картоф, морков, ориз, ябълка, тиква, тиквичка - в последователност.
Днес дадох тиквичка и картоф на Хип, в което има и ориз, и никак не й хареса. М/у другото, лесно ми дойде с готовите пюрета
Има задна хрема, зачервено гърло и кашлица, слава богу
, за сега дробчетата са чисти.Ще го лекуваме за сега без антибиотик, дано се повлияе.Ето защо е бил неспокоен тази нощ
Оказава се, че аз съм го заразила 

Така 4е, идеален вариант няма. Ние бяхме със съЩата диагноzа и я карахме само на инхалации с фиz. раzтвор.
Та след това не й дадох да су4е, така 4е днес zаместих едното хранене. Все оЩе сме само на морков, а от утре на морков и картоф. След 10тина дена смятам да давам тикви4ки, Ще видим.
Предната ве4ер пак така, макар и малко по добре. Пълнолуние ли е имало? Или второто zъб4е?
Дано днес е по добре, 4е мъжът ми утре раааааано рано вzима самолета до Лондон и ноЩта и беz тъй Ще е кратка

Филипа. Много се радвам, че всичко е завършило добре. Ако искаш да релактираш мисля, че ще трябва да инвестираш малко време и нерви. Слагай бебчето първо на гърдата, а след това му предлагай АМ. Започни да му даваш АМ с лъжичка и му премахни залъгалката. Кърми го като е сънен и мисля, че ще успееш да го върнеш към сукането. И тогава ще видиш онзи блеснал поглед в прекрасните моменти, когато го храниш. Успех миличка!
моля се всичко да е наред с малката ти красавица.