Ами защото реших, че ще ми е по-лесно, че това "колектор" ми прозвуча сложно
А и някои писа, че била по-чиста урината в стерилна чашка....

Пампито ни се пълни сутрин, но аките ни станаха едни такива гъсти, като пластелин. Мисля си, че не приема достатъчно течности. На този етап трябва да яде по 210мл. АМ за 5 хранения на ден, а той хапва по 120-150 макс и сме заместили едно ядене с пюре, т.е. много по-малко течности от преди
Пие някаква водичка, но явно не е достатъчно.
Не му къркори коремчето на пилето.
Проходилката ни е наследствена, но не сме го слагали още. Ще чакам другата седмица ще го водим пак на ортопед, та да видим какво ще каже. Ако не види пак нищо обезпокоително, ще го слагам за мъничко.
Тиквата не знам плод или зеленчук е, но ме учуди, че пюрето от морков и тиква го водят плодово
и не се замества ядене с него.
Последните 2 дена беше топло времето (ние излизаме към обед) и го обличах с боди с дълъг ръкав, с хавлиено/плюшено/поларено костюмче, тънки чорапи+буйки или дебели чорапи и отгоре ватирано одеяло. Като беше по-студено, слагах яке и шапка.
Еййй, голямо интересно!

ще имаме много съпартийци
Тиквата не знам плод или зеленчук е, но ме учуди, че пюрето от морков и тиква го водят плодово
и не се замества ядене с него.
Е как да не се zамества? Да видиШ как съм zаместила едното кърмене с морков

и пак спа в наШето легло, а бе ужас, буди се при най малкото неЩо и не спира да цока.... 

Другият път..
и господа,ще звъня на всички ще пиша,дано накрая се окаже че нищо и няма на малката и тук в Бс
да ви чуя Със Мимка със сигурност ще се видим,то е ясно
за всичко!
[/color]
явно с нещо си я мазала,или просто имаш голям,сладък дървояд у дома