Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 316
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Дея, миличка, ужасно гадно ми стана като прочетох какво пати малката Cry - Дано минава всичко по-бързо да оздравява! Praynig За 6 й месец пожелавам да е здрава и усмивката да не слиза от личицето й! Hug bouquet

Нашите изследвания са добри. Зъбите ни влудяват, втория се вижда ясно през венеца, но още не пробивааа! Twisted Evil Хремата стои, но пък и ние с нея по цял ден навън.[/color]

# 91
  • София
Милата ми снахичка!  Cry
Бързо, бързо да се оправя и да бъде много весела и по-здрава!
Гушкаме я силнооооо! Hug Hug Hug

# 92
направо буца ми заседна като прочетох за Дея-МАрия, дано се оправи бързо миличката тя..... Praynig

# 93
  • 2 етажа над тавана
Привет и от нас. Hug

[color=red]Дея, стискаме палци с Маги всичко да се оправя много бързо и малката ти душичка да е здравичка скоро. Прегръщаме ви силно!!![/color] Hug

По въпроса за хълцането - Маги си хълца все още, но е по-рядко от преди, горе-долу през ден. Обикновено става като се нагълтва набързо.

furor , мерси за инфото за пюретата.

Ходихме и й взеха кръв днес на Маги - въобще не плака, даже през цялото време се закачаше със лекарката. Пуснах и кръвната група да й изкарат, поне с 1 куршум 2 заека. После ходихме на кафе и пазар в Sky City и се радвам, че беше такова хубаво времето. О, и шапка купих на бебка, ето я: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1401727

Ох, айде до после, че настана лудница

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 21:14 от buble

# 94
Уфф, Дея, сви ми се душата SadНе може да е толкова лошо, сигурна съм, че нещата ще се окажат по-добри, отколкото изглеждат сега Hug Praynig Hug

Тази вечер съм сама и няма с кой друг да споделя, преди малко ми се обадиха от Варна, излезнал ми е хистологичният анализ на "нещото", което ми махнаха от гърдата-Ще живея!Потвърди се доброкачественият му характер, образование, започнало още през края на бременността да се пълни с кърма и така до момента на отстраняването.За това беше придобило застрашаващи размери ConfusedНевероятно щастлива съм!
Сега мога пак да сложа розовите очила newsm08 и да мечтая...последното много ми липсваше напоследък...Сега ще си сипя една beer3, нищо че съм болна, поводът е специален.Черпя и вас Wine Glass  beer2  cheers

Мисти, аз пак тъпо и упорито да си питам-горните зъбета ли мъчат детето?

фурор, благодаря за полезното инфо!  bouquet

# 95
Филипче, супер новина е това! Браво на теб! Hug

# 96
Тъжно ми стана за мъничката Дея. Вярвам, че всичко ще е наред и бързо ще се оправи Hug

И да поздравя Филипката - това ''Ще живея''.........настръхнах направо Hug Прегръщам те многооо Hug

Оф момичета, дано здравето да ни спохожда винаги - нас и дечицата ни Praynig

# 97
  • 2 етажа над тавана
Филипче, страхотна новина! Много прегръдки и от нас с Маги Hug

# 98
  • София
Ох, Деичка,  Hug  дано да се окаже, че няма поводи за притеснения с малката душичка!!!

Филипааа, това е супер новина! Знаех си, че ще се оправят нещата! Сипах си едно винце за твое здраве и на малката Деичка... Е, и на всички останали, разбира се!
Нунич, хайде стисвай палците за Левски!  Peace

# 99
Ренкааа, стискам стискам, но нещо започна да ми се доспива. Тия дни съм като размазана, уморено ми е , а от носене на Янушка насам натам ме болят много ръцете и кръста. Най-много да поспя пред телевизора Laughing

# 100
Ох Дея, дано малката бързо се оправя. Прегръщаме ви силно Hug Hug Hug Между другото една позната също имаше проблем със задържане на урина в едното бъбрече на бебенцето и още веднага след раждането. Постояха малко в болница и сега всичко е наред. Стискам палци.

Филипа, страхотна новина  bouquet. Хайде от тук нататък само хубави неща да ви спохождат.

nuni - Само Левски, оле! football

# 101
  • София
Честито на днешните ни месечничета и наааай-специално на малка Деичка! Бързо да оздравява! Прегръщаме я мнооооого силно!  Hug Hug Hug На мама Деичка пожелавам, скоро да разберат откъде идва проблема при мъничката, да назначат лечение и съвсем скоро пак да е усмихната!  Hug Дейче, вчера си представих, аз, ти, Мими и Мисти да се събереме, децата ни - две мъжки и две женски... пък да вземат да се харесат.... пък да се сватосаме... пък да ти станеме едни комший... малииииии, Карнобатска гроздова само за нас ще работи  Mr. Green

Филипаааа, сърце мое, много се радвам, че си съвсем, отвсЕкъде здрава  Mr. Green Казахме ли ти, че всичко ще е наред?! Само Дейчето ни да оздраве и пускаме една тема и почваме с караниците къде да ни е националната среща  Mr. Green Не помня кой беше предложил да е в Априлци - априлчета в Априлци  Mr. Green много хубаво ми звучи.

А иначе, да вземем да пуснем една тема и да си направиме към средата на другия месец една софийска среща, а? Ама не такава паркова, а кръчмарска, да оставиме децата и да излезнеме само по женски какво ще кажете? Помните ли, че миналата година на първата ни среща си говорихме как след година ще се срещнеме, ще палнеме по цигарка, ще пиеме по ракийка, въобще ще се отдадеме на пороци? Искате ли да го направиме?

# 102
  • София
Все забравям, затова на патерица

Честит рожден ден на таткото на Деичка! Да е жив и здрав!  Heart Eyes

Честит рожден ден на сесричката на Нуни и леля на Янче! Да продължава да произвежда все такива хубави деца!  Mr. Green

Моя татко днес чукна 50-те лазарника и досега бяхме на маса! Та ви черпя за негово здраве!

# 103
Дея, моля се, всичко да се оправи и Дея-Мария - сладката бонбонка да оздравее!!!

Филипа, толкова се радвам за теб!!!

Данче, честит юбилей на баща ти!!!

Марти всеки ден хълца, миличкия... Давам му водичка или сокче и се оправя... А имам и друг трик - на телефона си имам една песен на Металика, като се заслуша - спира да хълца, ако играе спира и само слуша...  Laughing

За пюретата- купувах досега ХИП, ама ще ги изоставям... А са ни малки... 125гр. Марти яде вече по едно цяло от по-големите 190гр. - домашно производство...

Съжалявам, че е толкова голяма, но не зная как става намалянето, моля някой да ме светне...

Лека нощ и спящи цяла вечер деца!!!

# 104
  • София
Ухааа... потекоха ми лигички...  Laughing  Ма аз днес съм на винце   Wine Glass
Ми, Данче, да ти е жив и здрав юбиляра!!!

Уф, нещо тоя мач много взе да ме нервира  Sick  Що ли така?  #Crazy newsm78

...на телефона си имам една песен на Металика, като се заслуша - спира да хълца, ако играе - спира и само слуша...  Laughing
Ухааа, Бравос!!! Ей таквиз деца трябват на майка България!  superuu   Joy

Общи условия

Активация на акаунт