Ами това са различни билки. Все едно да кажеш "давате ли зеленчук" - даваме, ама само някои видове. А други не задълбават и дават наред зеленчуци. Въпрос на избор.
Ако искаш да му даваш такъв чай, аз бих разровила в нета или в билкарските книжки какво става и какво - не. И бих запарвала билките съвсем, съвсем за кратко. На прима виста си спомням следното: липата в редовни и големи дози е токсична и определено не бих я дала на бебе, същото е с босилека - прекалено токсичен за бебе, риган и мащерка мисля че няма проблем а и за зимата са доста подходящи; ментата не съм наясно дали не е твърде силна за бебе; кантариона е много полезен, но има доста странични взаимодействия с лекарства и повишава чувствителността на кожата. Лайка ако вече си давала и нямате алергични реакции към нея - може, но доста педиатри не я препоръчват за бебета, нищо че я има в някои гранулирани чайове. За другите билки вече не знам много. Значи, бих се придължала към копър и анасон (то си е чай, предполагам че си давала като малък, защо не го броиш?) и бих проучила сериозно ригана и мащерката преди да ги дам... но пък аз съм си малко маниачка

Няма го онзи поглед, който натали беше показала днес на снимката, сега се появява само при вида на шишето с АМ
Ето до къде довежда некърменето...Вероятно аз съм го заразила, вече 5-ти ден се влача и той днес падна в боя
, кой нещо друго. 

, а той мургав.
Но по характери засега са различни - Пепи беше изключително кротко, спокойно и сънливо бебе, а Вили - всичко наобратно - неспокойна, трудно заспиваща и за кратко, щом е будна - реве... По-натам може да се променят нещата!
Много скучно тук...