ще се справим.
На 12-те ми класове (настоящи и бъдещи) - знаете, можете и умеете!

# 742
  • Sofia
Здрава, щастлива и успешна учебна година на ученици, учители и родители! На зайчетата на добър час - да се влюбят в езика и гимназията си Flowers Four Leaf Clover

# 743
  • София, Лагера
И аз пожелавам ползотворна година на всички нови наборчета!!!
Моят Осмокласник е относително спокоен, особено на фона на неспокойния 12то класник, на който му предстои година с по 8 уч. часа на ден, и в която оценките от срока им ще имат двойна тежест в лайстугнга на 1 НЕГ.

На род среща на наборчето класната каза, че първата седмица няма да учат. Ако сме се притеснили, че другите класове са взели по Х думи вече, тук няма да е така. Първата седмица е за "създаване на екип". Думите ще ги наваксат. Нямам притеснения, на моя приятелка преди 4 год класната й беше същата дама и тя наистина иска да направи "екип". Използва "иновативни" методи с подхвърянето на топка за опознаване, които аз лично харесвам.
Утре ща го изпратя до училище, за да му покажа транспорта.

# 744
Нашите сладури миналата година се бяха наговаряли да бягат заедно от час. И казали на класната: ,,Госпожо, нали казахте, че трябва да сме задружни?"Simple Smile Тя ги беше надсмела и осуетила бягството 😀

# 745
Здравейте на всички,
Нова съм в групата . Майка на заек с немски и френски.
Случайно някой да се разделя с учебник Христоматия за 8клас на Иван Инев?
Ще съм много благодарна !
Успех на всички през новата година.
Радвам се ,че съм сред вас. Надявам се синът ми да се влюби в немския и да си намери много приятели и съмишленици в класа 🤞🙏🙏❤

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 22:16 от Milkanita

# 746
Здравейте на всички,
Нова съм в групата . Майка на заек с немски и френски.
Случайно някой да се разделя с учебник Христоматия за 8клас на Иван Инев?
Ще съм много благодарна !
Успех на всички през новата година.
Радвам се ,че съм сред вас. Надявам се синът ми да се влюби в немския и да си намери много приятели и съмишленици в класа 🤞🙏🙏❤
Ако все още не сте намерили христоматията, мисля че я имаме!

# 747
Кога да очакваме родителски срещи?

# 748
  • София
Родителските срещи за гимназиален етап са на 09.10.2024 година от 18.40.

# 749
  • Sofia
Родителските срещи за гимназиален етап са на 09.10.2024 година от 18.40.

Здравейте. а тези срещи, които ще са другата седмица по различни ли са от тези, които се проведоха преди старта на уч.година? моята девойка е 8 клас и ми е интересно защо пак ще има род среща.
Благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт