Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 327
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ухаа и на мен ми потекоха лигите, та си пийнах една чашка бирка  Mr. Green

Деич, седя и се чудя с какво мога да ти помогна... Водете я малката на църква да й пее попа за здраве. Аз не съм суеверна, но това мисля, че е хубаво. Ако ти трябва инфо за нещо и нямаш време да се ровиш, кажи, мисля, че не само аз можем да се юрнем да търсим и четем. Ако с нещо друго мога да помогна свиркай! Прегръщам те мила!  Hug

# 106
Деичка, вярвам, че всичко ще е ОК Heart Eyes
Филипка, супер новина  bouquet, ама не можеше ли лично да дойдеш да я чуеш Laughing
Данче, да е жив и здрав татко ти и да се радва на още много внуци Tada
Фурор, благодарско за инфото - аз на Гербер съм заложила засега Peace
Цветииии, я кажи пак какво беше вашето столче newsm78

и Алекс го пишете към   superuu то с такъв тати ...друго не се и слуша в нас  Wink

Не мога да не се поФаля - докато вечеряме и му давам малко с пръст от нашето картофено пюре и ...нещо ми драска на пръста.... Grinning та долу в ляво си имаме зъбчееееееее Crazy и то без ревове, температури, не спане и т.н Party
та обаждам се на брат ми и му казвам - познай какво си имаме, и той - още едно бебе Joy hahaha и аз - неее, и той - а, зъбче (леко разочарован Mr. Green)

Хайде целвки и да спинкат бебоците!  bouquet

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 00:05 от СмиНсЧо

# 107
Филипаааа, много се радвам за хубавите новини   newsm44
Данче, да е жив и здрав татко ти  bouquet
Смин, честито ви зъбче  tooth
Дея, стискам палци Praynig всичко да е ок с малката, изчакайте и тези изследвания и ако трябва отидето до София, там има по-големи специалисти   Rolling Eyes Hug

# 108
  • Boston, MA
Дея, много ви прегръщаме с Дани! Дано всичко излезе къор фишек и Дея-Мария се усмихва по-често!

Филипче, Данче, Сминсчо (и останалите с поводи) - наздраве! 

# 109
Добро утро! Hug
Тази нощ не сме спали много, от 3 до 6 си поиграхме, поплакахме, едва заспа накрая ShockedЯвно пак започват безсъниците в Сиатъл Confused
Все да ви казвам какво обича моят човек, като му сменя памперса и го направя на топчица и много обича да си го вземе и да си го ближе CrazyОт външната страна, разбира се, но все пак му е голям кеф.Вашите деца правят ли такива неща?

# 110
Добро утро и от нас  Grinning

Имам едно питане към всички мами по-напред в захранването. Вече месец обедното хранене съм го заместила със зеленчуково пюре. Доки казва от следващия месец да го редувам с месно и да давам по четвърт жълтък през ден със зеленчуковото без да замествам второ хранене, а във книгата "Хранене на бебето" пише да се почват  кашите в следобедното хранене. И се чудя аз по кой вариант да действам.  newsm78

# 111
Петя, ти кърмиш ли?Ако да, защо бързаш със заместването?
Аз понеже вече храня с АМ заместих обедното хапване със зеленчуково пюре, а около 2 седмици и нещо след това заместих и следобедното с каша.
Дано Дея се появи с по-добри новини днес Praynig

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 09:15 от Филип@

# 112
Петя, ти кърмиш ли?Ако да, защо бързаш със заместването?
Аз понеже вече храня с АМ заместих обедното хапване със зеленчуково пюре, а около 2 седмици и нещо след това заместих и следобедното с каша.
Да само на кърма е. А защо бързам със заместването - не че бързам, но просто съм на мнение, че с кърменето не трябва да се прекалява, изключително много изтощава организма на майката, а децата са си големи и трябва да свикват  с другите храни.

