Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 347
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от нас!
И аз понякога съм давала тиква с ябълка към 10-30 ч. като плодово.., а знам че е зеленчук по принцип...

Моя сладур се събужда пак в 3 - newsm22!!!
Направих му топло чайче, ама номера не мина и пак го накърмих
 breastfeeding
Беше се отказал от нощното ядене и сега от 4-5 дни пак се събужда с къркорещ корем... На вашите бебчовци къркорят ли коремчетата?

Обличам Марти с боди с дълъг ръкав, жилетчица и плюшен суичър , като слагам качулчето задължително... Термо чорапки, буйки и плюшено панталонче. В количката го слагам в чувалче и за всеки случай вземам още едно одеалце, защото на сянка е студено.

# 211
порпка и от нас  cheers smile3510 cook ей кога мина тази половин година

# 212
Честито на празнуващите  днес:bouquet:

Деичка, мила, с теб сме Hug

Енви, ами аз не знам какво е тиквата Rolling Eyes снощи си го мислех това - дали е плод или зеленчук, казвайте мами какво мислите Simple Smile

за обличането - като е около 10 градуса сме с боди с дълъг ръкав, отгоре по-дебела блузка и якенце, а отдолу сме с 2 чифта дълъг крачол и термо чорапки и терлички, и одеало в количката, че чувалчето на самата количка не го търпим хич Blush

# 213
Здравейте и от нас.
Днеска и аз и беба сме на док, дано нищо ни няма.

# 214
Влизам пак набързо да ви почерпя за 6-тият месец на моят палавник

Дея с вас сме!!![/color]  Hug Hug Hug

Честит 6-ти месец на набора Алекс (Петя, знаеш ли че Хитлер е роден на същата дата и сестра ми все се бъзика с Йоан.  Laughing)
Честит 7-ми месец на Ина и майка й да влиза по-честичко при нас!!  

Моята най-добра приятелка снощи роди момиченце и бързам да отида да я видя.
Толкова съм щастлива, че след 2 несполучливи опита вече се радва на малката си дъщеричка!

До скоро!!!  bouquet

# 215
Аз почти винаги съм със студени крайници /длани и стъпала/, дори да ми е топло и затова за мен не е критерий. Имахме случай онзи ден - Крис навлечен, носа студен, решавам, че му е студено и го вадя увит в одеяло от количката. Взимам го на ръце до нас да му взема пюрето и там установявам, че е в обрив от претопляне около врата и малко по-надолу! Shocked Съблякох един кат и си беше ОК вече. Затова най-добре врата да се пипа, както казва Снежи, или по-нагоре по крайниците, както Мама меца.

Дея, обади ми се като пристигнете, особено ако сте във ВМА да дойда да ви видя!

# 216
Деичка, ако сте във ВМА въпроса с посещенията е доста сложен. При мен не пускаха никой. Едва успя вуйчо ми да влезе след операцията да ме види за 2 минути.

# 217

Бюти, кажи какво стана с вашите изследвания?

Ъ, какво стана....нищо още....клеча с една стерилна чашка  до него 2 дни и нищо. То много условия...трябва да му се пишка, когато аз реша, ама да мога до половин час и да я занеса, ама и това да е до 12 часа, че после местната лаборатория не работи....аман! Crossing Arms

А защо не с колектор? Аз занесох точно 4 капки  Joy , ама като се сетих сутринта да го сложа, а не вечерта, пък и беше изпуснал в памперса... Но поне за 1 час взимаш достатъчно материал.

# 218
Здравейте!
Честито на месечковите и специално на Йоан!  bouquet
Пресил днес е доста зле, цяла нощ не сме спали, а сме се носили на ръце.Днес също едва заспа, тия сополи много гадни, бе Cry

А защо не с колектор? Аз занесох точно 4 капки  Joy , ама като се сетих сутринта да го сложа, а не вечерта, пък и беше изпуснал в памперса... Но поне за 1 час взимаш достатъчно материал.
Ама и аз това й се чудя, за какво клечи с чашки, при положение, че колектора е такова удобство, аз за 10 мин бях взела мат'ряла.

# 219
Филип@ аз мисля, че Еуфорбиум Композитум /хомеопатично, изписаха ни го за хремата - за бебета е/ доста помогна при сополите. Мина седмица и още ги има, но поне се спи нощем и носа е отпушен! Peace

Не знам къде съм бляла, май цялата тема съм проспала, в началото сте обсъждали проходилките. Крис още не може да я подкара както си трябва - 'бут' насам, 'бут' натам... но и седи много малко макс. 10 мин на ден, а вчера няма и 2 минути да е седял. Единственото, което промени е, че постоянно държи опънати и двата крака. Като го гушна иска да стои прав в мен и вече не мога да мия дупето на мивката. Преди свиваше крачета, а сега като се изопне прав в мивката, дупето по-високо от сифона... Laughing

Зъбчето до довечера трябва да бробие, яко ми лази по нервите вече. Вижда се идеално и има мехурче.  Twisted Evil

# 220
Мисти, ние с проходилката се научихме за един ден буквално да тичаме. Кат оя сложих първия ден вървеше сам оназа и настрани едва-едва. Аз си помислих, ч еще мине месец докато се научи. Не съм познала обаче.....Още на другия ден бягаше напред. Сега у нас е страшна работа - всички опасни предмети са на високо, обаче цветята ми не успях да ги опазя. Пипа телевизора, компа - абе страшна работа, минутка спокойствие нямам вече. И на всичкото отгоре като я извадя оттам са страшни викове и крясъци.

# 221
Мисти, хомеопатичното сироп ли е или?

# 222
Мами сутрин пълни ли са  памперсите на бебетата с пишкано или не?
Нашият е малко пишкан напоследък, не е пълен newsm78

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 13:07 от МИМКА

# 223
Мимка, и аз това забелязвам от едно известно време насам.

# 224
  • София

Ама и аз това й се чудя, за какво клечи с чашки, при положение, че колектора е такова удобство, аз за 10 мин бях взела мат'ряла.
Ами защото реших, че ще ми е по-лесно, че това "колектор" ми прозвуча сложно Shocked...
А и някои писа, че била по-чиста урината в стерилна чашка....
И нали съм си от отбора  newsm57
Мимка, ние не сме показател, защото се будим няколко пъти нощем, хапваме, играем по 10 мин и тогава заспиваме и ни е доста пълен памперса.. newsm78Но по-добре да отговори някоя мама със спящо детенце нощес.

Общи условия

Активация на акаунт