Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 330
  • 312
  •   1
Отговори
# 240

newsm62 Деичка от мене имаш яка почерпка  Wine Glass засега съм още Меца, ама и аз ще се стегна с една диетка и някое хорце и ще стана Маца и то каква, да видите само  smile3508

Само да ви мине гайлето, имай късмета да не спретнем една срещичка в София - аз живея близо до НДК между другото ако имаш възможност и желание да се видим или ако мога да ти помогна да свърша нещо  Hug

# 241

Дребния се опитва да си изяде кошарата. Замахва с глава (като се засили по-лесно уцелва, или поне той така си въобразява) и с отворена уста захапва. При което чува дрънннн, уаааааа и после се носим на ръце. Опитах се да го снимам как я гризе, ама май не личи, ей сега ще кача снимките.

hahaha hahaha hahaha явно с нещо си я мазала,или просто имаш голям,сладък дървояд у дома  Mr. Green

По-скоро гигантски молец, щото кошарата е от плат, не дървена  Mr. Green

# 242
Частното педи беше в нас, всичко е наред с малката да чукам на дърво, толкова съм щастлива, че не мога да си намеря място.
Юлче много се смях с този молец Joy
Дея с тебе много ясно, че ще се видим, щом тръгнете веднага ми се обади ще агажирам жената да гледа малката да може да съм ти на разположение.
Разчитай за всичко, ще ти звънна после да се разбереме.

# 243
  • София
Дея, ти в София ще идваш така ли?
Нашия памперс е като гюле сутрин!
Прододилка имам от каката и ще видя, още не съм решила, но може би ще ползвам дотолкова, доколкото да го оставям някъде за малко!
Започнах у-ще днес и с майка ми ще се комбинираме извесно време за гледането на Мати! Той нещо е крив вчера и днес!

# 244

newsm62 Деичка от мене имаш яка почерпка  Wine Glass засега съм още Меца, ама и аз ще се стегна с една диетка и някое хорце и ще стана Маца и то каква, да видите само  smile3508

Само да ви мине гайлето, имай късмета да не спретнем една срещичка в София - аз живея близо до НДК между другото ако имаш възможност и желание да се видим или ако мога да ти помогна да свърша нещо  Hug

hahaha hahaha hahaha да бе и аз сега видях какво съм сътворила,днес  със Мимка го мислим страшни  Mr. Green
Ще станеш мацка и половина,но веднага променяш ника  Grinning Ама пак си си мацка,айде сега  Crossing Arms който не те харесва,да те праща у нас,аз ще те взема,но само с малката  Grinning
Чудесно,само всичко да е ок.и ще се уговорим за срещичка  Hug

Дребния се опитва да си изяде кошарата. Замахва с глава (като се засили по-лесно уцелва, или поне той така си въобразява) и с отворена уста захапва. При което чува дрънннн, уаааааа и после се носим на ръце. Опитах се да го снимам как я гризе, ама май не личи, ей сега ще кача снимките.

hahaha hahaha hahaha явно с нещо си я мазала,или просто имаш голям,сладък дървояд у дома  Mr. Green

По-скоро гигантски молец, щото кошарата е от плат, не дървена  Mr. Green

Твоят молец,иска да яде кошарата,пък малката счупи пласмасовите части на горното ниво и сега е на долното  Rolling Eyes ,как го прави и аз незнам,чува се само едно "пук"  newsm78

Дея, ти в София ще идваш така ли?

Аха в София ще идвам

# 245
Ей сега влизаме в нас и пак излизаме с Крисо! Грехота е в това време да стоим вкъщи. Обаче трябва да се похваля:
Проби и второто зъбче!!!! Hug

# 246
Momicheta, zavurnah se, ama ne mi se otvaria kredora i shte pisha po-kusno. Misty, chestito vi vtoro zubche  bouquet!

