Честити нови зъбчета - здравички и белички!

Филипка,
! Много се радвам за страхотната новина при теб!
Сега - горе главата и смело напред! 
Дея, стискаме ви палци! Дано всичко отмине бързо и безпроблемно!

Натали, ние нямаме никакъв, ама никакъв режим, така че се надявам новото време /политичести прозвуча

Фурор, ти ли писа, че си археолог!?
Това ми е ученическата мечта - неосъществена впоследствие...
Но още си ми е тръпка! 
Татянка, как върви захранването при вас?
Измести ли вече кърмене?И аз да се включа в отбора на ходещите по доктори мами. Вчера водихме Велина на ехография в Пловдив, заради хемангиома й. Всичко е ОК! Предстоят ни още изследвания, преди лечението й.
От днес ставам желязна мама и въвеждам строга дисциплина и при двете си отрочета!
След поредното инфарктно тръгване на градина на нашия батко и след неспиращите ревове на сестра му - решението е взето!
Колкото повече им угаждаш, толкова повече ти се качват на главата!
Без нерви останах вечеееее!!!

.Като знам ,че на мъжа ми са му излезли на 1г и 2 м първите и направо изпадам в транс 

. мисля си - ако не беше майчинското чумвство, ако то не ти беше подсказало да търсиш специализирана помощ въпреки мнението на педито, нещата щяха тепърва да се развиват. А ти си хванала всичко навреме благодарение на усета си и любовта към Дея-Мария. Вече си направила най-важното, и то което никой друг не е могъл да направи. Вярно казват, че няма по-добър ориентир от майчиното чувство. Ще видиш че сега полека лека всичко ще се оправи. Ние сме с вас