# 113
  • София
Сминсчо, честито за зъбчето! Wink
Филипа,  Hug
Данче, ама ние сме се сватосали вече с Дея! Crossing Arms Wink
Ама то в тези модерни времена, може и по двама да ги върти... Wink
А безсъниците при нас също се завърнаха преди 3-4 дни!И ушите си дърпаме...явно напира следващото зъбче! newsm78

# 114
добро утро и от нас нашия бебо се събуди снощи в 3 и гладен яде и заспа до 7 и неше и не ще аз нали не съм свикнала и така ми се спи ама дребчо не ме оставя Crossing Arms
Мимка забравих да ти кажа че ние имахме хрема преди да избият зъбите така че не се знае и при вас Hug

# 115
Първо,
Филипа, много е хубава новината ти! Представям си колко т и било притеснено! Вече ти остава само да се възстановяваш! Peace

Второ,
Фурор, благодаря ти за инфото за пюретата. Не е хич излишно!Ето, при нас Ам-Ам ги ги продават. То сигурно е била една партида, която са иззели, едва ли е правило за тях. Не съм купувала още такова пюре, но ще внимавам  Wink

Тони се държи много весело в тази проходилка
,  само да не взема да изпусна нещата от контрол и после футболистче с криви крачка да имаме Crazy Сега го махнах от нея, че се отблъсква и стигна до вратата на стаята... Thinking

# 116
ООО момичета, още ми треперят ръцете...
Марти падна от шкафа за повиване, хванах го в последния момент за ръчичката, но много се стреснахме... Отидох да взема аспиратора за носле от кухнята и си го помислих, че може да падне.... Sad - дали не съм го предизвикала... newsm78
Лесно се успокой, като го гушнах, след това съвсем сам се обърна на спалнята - вече не мога да го ставя за секунда сам...
Внимавайте и на вас да не се случи, много е стресиращо!!!
Сега заспа, но много мрънкаше, преди това, дали го боли нещо...
Снощи се събуди в 3 часа - премрял от глад... После чак в 8... Какъв е този режим незнам...
Филипче, не съм му давала памперса, ще пробвам... А голяма борба водим, като го преобличам... пускам му едно пеещо мече и се спира за малко...
Петя и моя доктор ме натиска да включвам месо, но аз съм преценила това да стане след 6 месец, жълтък ще включа след 7-я, а каши няма да включвам още, защото сме със запек...
Дея как е малката принцеса...???

# 117
Добро утро и от нас!

Шуши, аз от доста време вече не ползвам повивалник, а вече и шезлонга немога да си ползвам - веднъж падна от него обръщайки се. Направо вече са ни доста активни бебчовците и трябва да са обезопасени по всевъзможен начин newsm32

А аз да се похваля с моята умница - на креватчето си има една връвчица с малки камбанки. Тя неможе да ги стига като е легнала. Днес обаче чувам аз че камбанките дрънчат - а тя, взела една книжка (много си играе с нея) и удря с нея връвчицата и се кефи.  Умницата на мама.Two Hearts

А за памперсите - това е една от любимите и играчки - само че и давам с нов да си играе - лапа го, слага си го на главата, бори го... а вече започна и да си отлепва лепенките като е на нея.

Спирам да пиша че се размрънка.

# 118
Ууупс, забравих да честитя първото зъбче на морския tooth
смини, вгледай се добре, и аз реших че избива само едното, но до вечерта и двете бяха прорязали.
шуши, радвам се че сте се разминали само с уплаха Hug
Пресил беше толкова мобилен по едно време, направи 2 падания за кратко и спря, сега рядко се върти и аз си позволявам да го оставям и да прибягвам до някъде, мнооого грешна тактика, ще взема да престана, че не ми се иска да се стресираме пак и двамата.
ПетяП, много хубаво че сте изцяло на кърма, ама не мога да се съглася, че кърменето изтощава ConfusedНикъде в четивата за кърмене не съм срещала подобна теза.Всеки решава все пак как е най-добре за него и детето му, но искам да ти кажа, от гледната точка на некърмеща вече, че когато започне да се отбива скоро след заместването на хранения, тогава онази близост, интимните моменти, когато сте само двамата ще ти липсват повече отколкото някога си предполагала.Защото, нали знаеш, кърменето не е начин на хранене...
Уфф, отплеснах се Confused

# 119
А и още нещо - как мислити - сега с новото време дали ще им се обърка много режима?!

Общи условия

Активация на акаунт