# 247
  • София
Е, Дея, тогава трябва да организираме нещо във ваша чест като се оправите!

# 248
Мимка, Сминсчо моля включете ме и мен в клуба за свекървите  #2gunfire #2gunfire #Cussing out Close

# 249
Мисти, честито ви второ зъбче tooth

При нас захранването върви с пълна сила Laughing Преди малко си правих едни овесени ядки, обаче се оказа, че ми е свършила захарта  Blush и ми дойде гениалната идея да ги подсладя с едно плодово пюре  chef.....ммм, много вкусно стана. hahaha

Горкото ми куче, вече му започнаха мъченията  Sad. Скарлет току що така го стисна за носа, чак мен ме заболя, а то си стой милото, без да мръдне, тя маха с ръце, направо шамари му бие, то пак си седи, а тя умира от кеф. Много се харесват двете, ама през една минута бърша ръце с мокри кърпи. Черепахова, вашето куче как е?  Grinning

# 250
Благодаря за честитките момичета.     bouquet
Наистина отдавна не съм писала, но ви наглеждам от време на време Hug. Почти никога не мвога да изчета всичко нямам време да се усмихна с моята кукла. Имаме страшен режим денем почти не спи вечер заспива в 19-19.30 и сутрин към 5.30 сме готови и беснеем вече Mr. Green. Колкото и да се мъча вечер да я държа до по-късно тя като не спи през деня окапва и не издържа. Дано се промени малко че с това събуждане ми взема здравето.

Хайде пийте по едно  Misc Baby Bottle beer Wine Glass кой каквото му се пийва за наше здраве.

Честито на всички други празнуващи. Ще гледам да се разписвам по-често вече. Heart Eyes

# 251
  • Русе
Привет мами,
Не успявам да ви изчета - стигнах до 8-страница..., затова ме извинете ако не съм в час ...

Честито на празнуващите и озъбените!
  bouquet

Дея, душата ми се сви като прочетох за патилата ви - дано се размине всичко и да се радваш на абсолютно здрава сладурка в най-скоро време! И сериозно и мен почва да ме гони параноя вече с тези изследвания  Confused- Моята маймуна също не пие никаква вода, чай, или разреден сок - само неразреден признава, но гледам да не прекалявам с него, тъй че сме основно на водата в АМ. Thinking

Филипа, браво за резултатите!  Hug Ей сега, ако успееш и с релактацията, те обявявам за мама-герой на годината!!!..., ако пък не стане - на Преско една сестричка му трябва - да си я кърмиш до дупка! Wink

Леси, envia, явно сме на един хал... Честно ви казвам, скоро ще искам доброволно да вляза в лудница...
А на въпроса на Леси за приликите - ами моите са взели от двамата с мъжа ми точно противоположните неща и не би трябвало да си приличат, но всички казват, че ясно си личи "почерка". А по темперамент също са много, много различни - ако и малката беше бясна като батко си, вече щях да съм в лудницата, а не да си мечтая за нея. Crazy

За самосиндикалното махането на памперса не сме се светнали още, обаче имам опит отпреди, че след 6 месеца минаваме на бодита без закопчаване отпред, щото почват и сами да се събличат... Party

# 252
Горкото ми куче, вече му започнаха мъченията  Sad. Скарлет току що така го стисна за носа, чак мен ме заболя, а то си стой милото, без да мръдне, тя маха с ръце, направо шамари му бие, то пак си седи, а тя умира от кеф.

Страшно сладко звучи. Сега ми кажи и че кучето е лабрадор ритривър и ще умра от благородна завист... По ингилизко съм ги виждала много, явно са доста популярни при вас, и всичките са страшни душички, направо са готови за бавачки - умирам си за такова куче, стане ли къщата и ще си потърсим задължително.

# 253
  • София
Рина, какво куче имате???
Соня вече взе да посяга към нашето - кокер, ама аз все гледам да ги раздалечавам. Още не и давам да го пипа, но почне ли да лази няма да има спасение.

Нашия памперс е по-скоро сух сутрин, но след 15 мин. го пълни подобаващо.Аз вече не и го сменям веднага като стане, а като се наяде,защото от 4-5 днеа веднага след това се изаква. Ако е толкова редовна всяка сутрин ще взема гърне да и купя  Mr. Green

За мен тиквата си е зеленчук.

Вера ходихме на лекар заради хремата.Отидохме, защото едното и оче много започна да сълзи. И педито каза, че от настинката може да и се е запушило слъзното канлче. Та сега капем капки и там.
За хремата ни предписа да смесим ампула адреналин с ампула физиологичен разтвор. Такова лечение не бях чувала, но експериментираме.

# 254
Мимка, Сминсчо моля включете ме и мен в клуба за свекървите  #2gunfire #2gunfire #Cussing out Close
опа четвърта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт